Bambi på hal is! -Hej Arlanda!

imageHej igen! Alltså guuud vilket dåligt väglag! Moddigt (stavas det så??) , halt, grymt mycket snö i vägkanten! Jag som hade tänkt att stanna till, hos mina vänner i stan för en lunch… 

 -Nepp, jag safade & körde direkt till Arlanda. Tur var det! Jag har sedan 8 år pendlat till Holland, men via Köpenhamn…

Med andra ord så kan jag den flygplatsen innan & utan! Jag har skaffat mig ”vänner” i dom olika gaterna, butikerna & restaurangerna…

Men här på Arlanda känner jag mig som Bambi på hal is! Parkerat bilen på en parkering lååååångt bort! Efter en promenad i motvind & snöstorm lyckades jag hitta in. Trodde jag! Helt fel terminal! Ingen tid till att flytta bilen! Den får jag leta upp när jag kommer tillbaka!

Skulle ta bussen från terminal 5 Till 2, tog FEL buss! Trots att jag ändå frågade mig fram…. Framstår som en ”dum blondin”

 -dubbel suck!  Tillslut framme på rätt terminal OCH rätt gate! Då tänkte jag beställa in något nyttigt att äta…. Vilket är JÄTTE svårt på flygplatser & längsmed vägarna! Jag MÅSTE bli bättre på att planera min kost! Men nu är jag iallfall mätt! Något stressad, något rufsigare, helt genom blöt tack vara promenaden i snöstormen!  Haha! -hörs sen! 

image

Kramar /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.