imageNu får det vara nog!  Jag är inte bara irriterad utan extremt upprörd & förbannad!!!

Jag har försökt att anmäla detta konto till insatagram, hundratals gånger, utan framgång! Kontot & profilen använder mig som ansiktet utåt och hänvisar till en porrsajt! INTE OK!!! Jag får in fler och fler mail ifrån följare/bloggläsare som blivit kontaktade utav “profilen”

Det värsta är att “profilen” kontaktar yngre tjejer, (väldigt unga tjejer!)

“profilen” har bett om lättklädda  bilder och sökt kontakt på ett obehagligt sätt!

-Skrämmande!!!

Jag som kvinna & mamma är livrädd för att en ung tjej kanske går på det “profilen” skriver och skickar över lättklädda bilder eller ännu värre stämmer träff!!! Nu är detta polisanmält och jag hoppas verkligen att denna utredning får bli ett slut på denna historien!

Snälla rara söta du…. DELA detta inlägget som en varning till så många som möjligt så att inte fler går på vad “profilen” erbjuder då min magkänsla säger att det gömmer sig en eller flera obehagliga män som verkar ha ett gott öga för yngre flickor!!!! Tack på förhand! -jag är så upprörd bär jag skriver detta att jag skakar på händerna!

imageOm man borster från detta så har det förövrigt varit en bra och kreativ dag i butiken My’s Blommor…

imageVi hörs imorgon…. Varma kramar <3 /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *