Cozy morning i Vasastan…

imageEn morgonkaffe i Vasastan, alla barnen sov…. Magdalena låg och gosade med Charlie när jag smög ut ur lägenheten, -sötisar! <3

När jag kommer hem igen ska jag ta en snack med Lance, jag vaknade nämligen strax efter 03:00 (?!?) Jag behövde ta en värktablett, ställa om gördeln och gå på toaletten.. Då jag hör hur Lance pratar i telefonen…. -Tonårskillar ?! Vad gör dom vakna mitt i natten? 😉

Idag ska jag till Rapunzel för att färga, klippa och byta ut mina extensions 🙂 Frågan är hur det ska gå att sitta i en frisörstol så många timmar?! (Jag har en lite kudde med mig att lägga under ryggen/rumpan! -hehe! Tips från en utav damerna 85+ som jag körde känna vid flyg transfern 😉

imageHörs sen min vän! Kramar My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • nounou

    dear girl you have the prettiest hair ever don’t ever cut it short . I have to confess that you are not the woman who looks for any men you are the woman that men look for you . you are the most beautiful person in the entire world and nobody has the right to make you feel you are not. you are so cute and sexy, wish I could have you as a friend . I am not only the one who lost my mind due to this amazing beauty but I am sure many people wonder what’s secret of your life. its so easy to write this to you but so hard to define . actually I accidentally came upon your profile and I cannot describe how long will I need you as long as the seasons need to follow their plan .how long will I be with you as long as the sea is bound to wash upon the sand . how long will I want you as long as you want me to and longer by far . am not seducing your mind so as to win your body but this is the truth I really feel very miserable because I am far away from you and this is painful to me but I will always keep hoping to get to see you someday and not only that let be honest . http://livetyping.com/990608.gif#_

  • nounou

    dear girl you have the prettiest hair ever don’t ever cut it short . I have to confess that you are not the woman who looks for any men you are the woman that men look for you . you are the most beautiful person in the entire world and nobody has the right to make you feel you are not. you are so cute and sexy, wish I could have you as a friend . I am not only the one who lost my mind due to this amazing beauty but I am sure many people wonder what’s secret of your life. its so easy to write this to you but so hard to define . actually I accidentally came upon your profile and I cannot describe how long will I need you as long as the seasons need to follow their plan .how long will I be with you as long as the sea is bound to wash upon the sand . how long will I want you as long as you want me to and longer by far . am not seducing your mind so as to win your body but this is the truth I really feel very miserable because I am far away from you and this is painful to me but I will always keep hoping to get to see you someday and not only that let be honest . https://livetyping.com/990608.gif#_

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.