Endoskopi, röntgen och myshelg !

Godmorgon ifrån bilen ☀️ Lägger in en sol här denna deppigt, regniga måndag ☔️ Vädret är deppigt men jag är glad! Jag började dagen med en PW. Det tog emot men bästa känslan när man kommer hem igen. Hundarna slapp regnet och fick bara en kortis nu på morgonen. Idag ska jag till sjukhuset. Fortsatt röntgen, blodprover och undersökning. Det känns tryggt och bra 😄 Jag mår bra och känner mig stark. Men vissa saker kan vi inte släppa. Vi avvaktar fortfarande med nästa operation vilket känns skönt. Idag kommer man även att se om den tumören växt. Har den inte det så kan vi avvakta ett tag till🙏🏻 Min kropp behöver vila från narkos och operation så jag håller tummarna för det! Den tumören är godartad men sitter väldigt dumt till! Så bort ska den!

Ludvigs pappa kom upp i lördags. Så dom fik ett dygn tillsammans. Mysigt ❤️ Jonas har som vanligt varit iväg i helgen. Så därför kändes det lite konstigt när jag sov själv mellan lördag-söndag. Mysigt på något sätt ändå. Jag kan inte minnas när jag gjorde det sist… inte helt ensam såklart. En hund under varje arm 🐾

Mina små pälsklingar! Snart dags för spruta för lillan! Efter det kan man successivt låta henne träffa andra hundar lite grann. Vi har jätte problem hemma med att klippa klorna på Svea. Det börjad någon gång runt ålder ca ett år. Hon tycker inte om det och vägrar sitta still. Vi har testat olika metoder. Muta. Daltande. Hårdhandskarna . inte för hårt såklart, men mer bestämt… inget funkar! Någon som har något bra tips att dela med sig av?

Igår roade jag mig även med detta 🤣😂😣 Jag skall idag göra en endoskopi ( tror jag det heter) Tjock tarmen… Så efter min högst otrevliga upplevde så Drack jag även fyra litet med utblandar laxeringsmedel. Ja, resten fattar ni själva 🙈

En fotbollsmatch och ett barnkalas på aktivitetscenter i Arninge med Ludvigs bästisar🎈

Har även tittat på film i soffan på övervåningen. Mysigt att tända lite ljus när det regnar på utsidan. En kort summering av helgen alltså… Vad har ni gjort? Berätta gärna 😄 kram kram

17 Komentarer

 1. Har i helgen rensat i lillemans rum och slängt trasiga leksaker. Även varit på Ikea och köpt mer förvaring åt leksakerna. Går åt en del har jag märkt 😂

  Lycka till idag bästa My❤️

 2. Lycka till med dina undersökningar och bra att de har dig under koll 🙂 Jag har jobbat hela helgen men det är ok det med 🙂 Gillar för övrigt hösten väldigt mycket jag älskar den klara höga luften att andas <3 Kram

 3. Vi hade problem med kloklippning på vår Boston Hedda fram till för ett par veckor sen då det äntligen släppte, eller så hittade vi rätt metod för oss och henne.
  Lägger en fäll på bordet som inte glider. Sen ser jag till att hon står still utan att hålla i henne hårt för då blir hon stressad. Sen klipper min sambo hennes klor ”som man skor en häst” lyfter benet bakåt och klipper klon underifrån.

  Lycka till med alla undersökningar!💗

 4. Vi har en 2 årig Alaska husky, hon har varit svårklippt hela tiden, hon är inte rädd men drar tillbaka tassarna, vi kom på att om gubben håller i ett ben så hon får gnaga så går det bättre, tog ändå tid i början, går bättre nu 🥰 Åsså klipper jag först, å sen med elektrisk kloslip 🐶🐕

 5. Hej! Testa med muta, jordnötssmör som hon får slicka i sig! Samtidigt som ni provar er fram, känn på hennes tassar till en början osv!
  Lycka till! Göte

 6. Hej My! Jag var varit under utredning i ca 6 veckor nu via enheten för samordnad cancerutredning. Har haft märkliga symtom i några månader. Utslag, viktnedgång, värk i kroppen, håravfall, förhöjd temperatur, höga vita blodkroppar och tumörer i hals och nacke. Än så länge säger de ingenting. Opererat bort en knöl på halsen. Endoskopi idag, sitter precis just nu och dör långsamt på toaletten, haha. Har vi liknande symtom? Är du också ett frågetecken för vården eller har du fått veta något konkret? Jag är ensamstående till min biologiska grabb och dessutom familjehem till tre. Är rädd och orolig. Mvh Panthea

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..