Att stå emot frestelsen…

 

imageGodkväll min vän!

Hur har du haft det idag? Jag började dagen med en kopp kaffe, sedan kom tjejerna från butiken hem till mig. Vickan hade bakat… Kola kakor & kladdkaka! Alltså!!!! Båda två storfavoriter! MEN jag stod emot frestelsen 😉 jag menar hur skulle det se ut om jag som dragit igång denna utmaningen om att ha godis och sockerfritt fram till 23/12 plötsligt gav efter???? Nehe, det blir inget utav det 😉 Nu kämpar vi på! Hur går det för dig? bild 3(17)

image

Fixade mina naglar igår… Blev en klassisk fransk, med dimond glitter istället för den traditionella vita. Jag håller mina naglar ganska korta. Man kan jobba som florist, lasta av och på lastbilar OCH ha fräscha naglar 😉

image

Efter jobbet hämtade jag lilleman som fick följa med och köra ut sista blomsterbuden 🙂 När vi jobbat klart så åkte vi in till Kalmars matmarknad och hälsade på fudge-mannen innan Ludvig fick sin efterlängtade Creps, med nutella! Mamma fick nöja sig med att betala och titta på! Andra gången idag som jag verkligen fick anstränga mig för att stå emot frestelsen! Men jag kan vara envis som en åsna! Haha! På både gott & ont ibland 😉

image

 

image

Nöjd kille 🙂

image

När vi till slut kom hem så satte jag Ludvig i ett bad, tog upp honom och tvingade ner stackars Tezz för ett kvälls bad. Tezz blev minst sagt tjurig på mig! Men nu luktar hon gott & viftat på svansen igen 😉 efter en TOTAL sanering i badrummet efter att der blivit hundhår överallt så avslutade jag kvällen med att ta ett eget kvällsbad med tända ljus och färska rosor… En ansiktsmask och lite lugn och ro! Det är för mig vardagslyx 🙂

imageKram och gonatt! Tack för att just DU följer min blogg…. Och jag vill även att du ska veta det att jag läser ALLA privata mail jag får. Tyvärr så hinner jag inte med att svara på alla… Men ni är fantastiska! Tack <3 / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *