Bröllops planer?

1978720_709640662407764_1885604547_n

Hej fining! Vilken härlig lördag förmiddag =) Solen skiner även idag! Lovley! Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg och passa på att önska dig en underbar lördag. Jag och Lilleman har tagit sovmorgon, och varit ute på en morgonpromenad med vovven Tezz. Nu ska vi göra oss iordning och åka över till butiken My’s Blommor. Tanken är att jobba ett par timmar, så länge som Ludvig tycker att det är roligt. Änsålänge så gillar han att vara i butiken då han får vattna, plantera och gegge runt i jorden 😉 Samtidigt som jag försöker att göra lite nytta och mingla en del med kunderna, ge lite tip och råd.

På bilden ovan ser ni en brudbukett som ligger mig varm om hjärtat. Det är en bukett som jag själv har gjort till min storasyster Malins bröllop. Denna är gjord på vendela rosor, kvistrosor och murgröna. En enkel och ganska traditionell modell, men visst är den vacker?

Vi på My’s Blommor är specialiserade på just brudbinderier. Vi gör alltifrån, traditionella, till lite mer ovanliga och avancerade buketter. Man kan beställa bara brudbukett, korsade, tärnbukett om man vill. Men vi tar oss även an helhetslösningar med bordsdekorationer, utsmyckning i kyrka, kanske någonting på bilen eller på häst och vagn? Vi anpassar oss efter just dina önskemål. MEN då vi är specialiserade inom just detta så är vi redan nästan fullbokade, så om du/ni planerar att gifta er på Öland/Kalmar i sommar ring för att boka en konsultation. 0485-38698

1524778_709640602407770_1379794171_n

Min söta vovve Tezz stannade under promenaden upp för att lukta på blommorna, hihi! Så söt!

Tills vidare….. Kram på dig! / My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)
 • Lotta W.

  Vilken vacker brudbukett!! Jag blir nog aldrig gift.. (”den ständiga singeln”..suck..)..men man kan ju alltid drömma om en vacker klänning och en underbar bukett som den du gjort ?
  Skönt att din son är piggare igen så han kan leka och slipper ha ont.
  Här strålar solen, hoppas den gör det på er också!
  Kram ?

 • Lotta W.

  Vilken vacker brudbukett!! Jag blir nog aldrig gift.. (”den ständiga singeln”..suck..)..men man kan ju alltid drömma om en vacker klänning och en underbar bukett som den du gjort 🙂
  Skönt att din son är piggare igen så han kan leka och slipper ha ont.
  Här strålar solen, hoppas den gör det på er också!

  Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.