imageHej vännen! Nu är jag tillbaka i Kalmar! Jag har precis kraschat i soffan…. -skönt! Jag har spenderat ca 7,5timme i bilen idag, och JA jag körde själv… Så nu är jag HELT slut! 

imageDessa två fantastiska människor har jag hälsat på idag. Kerstin och Dr Tuve. Jag har skrivit det innan och skriver det igen.. Åhhh vad jag önskar att jag kunde ta med dom hem tills läkningen är klar! Jag har verkligen fattat tycke för dessa två!

Men dom finns såklart via mail, telefon om jag behöver fråga någonting 🙂 

image

Solen har lyst på mig nästan hela dagen, vackra, underbara Skåne imageVåren har kommit till skåne på riktigt känns det som! -underbart!imageIdag var det äntligen dags att ta stygnen. Jag måste erkänna att jag var jätte nervös  inför detta… Vet inte Varför, narkoser, operationer och smärta skrämmer inte mig. Men detta ogillar jag starkt! 

image

men underbara Kerstin pratade på och distraherade mig. När hon skulle ta tejpen, ojade jag mig lite. -Ajaj! samtidigt som jag häll mina händer på hennes armar…  Mest för att jag var nervös inför stygn tagningen.

När jag sedan frågar henne när hon ska ta stygnen småler hon och tittar på mig

-My, det har jag redan gjort 😉

– hahaha! Ja då var det väl inte så farligt iallfall!

image

 

imageAllt såg normalt ut, normal svullnad, JÄTTE fin läkning vid snittet, resultatet ser lovande ut… Men den röda ”missfärgningen” som man kan se under naveln är ett resultat utav den tunna huden som varit vid bristningarna.

Den huden är inte lika stark som den vanliga, den är faktiskt ganska kass… Så där har det blivit ett sår. Ett sår som Kerstin nu har tvättat och sett över.

Jag har fått ordentligt med råd med mig hem hur jag ska sköta detta. Jag måste lufta mycket mer än jag gjort och tvätta det morgon och kväll.

-saken är att jag inte tvättat mer än när jag har duschat. jag har knappt vågat röra min mage, då det har känts lite obehagligt.

Men nu ska jag se till att få såret att läka lika bra som snittet. Det gör inte ont, det är inte farligt, MEN det ser grymt obehagligt ut! 

 

image

Nya skötsel rutiner och en daglig rapport med en bild till Dr Tuve, då man vill se en förbättring varje dig 🙂 Nu ska jag ligga i soffan och vila resten utav kvällen. Imorgon är ingen vanlig dag, imorgon kommer min älskade Lilleman hem <3 mitt mamma hjärta slår dubbel volter!!! 

imageMin vovve får fick vänta lite till innan hon får komma hem…. Jag skulle inte klara av att hålla henne i koppel. Imorgon ska jag börja på ett kostschema. Träningen ligger såklart på is en tid framöver… Men kosten måste jag bättra mig på! Äta nyttigt, hälsosamt och se till att fylla på med vitaminer. Jag brukar göra nyttiga smoothie som mellanmål eller frukost.

-Är det recept ni skulle vilka ta del utav?

Ha en fin kväll! Kramar My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (21)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.