Socker missbrukare!!!

imageAlltså seriöst! Jag är en riktig socker missbrukare! Jag ingen självdisciplin, och har sååååå galet svårt att motstå sötsaker!

Jag är en riktig torsk på ballerina kex, kladdkaka, chockladbollar (med pärlsocker)

Nu har jag precis som många andra fått lite för mycket utav det goda under sommaren, och har sedan ett par veckor skärpt till mig ordentligt med kosten!

Igår kommer jag och min väninna Jessica ut till Angela i Sigtuna! Vad gör hon när vi kliver innanför dörren?! Pussas & kramas för att sedan lägga in den nybakade kladdkakan i ugnen! Jösses! kunde jag motstå?! Nej!!!

image21

Det är sååå mysigt hemma hos Angela!
image23

Men nu vill jag ha din åsikt, vad är just DU beroende utav? Jag kan ju inte vara ensam med alla socker cravings??

image

Jessica & Angela <3

image

Kram /My Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)
 • Jenny

  Det är så svårt efter sommaren tycker jag att lägga kosten! Just nu så är jag helt såld på dumleklubbor! Kan äta hur många som helst!
  Stor kram till dig fina My

 • Jenny

  Ja du… cravings? Beroende är mer sant… här ska vi ta till hårdhandskarna med viktklubb.se och KBT.

  Kika in på http://www.jennysliv.se och följ mig vännen! Kram

 • Annie

  Min stora craving är cola light ! försöker dra ner men sååå svårt : )

 • Petra

  Du är skitsnygg i håret! Har du lagt i folieslingor i mörkt och ljust,vet du vad för nr på färg?Vill gärna göra nåt liknande

 • Kinna

  …du har en kanontrevlig blogg, men jag blir helt galen på dina särskrivningar (sorry…). Det heter sockermissbrukare och inte socker missbrukare. Du skriver ju ihop pärlsocker och inte pärl socker, vilket är helt rätt. Sööööööööööta du…skriv ihop! Ja, jag vet…en typisk särskrivningspolis är vad jag är :o) kram

  • mammamy

   Tack för att du gillar bloggen!

  • mammamy

   Hej Kinna! Bara halva mitt svar gick iväg… Vad roligt att höra att du tycker om bloggen, tack!
   Alla är vi bra på olika saker, stavning har aldrig varit min grej… Jag är dyslektiker, och försöker att göra så gott jag kan 😉
   Jag veeeet att jag har en massa särskrivningar, jag jobbar på det!
   Jag skulle kunna ställa mig framför 500man på en föreläsning och klara det muntligt utan bekymmer, men när det kommer till stavningen så är det faktisk jätte svårt!
   Just stavningen fick mig att tveka jätte länge och vänta med att starta bloggen. Då det för mig aldrig skulle vara möjligt för mig att driva en blogg. Men jag har tidigare skrivit att ni kommer att få följa en ärlig och uppriktig blogg. Med en massa stavfel och särskrivningar 😉 dom bjuder jag på! Kram

 • Sussu

  Socker socker… Är som du My socker beroende finns inget stopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *