Lunchdejt på Mellquist

Lunchdejt på Mellquist
Drömfrukost 🥑 ☕️Så här kan en riktig go-frulle se ut för mig! Denna åt jag tidigare på Mellquist. Till vardags äter jag såklart inte lika mycket. Det brukar bli kaffe, någon form av ägg och grönskassmoothie 🥬 Oftast efter att jag tränat.
Men om jag har sovmorgon, närmar mig lunchtid men ändå vill äta frukost så är det precis såhär jag vill ha den! Eller om jag ska på frukostdejt med familj eller vänner. Piiing Jonas , Skulle gärna få den serverad på sängen sängen😎

Igår åkte jag in till stan för spontanmys med Jamie & Milla🤍 Vi skulle mötas upp för lunch. Världens goaste unge som växer alldeles för snabbt 😅 Lill-killen fyllde nyss 1 år. Vi insåg att vi inte setts sedan mitt bröllop = 5 månader sedan!?
Ibland är det läskigt när man stannar upp och reflekterar. Det känns som igår när Milla berättade att hon var gravid. Precis som när vi gömde oss i hennes lägenhet och överraskade med baby shower 💙

Det känns som nyss!!!Möhippa på Mellquist
Min egen möhippa känns också som igår! Jag blev så överraskad när dom alla gömde sig för mig inne på just Mellquist. När vi satt som vi gjorde igår man och pratade om både det ena och det andra så förundras man över hur snabbt tiden går . Det gäller verkligen att ta vara på den! Tiden alltså …😅❤️ Det låter så klyschigt, något som min mamma brukar säga. Men det tål att repeteras.

Igår åt vi lunch på Mellquist som ligger på Rörstrandsgatan i Vasastan. Precis intill Birkagatan där vi tidigare bodde. Detta är ett av mina ( många) favvo-ställen. MEN dom hade gjort om sen jag var där sist. Halverat om inte ännu mer minskat på deras ”fika” sortiment 😒 Carbonaran som jag beställde var ingen höjdare. Lasagnen som jag tidigare skrivit förmodligen är en av Stockholms bästa lasagne lyste med sin frånvaro på den nya menyn. Det var lika mysigt som vanligt men jag blev inte imponerad över deras ombyggnation och snarare besviken av den nya menyn. På bilden nedan ser ni lasagnen, snälla Mellquist ta tillbaka den igen 😂🙏🏻

En bild hemifrån min svåger, som köpte solrosor i butiken 🌻 Jag älskar alla nya snittblommor som kommer in i sortiment nu när säsongen skiftar ! Önskar dig en bra start på veckan! ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..