image

 

image

 

 

jag blir väldigt sällan arg eller upprörd. Det ska MYCKET till innan man retar upp mig. Jag är faktiskt varken arg eller upprörd just nu heller 🙂

Men för att undvika eventuella missförstånd efter att min tidigare modell kollega Johanna, gjorde ett blogginlägg angående upphovsrätt på bilder osv…

Så valde jag att lägga upp ett inlägg på instagtam. -Bilderna ni ser ovan! Samt en förklaring kring anklagelserna emot mig!

Av någon anledning så började nämligen Min mail fyllas med frågor och anklagelser gällande detta… ???!

-Vilket säkerligen INTE var Johannas mening att rikta det emot mig….

Så nu hoppas jag att vi har rätt ut alla missförstånd? -eller? 

imageRehabliteringen går framåt… Smärtan har avtagt jätte mycket idag!

-Men guuuud vad jag längtar efter träningen! 

imagemen så fort kroppen och doktorn ger mig klartecken , -då ska det banne mig börja tränas igen!

Jag förbereder för fullt med övningar, tips, recept och utmaningar så att alla ni som vill får hänga på 🙂

-Kommer du vilja det? 🙂

Hörs sen! Kramar My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (22)
 • Eva-Lena

  Vill absolut följa din träningsresa. Jag kommer ta tag i min träning efter min operation av gallan nästa vecka.
  Kram

 • Anna

  Tack My . Jag har butik och fått kommentarer om detta , inte alls kul . För nu verkar folk tro att vi butiker håller på med att sno hennes bilder för att locka kunder fast vi inte får . Inte alla kul för alla återförsäljare :/

 • Eva-Lena

  Vill absolut följa din träningsresa. Jag kommer ta tag i min träning efter min operation av gallan nästa vecka.
  Kram

 • Åsa

  Bra skrivet My! Ingenstans har jag sett det skrivet, men man är ju inte dummare än att man fattar att det skurit sig mellan Johanna och loveforever… Hon var inte med på senaste modevisningen, skriver aldrig om endless hair längre och hon och ägaren till Loveforever skickar aldrig

 • Åsa

  Pussemojis skulle det vara… Trist att hon beter sig så, men det är väl hennes sätt att hämnas eller nått… Keep up the good sork My!

 • Anna

  Tack My . Jag har butik och fått kommentarer om detta , inte alls kul . För nu verkar folk tro att vi butiker håller på med att sno hennes bilder för att locka kunder fast vi inte får . Inte alla kul för alla återförsäljare :/

 • Åsa

  Bra skrivet My! Ingenstans har jag sett det skrivet, men man är ju inte dummare än att man fattar att det skurit sig mellan Johanna och loveforever… Hon var inte med på senaste modevisningen, skriver aldrig om endless hair längre och hon och ägaren till Loveforever skickar aldrig

 • Åsa

  Pussemojis skulle det vara… Trist att hon beter sig så, men det är väl hennes sätt att hämnas eller nått… Keep up the good sork My!

 • åsa

  Bra skrivet av dig. Inte kul med påhopp.

 • Strega

  Men käraste fina du! Det du mest längtar efter är träning! ? Eeeeeeeh? Slappna av snälla, din son, ditt företag, du själv, rökfri och allt ska absolut inte mest av allt längta efter träning! Då har du en annan snuttefilt att göra dig av med!
  Kramkram!

 • åsa

  Bra skrivet av dig. Inte kul med påhopp.

 • Estelle

  Ska inte lägga mig i din och Johannas relation mer än att jag säger bara att jag hejar på dig – du har både yta och djup – Johanna har bara yta – ja enligt mig i alla fall.
  Du har aldrig någonsin vad jag vet (läser kanske inte varje dag) utnyttjat damen i fråga i din marknadsföring. Att hon finns på Loveforever är väl självklart – det är väl ett avtal som görs upp innan tagning.
  Magen ser fin ut!

 • Strega

  Men käraste fina du! Det du mest längtar efter är träning! ? Eeeeeeeh? Slappna av snälla, din son, ditt företag, du själv, rökfri och allt ska absolut inte mest av allt längta efter träning! Då har du en annan snuttefilt att göra dig av med!
  Kramkram!

 • Estelle

  Ska inte lägga mig i din och Johannas relation mer än att jag säger bara att jag hejar på dig – du har både yta och djup – Johanna har bara yta – ja enligt mig i alla fall.

  Du har aldrig någonsin vad jag vet (läser kanske inte varje dag) utnyttjat damen i fråga i din marknadsföring. Att hon finns på Loveforever är väl självklart – det är väl ett avtal som görs upp innan tagning.

  Magen ser fin ut!

 • Nidzara Zejnelagic

  Upp med hakan du är så bra människa snäll det räknar insidan inte bara utsidan. Jag älskar dig och önskar dig all lycka i livet . <3 <3

 • katja

  Ja, Johanna tycks inte veta vad som är rätt och fel. Larvigt.
  Och väldigt bra inlägg av dig!
  Heja efter din operation, ta det lugnt bara!
  kram

 • Nidzara Zejnelagic

  Upp med hakan du är så bra människa snäll det räknar insidan inte bara utsidan. Jag älskar dig och önskar dig all lycka i livet . <3 <3

 • katja

  Ja, Johanna tycks inte veta vad som är rätt och fel. Larvigt.
  Och väldigt bra inlägg av dig!
  Heja efter din operation, ta det lugnt bara!
  kram

 • Anna-Lena Mehlin

  Jaaaa följer gärna dina träningstips! Kram kram

 • Anna-Lena Mehlin

  Jaaaa följer gärna dina träningstips! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.