I’m back! :)

imagehej vännen! Förlåt för min tystnad igår…. Jag vat helt slut och sov flera timmar mitt på dagen… När jag kom hem till kalmar så fick jag samma fantastiska service som på Bromma, flygplans personalen hjälpte mig av planet och tog hand om väskan.

-Bästa!

Grejen är ju inte att jag inte kan gå, jag kan absolut gå, lite lätt framåt böjd, men jag kan inte bära en tung väska genom securityn, väntrummet och upp på planet…. 🙂 Min Kalmar-fru Sara väntade på mig på flygplatsen, så jag följde med henne hem för att äta frukost. Vilka goda smoothie hon gjort! 

imageEfter det så var jag över i min butik My’s Blommor och hälsade på…. SOM jag saknat den! Vi hade precis fått in en sändning med vårnyheter som tjejerna höll på att plocka upp 🙂

image

Väl hemma igen så var krafterna slut! Jag duschade, bytte Gördel! -underbart! (Även om duschningen tar sjukt lång tid)

Maggan hjälpte mig att köpa en till Gördel när jag var i stockholm. Perfekt när man tvättat den andra!

Däremot så upptäckte jag att det blödde lite ifrån snittet (??!!) -jätte läskigt! Inte så mycket var, men tillräkligt för att skrämma upp mig… -Jag blev livrädd för mig själv!

Men jag låg länge och luftade och kunde då även se att jag var ganska svullen… Kanske för att jag höll igång hela dagen igår… imorgon ska jag åka ner till citadell kliniken i Landskrona för att ta stygnen. Så får dom kika på det 🙂image

 

imageOm man borster från att jag är svullen så ser det ändå ut som att det går åt rätt håll. Läkningen har hittills gått jätte bra 🙂

Nu ska jag ta min morgon latte innan jag ska ta tag i dagena to-do-list! som idag innebär galet mycket samtal! 🙂imageVi hörs sen! Kramar My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (12)
 • Eva-Lena

  Ha En bra dag. Ligger i sjukhussängen och väntar på min operation som blir vid lunch tid. Kram

 • Nina

  Gumman! Så glad jag blir att allt verkar gå åt rätt håll. DU ser stark ut. Det är härligt att följa dig på din resa. DU har varit så modig och stark tycker jag.
  Stor kram till dig! ♥

 • Eva-Lena

  Ha En bra dag. Ligger i sjukhussängen och väntar på min operation som blir vid lunch tid. Kram

 • Nina

  Gumman! Så glad jag blir att allt verkar gå åt rätt håll. DU ser stark ut. Det är härligt att följa dig på din resa. DU har varit så modig och stark tycker jag.

  Stor kram till dig! ♥

 • Diana K. DeMarkey

  Vad härligt att du börjar stå mer upprätt nu och att du känner dig starkare. Lycka till med jobb och dagen, det är underbart fint ute och solen skiner. Nu blir det högsäsong för dig snart eller? Alla vill köpa vårblommor. ?
  Ha en bra dag fina.

 • Lindha

  Hej! Nu har jag inte gjort någon magoperation på det sättet men jag är akutsnittat och det är ju liknande. Felet man ofta gör är att man sitter för mycket, eller att man rör på sig för mycket generellt och då blir man svullen, såret kan spricka upp och det börjar rinna vätska ? Mitt sår sprack upp massor och blev jättefult pga av det… Dock hade jag ju ingen gördel vilket jag kan tycka i efterhand att jag borde haft. Lycka till med läkningen nu! Tycker du är otroligt inspirerande som visar upp alla bilder både före och efter! *Kram*

 • Heidi Fagerlund

  ser jättefint ut tror inte du behöver bekymra dig för att det blött lite. De stygnen sitter på ett sådant ställe där det drar. Ser oftatst värre ut än det är…skönt att bli av med stygnen så drar det mindre och lättare att sträcka på sig. Go Girl, all heder till dig. En kämpe i mina ögon med mycket stort hjärta.

 • Diana K. DeMarkey

  Vad härligt att du börjar stå mer upprätt nu och att du känner dig starkare. Lycka till med jobb och dagen, det är underbart fint ute och solen skiner. Nu blir det högsäsong för dig snart eller? Alla vill köpa vårblommor. 🙂

  Ha en bra dag fina.

 • Lindha

  Hej! Nu har jag inte gjort någon magoperation på det sättet men jag är akutsnittat och det är ju liknande. Felet man ofta gör är att man sitter för mycket, eller att man rör på sig för mycket generellt och då blir man svullen, såret kan spricka upp och det börjar rinna vätska 🙁 Mitt sår sprack upp massor och blev jättefult pga av det… Dock hade jag ju ingen gördel vilket jag kan tycka i efterhand att jag borde haft. Lycka till med läkningen nu! Tycker du är otroligt inspirerande som visar upp alla bilder både före och efter! *Kram*

 • Heidi Fagerlund

  ser jättefint ut tror inte du behöver bekymra dig för att det blött lite. De stygnen sitter på ett sådant ställe där det drar. Ser oftatst värre ut än det är…skönt att bli av med stygnen så drar det mindre och lättare att sträcka på sig. Go Girl, all heder till dig. En kämpe i mina ögon med mycket stort hjärta.

 • Jessica

  Hej. Är själv nyopad, tre månader sen. Vill bara ge dig ett tips. Ser att du är röd under naveln, lägg en kompress där när du har gördeln på dig så skyddas huden. Jag fick oxå nåt liknande av min gördel. Fick även tipsen att ha lite sorbact, ett antibakteriellt förband i navlen för att undvika svamp.
  Om två veckor ska jag ”hissa” upp boobsen!!!!!

 • Jessica

  Hej. Är själv nyopad, tre månader sen. Vill bara ge dig ett tips. Ser att du är röd under naveln, lägg en kompress där när du har gördeln på dig så skyddas huden. Jag fick oxå nåt liknande av min gördel. Fick även tipsen att ha lite sorbact, ett antibakteriellt förband i navlen för att undvika svamp.

  Om två veckor ska jag ”hissa” upp boobsen!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.