image

 

imageHej min fina! Jag hoppas att allt är bra med dig!

Här lite bilder ifrån galapremiären utav Flygplan 2. Min galet snygga outfit hittar ni hos Stylelevel www.stylelevel.com

Som vanligt när Subito ordnar premiär för barnfilmerna så bjöds det på en massa godis och fika, Ludvig var helnöjd! Men framför allt så var han lycklig över att få gå på bio med Charlie 🙂

image

Tillbaka på Öland och My’s Blommor idag. En lastbil med galet mycket blommor och höstnyheter anlände precis innan stängning, direkt ifrån Holland! Så om DU är sugen på att pimpa Balkongen, terassen eller ha en snygg höstplantering utanför dörren så är du varmt välkommen till oss 🙂

Nu  min vän så ska jag försöka att sova…. Inte det lättaste just inatt… Men jag tänker iallfall krama kudden! Kärlek & kramar / My Martens

 

image

 

imageimage

 

image