Endoskopi, röntgen och myshelg !

Godmorgon ifrån bilen ☀️ Lägger in en sol här denna deppigt, regniga måndag ☔️ Vädret är deppigt men jag är glad! Jag började dagen med en PW. Det tog emot men bästa känslan när man kommer hem igen. Hundarna slapp regnet och fick bara en kortis nu på morgonen. Idag ska jag till sjukhuset. Fortsatt röntgen, blodprover och undersökning. Det känns tryggt och bra 😄 Jag mår bra och känner mig stark. Men vissa saker kan vi inte släppa. Vi avvaktar fortfarande med nästa operation vilket känns skönt. Idag kommer man även att se om den tumören växt. Har den inte det så kan vi avvakta ett tag till🙏🏻 Min kropp behöver vila från narkos och operation så jag håller tummarna för det! Den tumören är godartad men sitter väldigt dumt till! Så bort ska den!

Ludvigs pappa kom upp i lördags. Så dom fik ett dygn tillsammans. Mysigt ❤️ Jonas har som vanligt varit iväg i helgen. Så därför kändes det lite konstigt när jag sov själv mellan lördag-söndag. Mysigt på något sätt ändå. Jag kan inte minnas när jag gjorde det sist… inte helt ensam såklart. En hund under varje arm 🐾

Mina små pälsklingar! Snart dags för spruta för lillan! Efter det kan man successivt låta henne träffa andra hundar lite grann. Vi har jätte problem hemma med att klippa klorna på Svea. Det börjad någon gång runt ålder ca ett år. Hon tycker inte om det och vägrar sitta still. Vi har testat olika metoder. Muta. Daltande. Hårdhandskarna . inte för hårt såklart, men mer bestämt… inget funkar! Någon som har något bra tips att dela med sig av?

Igår roade jag mig även med detta 🤣😂😣 Jag skall idag göra en endoskopi ( tror jag det heter) Tjock tarmen… Så efter min högst otrevliga upplevde så Drack jag även fyra litet med utblandar laxeringsmedel. Ja, resten fattar ni själva 🙈

En fotbollsmatch och ett barnkalas på aktivitetscenter i Arninge med Ludvigs bästisar🎈

Har även tittat på film i soffan på övervåningen. Mysigt att tända lite ljus när det regnar på utsidan. En kort summering av helgen alltså… Vad har ni gjort? Berätta gärna 😄 kram kram

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.