Vårstädning & fotbollsmatch

Rehabilitering går framåt. Ett steg längre taget ordagrant 😂 Idag är en bra dag 💪🏻

Tack för alla krya-på-dig hälsningar 🥰 Första dagarna har varit vidriga! Jag tror att jag tog uttrycket ynklig till en ny nivå🙈 Idag är första dagen som det känns mycket bättre! Foten är fortfarande svullen och får inte plats i någon sko. Tån ömmar men jag går relativt bra igen! Man får vara glad för det lilla som man brukar säga! Jonas skjutsade mig till en fotbollsmatch så jag kunde se Ludvig spela. Det är bland det roligaste jag vet!

Snyggaste morsan på plan! NOT🤣 Passat på att göra iordning balkongen! Paket åt Jonas och njutit med en kaffe i solen. HUR fin är inte denna Hortensian!? Dyr som kvicksilver ( 🙈) . Men vi köpte in några till butiken och jag unnade mig en egen till min fina balkong! Jag kommer att sakna denna balkongen jätte mycket när vi flyttat!

Idag hade vi städdag i föreningen. Supermysigt med vår-fix tycker jag! Även om jag inte kan springa omkring så skrubbade jag trappan med hjälp av en högtrycksmaskin! Pekade på vart Jonas skulle ställa växter. Mutade Ludvig till att plocka kottar. Han fick 1 kr /kotten. J*klar vilken fart det blev 😅 Veckans buketter här hemma består av säsongen blommor. För att nämna några, Pioner, hortensia , virburnum, klematis, nejlikor.

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..