Dags att ta stygnen idag…

Godmorgon! Nu sitter jag i bilen. Påväg ner mot Landskrona, och citadell kliniken. Jag är mer nervös idag inför att ta stygnen än vad jag var innan operationen för två veckor sedan.. Magen är lite läskig i mina ögon….

image

Samtidigt så känns det skönt att dom tittar på den då det i föregår började blöda litegrann från snittet…  såhär såg den ut imorse

imageVi får se vad dom säger 🙂 inatt har jag sovit grymt dåligt igen! -suck! Att ligga på rygg är verkligen inte min grej… Jag vill snurra runt, ligga på sidan… Jag kommer lixom inte till ro riktigt. 

imageSå imorse när klockan ringde tog det verkligen emot att få upp! Jag sover som skönast mellan ca 06-08, normalt sett så är jag redan uppe då men inte sedan Op.

Men en dubbel kaffe innan jag körde fick mig att vakna till 😉image

imageDenna veckan så kör vi vårstädning i butiken. -PASSA På! Det gäller från och med idag tom söndag 🙂

Vi höra sen min fina! /Kramar My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (14)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.