Cozy morning…

imagefrukost? Lunch? Brunch… 🙂 Vi är sena i starten idag! Vi kör en cozy morning i pyjamas och morgonrock…

jag lyckades efter många om och men få Ludvig att vakna och gå in Till sängen igårkväll efter att han somenar under bordet. Men då ville han sova i min säng….

Så för att ”säkra” min plats. Så bäddade jag in honom i täcket, la kuddar emellan och hand stor Nalle. Min lilla söta oskyldiga lilleman är ett monster monster när han sover. Han viftat, sparkar och snurrar runt… Det sista jag vill vakna till en spark i magen!

imageSå därför vaknade jag upp till denna! 🙂

image

imageVi började frukosten vid köksbordet…. Men hamnade i tv rummet 😉

imageNär jag druckit upp min (nyttiga) lattè så ska jag vårda mitt sår, tvätta rengöra och lufta… 🙂

håll utkik, i eftermiddag kommer en riktig bra tävling igång 😉

kramar My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • Erika Hallberg

    Hej älskar verkligen din blogg! Så enkel att läsa, fina bilder och inspirerande! En liten ovanlig fråga kanske men jag undrar vad du har för kaffe maskin? Ditt kaffe ser alltid så gott ut ? Om du vill får du gärna göra ett inlägg om det och visa bilder skulle vara kul ?
    Kram kram

  • Erika Hallberg

    Hej älskar verkligen din blogg! Så enkel att läsa, fina bilder och inspirerande! En liten ovanlig fråga kanske men jag undrar vad du har för kaffe maskin? Ditt kaffe ser alltid så gott ut 🙂 Om du vill får du gärna göra ett inlägg om det och visa bilder skulle vara kul 🙂
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.