Morgonmys deluxe!

imageGod morgon! Nu är det Morgonmys på hög nivå. Kaffe & egentid innan Lilleman vaknar. Jag har precis tänt mitt nya doftljus “Crisp Champagne” från Voluspa som jag har köpt Hos INREDA.COM 🙂

Klicka HÄR för att komma till webbshop.

Igårkväll när jag kom hem ifrån Öland & skördefesten så var jag helt slut i både kropp & Själ.

Min pappa & Lilleman väntade på mig när jag kom hem. Jag myste Och fikade med lillman, innan vi gick och la oss för att läsa saga. Men jag måste erkänna att jag vaknade x-antal timmar senare med tänd lampa och en sagobok i handen! 🙂  Jag var helt enkelt mer än slut! Hehehe!

Nu är det dags att ta Tag i dagen! Vi hörs sen! Puss & kram /My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *