Lite blandat från storstaden

Hej fina du!

Som jag tidigare har skrivit så är min dator i Ystad vilket har medfört att jag inte har kunnat blogga som jag brukar/önskar men allt kommer att vara i sin ordning snart då Maggan kommer hem med den inom ett par timmar så att den är med mig när jag åker hem till min vackra Öland imorgon efter några fantastiska dagar i Stockholm, en stad som jag lärt mig älska mer och mer.

Visningen för Love Forever, inköp för Mys blommor, möten och tjejmys på Strandbryggan men även på Sommarkrysset där vi fick ta del av fantastiska shower med musik och dans.
IMG_2284
IMG_2286IMG_2285
Vad hände här tror ni? =)
IMG_2289
Tack tjejer för en fantastisk kväll och för att jag har fått nya roliga minnen.

Nu skall jag lägga mig då klockan ringer vid 5 för en färd mot Öland och mot min lilleman som jag längtar så efter. Önskar dig en godnatt och lovar att uppdatera dig imorgon efter resa och jobb i butiken.

Godnatt fining!

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
  • Ellali

    Hej My. Jag tycker du verkar vara en jättegullig tjej och det var jättekul att du o Magdalena Graaf blev så bra vänner 🙂 .
    På tal om Magdalena. Hon efterlyste nyligen fler kommentarer 🙂 , men, jag brukar skriva kommentarer till som tätt, och de bara försvinner…. upp i det blå….Trist, när man lagt ner tid på att skriva. Är du jättegullig och talar om det för henne så att hon kan kolla om något är fel???
    Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *