imageimageMaggan, Andrea, Tora & jag

imageHej vännen! FÖRLÅT! Jag har helt glömt bort bloggen och bara slappnat av utav ledigheten uppe i Åre. Fantastiska dagar, nya & gamla vänner… Galet mycket skratt & bus…. TACK alla inblandade! (Ingen nämnd, ingen glömd) TACK TACK TACK för dessa sjukt roliga dagar!!!

Här kommer en bildbomb ifrån några dagars semester, liiiite för mycket utav det goda, några glas för mycket, några fler carbonara än vanligt, några kilo tyngre…MEN såååååå värt det! 😉imageimage

image

imageimage

image

image

image

Timmerstugans Carbonara är beroendeframkallande, se upp! 😉imageimageimageimage

image

image

image

imageNu har jag landat hemma i vardagen igen. Igår kväll kom jag hem & tog emot Lilleman för att fira hans födelsedag. Bilder ifrån kalaset kommer imorgon..

Ja mina vänner 2015 kunde inte ha fått ett bättre slut eller  än bättre början för min del 🙂 Hoppas att din Nyårsafton också varit fantastisk…  Nyårslöftena tar vi i ett senare inlägg. Hörs snart! Puss & kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *