bild 1(16)

Gosig sjal med snygga stjärnor hittar du hos Stylelevel

Hej Vännen! Visst är det skönt att det är fredag? =) Jag själv kommer att jobba hela helgen, men det är ändå något med fredagar som jag gillar! 😉 Igår kväll gick jag och la mig jätte tidigt…. jag somnade nog innan 20:00 det är riktig pensionärs varning på  mig just nu. Lilleman är hos sin pappa, jag själv passar på att jobba extra långa dagar men är helt slut! Kanske är det höst mörkret?

bild 1(13)

Guuud vad roligt att ni är så många som gillar min nya budbil =) Tack för alla gulliga komplimanger till nya “Pärlan” 😉

Jag och personalen var i förrgår på Interfloras jul-inspirations i Växjö. Super trevligt och mysigt! Jag kan faktiskt känna att jag längtar efter att få julpyssla och mys med allt som hör julen till =) Gör du?

bild 1(15)

 I år så kommer vi att jobba med ett brett sortiment vad det gäller julgrupper och julen. Vi kommer jobba med “Newyork feeling” “New England feeling” & Klassisk feeling. Ni kommer att få se bilder på detta längre fram =)
Vi kommer även att jobba mycket med naturmaterial, grenar, kottar, mossa, och mycket annat som man klan hitta i naturen. Här ser ni lite olika varianter med kontrasterna mot vita arrangemang.

 

bild 3(10)

Amaryllisen kan lika väl stå i vas som att hängas uppochner i fönstret. Det är så mycket vatten i stjälken att den inte behöver att stå och vatten dra direkt ur en vas. Även det kommer du få bilder och en närmare beskrivning på inför aktuell tid =)

 

bild 4(8)

bild 2(12)

Vad tycker du om den vita julen? Självklart så kommer vi att jobba mycket mer rött, vinrött, lite svart, och även en hel del koppar.

bild 5(9)

Jag &  en utav mina duktiga florister, Vickan på väg till Växjö =)

 

bild 1

Vad roligt att ni är så många som har valt att hänga på min utmaning för 3 inlägg sedan. helt godis & fika fritt fram tills den 23/12! Om du har missat detta så kan du ändå hänga på nu. Ju fler desto roligare! Om ni taggar mig i inlägg på instagram så kan jag även peppa och stötta er där 😉

Min tredje dag…. jag är konstant sötsugen och på lite halv dåligt humör, måste jag nog erkänna. MEN JAG ÄR ENVIS OCH JAG VET ATT FÖRSTA VECKAN ALLTID ÄR TUFFAST! Hur går det för dig? Berätta gärna…

Kramar My Martens

PS vi har fått in så otroligt mycket fint i butiken, så ni får gärna komma in och besöka oss här 😉

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *