INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Uppfräschning hos Rapunzel!!!

imageimage

hej! Alltså tiden rinner ifrån mig, jag rusar mellan möten och nya projekt… Spenderar kvällarna med mina vänner. Även om livet just nu rullar på i en rasande fart,  och jobbet nästan kväver mig, så mår jag fantastiskt bra! 🙂

Skön känsla!

Måste bara fråga vad du tycket om min nya hårfärg? Jag var på Rapunzels salong här i Stockholm igår. Jag ville ha en förändring och gå åt det lite mer ”klassiska” hållet, så här blev det:

vad tycker du???? 🙂

image

29 Komentarer

 1. Åhh..så fint!!! Du blev verkligen jättesnygg med lite mörkare, varmare ton ?
  Hoppas du har det trevligt i Stockholm med både jobb och vänner.
  Själv ska jag till Stockholm nästa Fredag och gå på premiären på Golden Hits nya show. Jag vann 2 biljetter till showen (!), och det ska bli otroligt kul! ?
  Trevlig helg ?
  Kram

 2. Du är så snygg! Allt klär en skönhet! Har inte träffat dig på nåt tag nu, har varit inne i butiken nån enstaka gång bara, på sista tiden! Hoppas allt är bra med dig! Sköt om dig! Kram /S

  • Hej Mia! Jo, jag har min son varannan vecka ? nästa vecka är min ”barn vecka” men jag får upp honom till Stockholm imorgon, så jag får några extra dagar! Myyyysigt! Jag har större delen utav min umgängeskrets och familj i Sthlm, jobbar även en del här…. Därför pendlar jag som jag gör ? det bästa utav två världar, Stockholms puls och fart / Ölands vackra natur och lugn ? Trevlig helg på dig!

 3. Åhh..så fint!!! Du blev verkligen jättesnygg med lite mörkare, varmare ton 🙂

  Hoppas du har det trevligt i Stockholm med både jobb och vänner.
  Själv ska jag till Stockholm nästa Fredag och gå på premiären på Golden Hits nya show. Jag vann 2 biljetter till showen (!), och det ska bli otroligt kul! 🙂

  Trevlig helg 🙂

  Kram

 4. Du är så snygg! Allt klär en skönhet! Har inte träffat dig på nåt tag nu, har varit inne i butiken nån enstaka gång bara, på sista tiden! Hoppas allt är bra med dig! Sköt om dig! Kram /S

  • Hej Mia! Jo, jag har min son varannan vecka 🙂 nästa vecka är min ”barn vecka” men jag får upp honom till Stockholm imorgon, så jag får några extra dagar! Myyyysigt! Jag har större delen utav min umgängeskrets och familj i Sthlm, jobbar även en del här…. Därför pendlar jag som jag gör 🙂 det bästa utav två världar, Stockholms puls och fart / Ölands vackra natur och lugn 🙂 Trevlig helg på dig!

  • Tack snälla ?
   Jag använder Rapunzels schampo och inpackning, sen har jag en leav in produkt ifrån kerastasè, plus värmeskydd ifrån kerastazè också ? Trevlig helg!

  • Tack snälla 🙂
   Jag använder Rapunzels schampo och inpackning, sen har jag en leav in produkt ifrån kerastasè, plus värmeskydd ifrån kerastazè också 🙂 Trevlig helg!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

9 − 1 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My