Blomsterbutik Täby


Mys Blommor. Din blomsterbutik i Täby,

Hej mina vänner! Vill passa på att visa upp blomsterbutikens nya hemsida. Min man Jonas har hjälpt mig att bygga den. Bättre sent än aldrig. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att hitta till oss. Mys Blommor ligger i Täby. Catalinatorget 15 Täby. Precis bredvid resturang Pont nere vid Hägernässtrand.

En blomsterbutik värd att besöka om du frågar mig. jag har noga valt ut vackra krukor och urnor. Inredning, choklad, gå-bort-presenter. Självklart en välfylld kyldisk med färska blommor. Klassiska och ovanliga krukväxter. Genom oss kan du förmedla blommor via Interflora och Euroflorist. Vi kör ut blomsterbud i hela Storstockholm. Besök våran hemsida via länken nedan:

www.mysblommor.com

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..