Bröllop och begravningPositiva tankar

Bröllop och begravning

Två saker som egentligen nye borde höra ihop. samtidigt som det är livets cirkel. Någon dör. någon föds. En av presentationerna för min tidigare Handelsträdgård var just service Bröllop och begravning. Det lät så makabert i samma mening att vi gjorde om budskapet flera gånger innan vi hittade rätt. 

Kärlek och familj

Att fokusera på der positiva när man är ledsen är inte helt enkelt. Igår bestämde jag mig för att jag verkligen måste göra det. Jag funderade på vad L hade velat att jag ska göra. Han hade skällt på mig om han sett hur jag hållit på sista dagarna🙈 Han hade velat att jag skulle ”ryckt upp mig” och fokuserat på bröllop och Ludvig ❤️ Det vet jag. Det är mitt fokus nu. Jag tillåter mig att känna alla känslor som kommer. Men NU måste jag fånga upp glädjen inför bröllopet 👰‍♂️ Man gifter sig trots allt bara en gång. Vårat samhälle idag tar betydligt lättare på skilsmässor än vad man gjorde förr. På både ont och gott. Men det lämnar jag till ett annat inlägg. Jag kommer iallafall att gifta mig en gång och det är nu! Därför måste glädjen vara huvudfokus ❤️

Nu påminner vi oss vad vi står inför💍 Ta tag i min to-do-list och locka fram mitt skratt igen 😅 Ni som känner mig ni vet hur jag fungerar. Jag kombinersr min humor och självdistans. i kombination med ironi genom mina utmaningar i livet. Det har gjort mig stark och hjälpt till att hålla huvudet över vattenytan. Alla gör vi olika men detta är ett sätt som brukar fungera ganska bra för mig. 

Blivande Brud

Som blivande brud ska jag vara den glada blivande bruden och hylla min L genom att vara stark. Genom att i mina tankar hålla honom uppdaterad och påminna mig om att han ändå är med oss. Ludvig har fått ett speciellt  uppdrag inför vigsel och bröllop. Han är glad för våran skull och älskar sin bonuspappa.

Farsdag

Vi firade farsdag hos svårmor och svärfar. ludvig hade köpt en cool t-shirt till Jonas som matchar en tröja som Ludvig redan har. Jag ska ta en bild på den och visa er senare. Han köpte även en kopp. Jonas över konsumerar kaffe så den passade perfekt! 

Nu ska jag göra en avstämning med hotellet inför nästa veckas bröllop. En vecka idag. Det känns overkligt att ta in just nu. Jonas har köpt ett presentkort till mig för att jag ska få piffa till mig. Igår la jag in en extra LPG massage behandling. För att hjälpa mig själv på traven att få bort min svullnad kring ögonen som påföljd av dålig sömn och en massa gråtande. Om en stund har jag jobb med fysisk PT kund. Jag älskar mina klienter. Jag har en individuell relation till varenda en av dom😄 Nu ska jag klä på mig och ta tag i dagen. Ledsen att jag loggade ut utan förvarning denna gång. ber om ursäkt för er som fick vänta på att få era kommentarer genomsläppa. Men nu är jag här och ni ska veta att jag uppskattar varenda en av er. förutom mitt envisa troll! 😂 

Kram kram  


11 Komentarer

  1. Bröllop går alltid före begravning enligt gamla bondepraktikan❣️ Alltså om en släkting eller vän dör i samband med bröllopsplanering så är alltid fokus på bröllopet först…Kram och lycka till! 🌹🌹🌹

  2. Fina bilder! Kändes annorlunda att läsa Ludvig i din text – menar du din son (som du ska hylla och som hade velat att du ska rycka upp dig och som har speciellt uppdrag på ditt bröllop) eller menade du din bortgångna släkting? Jag blandade ihop dom tror jag, är mer van med Lilleman 🙂
    Hoppas sorgen läker snart.

  3. Har följt dig i så många år…genom glädje och sorg, har verkligen känt med dig, som du kämpat med bilresor mellan Stockholm och Öland, din separationsångest då Ludwig åkte till Öland, konkursen med ditt företag, elakheter på nätet, vänner som svikit…Blev genuint glad ända in i hjärteroten då du träffade Jonas, en kille som verkar stå pall i livet, och finns där för dig och Ludwig. Hoppas verkligen du kan njuta, glädjas åt ditt och Jonas väntande bröllop, det har ni förtjänat med råge. Ska bli spännande att följa er framtida resa, som man och hustru, med sonen och familjen i fokus. Viktigast i livet <3 STORT lycka till, och stanna verkligen upp och njut av din och Jonas dag <3

    • Taaaaaack snälla du ❤️🙏🏻 Vad glad jag blir … kan knappt beskriva det när jag ser hur du följt mig genom olika utmaningar och visar det genom att skriva som du gör ❤️ Tack!

  4. Hej finaste My har följt dig av och till ända sedan ”början” av din tid i media 🙂 Det jag reagerar över nu är var är Anna Book? Hon som varit din klippa och din vän tidigare, har hon vara försvunnit eller har det hänt något? Jag vet inte så mycket om henne mer än att hon varit din vän men ser aldrig något om henne nu längre.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..