imageÄntligen framme! Efter en tågresa på över fyra timmar…. ( förseningar) och lite andra bekymmer så kan jag tala om att denna sängen är grymt efterlängtad! Nu har jag precis checkat in, redo för operationen. Klockan är över midnatt, men jag är pigg som en lärka! Tankarna snurrar för fullt……

-Hur ska jag kunna sova?

image

Jag som alltid reser mycket både privat och inom jobbet, har som rutin att packa upp oc höra mig ”hemmastad”. Hänga upp kläderna, ta fram det viktigaste i badrummet… Jag vet inte varför jag gör det, men jag gör det alltid.

-Jag gillar ordning och reda helt enkelt 🙂 image

 

Ett väldigt cleant rum, men mysigt 🙂image

imageMin favorit mjukis-dress är med… UGG’s väntar på mig. Jag kommer INTE att kunna gå i klackar efter denna Operationen!

-Guuud vad nervös jag är!

Jag har ju velat göra detta i drygt 3,5år. Men nu… Ett par timmar innan så är jag faktisk nervös! Blandade känslor. Jag kände första gången när jag kom hit på konsultation och fick träffa Kerstin, att jag fick ett starkt förstroende. Jag kände mig så välkommen och omhändertagen på en gång!

När jag sedan fick träffa ”min” Dr, Tuve Mårtensson så kände jag mig 100% säker på att det var här jag ville operera mig… Det där med förtroendet är så grymt viktigt.

image

Bild: lånad från deras hemsida

Nu handlar nog nervositeten mer om själva operationen, smärtan, infektionsrisken, narkosen och det faktum att det faktisk är dags nu…  Det är inte en liten operation, det är en stor Och ganska omfattande operation som verkligen kräver rehabilitering för att läka som bäst.

Fröken Martens har som vanligt dåligt tålamod. Men jag har LOVAT både mina nära och kära, men också mig själv att ge mig tiden att återhämta mig på.

Jag längtar tills jag kan komma igång med träningen igen, sätta upp nya mål att börja träna inför. Men om man har för ”bråttom” så är det lätt att man skadar sig själv och då istället får skjuta fram träningen ännu längre, så det är självklart inget alternativ!

Jag har precis gått igenom mailen och svarat på ett hundratal igen… Om jag inte svarat på DITT mail ännu, så har jag bara inte kommit dit ännu… 🙂

Tack snälla fina DU för att du följer och stöttar mig genom detta…image

Der här med tåg, taxi och rutiner är någonting jag verkligen behöver bli bättra på, orkar inte förklara ikväll, gör det en annan dag! 😉

Kram / en förväntansfull, nervös och exalterad My Martens

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (22)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.