Blomsterbranchens Mekka!

image Hej vännen! Nu är jag i mitt esse! Ett snabbt hej ifrån holland & blommornas värld! Möten, planering, inköp och ännu fler möten….

kom precis tillbaka från auktionen i Aalsmeer, till kontoret i Rijnsburg….

image Jag brinner verkligen för mitt jobb! 

imageKramar My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • Elisabeth Sundh

    Åhhh va härligt och få vara på Auktionen i Aalsmeer, jag har varit där 3 ggr och det finns sååå mycket vackert att titta på. Imponerad att du får sitta och köpa in blommor… Är det inte svårt? Kram från en florist som lämnat blomster branschen men ändå alltid florist.

  • Elisabeth Sundh

    Åhhh va härligt och få vara på Auktionen i Aalsmeer, jag har varit där 3 ggr och det finns sååå mycket vackert att titta på. Imponerad att du får sitta och köpa in blommor… Är det inte svårt? Kram från en florist som lämnat blomster branschen men ändå alltid florist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.