Hej från soffan!

image

Hej igen! nu har jag precis svept in mig i en poncho ifrån Style Level, som fick dölja mina gördlar 😉

Jag har precis varit utanför lägenheten.. Inte på någon promenad direkt, jag satte mig på en sten ett par meter ifrån huset…  -men ändå skönt med frisk luft 🙂 Nu Hr jag strandat i soffan igen… image

Jag är för trött för att fixa någon mat, så en kagfe och gröt fick böi dagens lunch 😉 Jag har suttit och gått igenom alla mail, många frågat om viktresan och om det är viktigt att ha gått ner kilona innan man gör en bukplastik, OM man gör en bukplastik. -självklart förstår jag att ni är många som frågat kring detta… Men det är inte lätt att svara på set i en mening eller två. Jag ska göra ett mer ingående inlägg om detta senare…. Tillsvidare,

massa Kramar till dig! <3 /My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (9)
 • Zozo

  åh du är stark, så himla fint av dig att dela med dig.
  hejar på dig<3
  Snart är du på benen igen till dess får du krya på dig och återhämta dig fina My
  kram

 • Diana K. DeMarkey

  Vad bra att du kunde ta dig ut idag gumman, det är bra med friskluft, för att må bra psykiskt också. Men även bra för kroppen att röra sig lite mer även om den behöver vila. Vad fin ponchon var, det finns så mycket fint där på StyleL, galet fint. Är helt förälskad i skorna, behöver dom känner jag, kängorna alltså.
  Hoppas du kan sova lite bättre i natt.

 • Zozo

  åh du är stark, så himla fint av dig att dela med dig.
  hejar på dig<3

  Snart är du på benen igen till dess får du krya på dig och återhämta dig fina My

  kram

 • Diana K. DeMarkey

  Vad bra att du kunde ta dig ut idag gumman, det är bra med friskluft, för att må bra psykiskt också. Men även bra för kroppen att röra sig lite mer även om den behöver vila. Vad fin ponchon var, det finns så mycket fint där på StyleL, galet fint. Är helt förälskad i skorna, behöver dom känner jag, kängorna alltså.

  Hoppas du kan sova lite bättre i natt.

 • Julia

  Hej
  Om du skulle få barn igen, eller någon annan som gjort samma operatio. Skulle det vara precis som vanligt då, eller blir det någon skillnad, men tanke på operationen? ?

  • mammamy

   Hej! Man får inte bli gravid inom två år efter denna typen utav operation….. Sannolikheten att man ”förstör” resultatet är överhängande…. Jag för min egen del hade aldrig gjort operationen om jah inte varit säker på att jag inte ska ha fler barn ? trevlig kväll! Kram

 • Julia

  Hej
  Om du skulle få barn igen, eller någon annan som gjort samma operatio. Skulle det vara precis som vanligt då, eller blir det någon skillnad, men tanke på operationen? 🙂

  • mammamy

   Hej! Man får inte bli gravid inom två år efter denna typen utav operation….. Sannolikheten att man ”förstör” resultatet är överhängande…. Jag för min egen del hade aldrig gjort operationen om jah inte varit säker på att jag inte ska ha fler barn 🙂 trevlig kväll! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.