Halloween på Gröna Lund

Halloween på Grönalund 👻 🎃

Denna aktivitet har genom åren blivit lite av en tradition. Men sedan pandemin har inte vi varit där. Ludvig har ordagrant tjatat om detta i flera veckor. Men då vi inte vetat om/när Ludvig ska ner till Öland någon helg så har vi avvaktat . Men i helgen blev det äntligen av. Jag, jonas, Ludvig och hans fotbollskompis följde med ❤️

Gröna lund förvandlas verkligen till något helt annat. Ombyggda attraktioner. fler aktiviteter med tema hallowen. statister , zombie zoone 🧟‍♀️, skräckhus med olik nivåer och åldersgränser.

Killarna träffade youtubern ( som jag inte kommer ihåg namnet på 🙈) Men det var extremt roligt och dom frågade om dom fick ta bild med honom. Gullit nog så ställde han upp. Han var där privat men gav dom en stunds prat också 🙏🏻

Jonas stackaren blev åksjuk efter EN karusell. ( Monster) Så jag och killarna åkte massa olika. Men vi alla gick i skräck / spökhusen. Sen lät jag killarna gå själv ett tag och spelade en massa olika spel.

Nu sitter jag och några föräldrar till i en ”disco grupp” då vi planerar halloween disco där intäkterna går till klassens skolresa nästa år 🎃 Rolig projekt! Nu ska jag strax ha lunchmöte. Ska titta på ett spännande projekt i . Håll tummarna! Kram kram🥰

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..