INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

City premiär och fotbollscup

Hej! Mina bordsdamer.
Jag är SÅ stolt över hur mina tjejer lär sig sitta med i sociala sammanhang. Innerstan innebär blåljus, trafik, kommunikationer från människor. Många hundar och även ljud som dom inte känner igen🐾🥰Jag uppskattar alla restauranger och caféer där man får ha hundarna med sig.

Vi förlänger höstsäsongen genom att sitta på uteserveringen så fort solen tittar fram ☀️
En filt och en värmare så känns det som sommar😎 Den tok-snygga barnvagnen ni skymtar i bakgrunden är Millas vagn med världens gulligaste tills Jamie ❤️ Jamie var dessutom den yngsta som var med och valde brudklänning 👰‍♀️Jag ska skriva mer om det i ett eget inlägg. Det var helt galet känslomässigt. På ett bra sätt. Det känns nästan overkligt att jag snart ska bli Fru Wesslander Martens ❤️

Idag är vi på fotbollscup. Samling 07:30 vilket få är tidigare än skolan. Men det är SÅ kul!!! Jag hade lite otur på morgonen. Lyckades hälla en HEL termosmugg rakt ner i USB utagen😤 Kaos!!!Vi hämtade två toarullar som fick sugna upp och vi kunde fiska upp betalkort, mobil ovh bilnyckel! SUCK! Kommer förmodligen inte att kunna ladda där igen😣 Men men. snabbt fixat och iväg till samlingen . Det var lika bra att skratta åt det 🤣

Nu har dom spelat första matchen av fyra. Ludvig gjorde två mål. En frispark från nästan halva planen rakt i krysset ⚽️ Det var det snyggaste målet han någonsin gjort!

Själv står jag under paraplyet och hejja på! Så ni som vill kan ju skicka en hejja hälsning till Viggan idag ❤️ I tanken iallafall 🙏🏻😉 Önskar dig en bra helg!

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

två × två =

Om du missat..

Mys Blommor Bloggen är igång igen

Mys Blommor - Catalinatorget 15 18368 Täby Hej mina vänner! En lång paus ifrån bloggen....

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...