En riktig skit dag! FUCK CANCER!

bild(58)

Hej! Idag är ingen bra dag! en riktig skit dag om jag ska vara helt ärlig! Jag känner mig tröttare än någonsin, ögonen går i kors! Det är en kombination utav flera veckors oro och sorg, skördefesten med dygnet runt jobb och lite för mycket utav allt. Lite privata bekymmer, mycket jobb med det administrativa i företaget som toppen på isberget! Men det sist nämnda är bara praktiska saker, ekonomi och jobb som man ändå kan hantera och ta på. Det är saker som i större perspektiv är helt oviktiga….. Jag är dock en person som gömmer mig bakom alla praktiska och jobb saker, då det är lättare att få vardagen att gå, rätt eller fel? Det vet jag faktiskt inte, men det är så jag fungerar.

Cancer och sjukdomar runtomkring mig som gör att man tappar fotfästet helt! FUCK CANCER! Jag kommer inte att gå in närmare på detta av respekt mot min familj. Men jag är lite ur form och går runt med en klump utav oro och ångest i magen. Både pga utav det som redan har hänt och pga utav cancern som knackat på dörren i våran familj!

Ibland ser man inte meningen med alla hemskheter som händer i livet…. Just nu har det i period varit mycket sorg,  tragik och fruktansvärda händelser!

Men även om man ibland känner sig som 10 svåra år och man inte riktigt vet vart man ska hämta energin ifrån så får man ju bara stålsätta sig och ta sig igenom dessa mörka dagar också… Efter regn kommer solsken, visst?

bild 1(5)

Här ser ni en betydligt gladare och roligare bild! vad vi gör på denna bilden är minst sagt oklart! Men ett gott skratt förlänger livet brukar man ju säga. Normal sett är jag ju en utav dom mest positiva. Så jag tror att jag ligger på plus sidan även om just idag är en mörk, tung och dyster dag……

Kram till dig min fina vän! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *