Goda recept från Lifesum premium

I reklamsamarbete med Lifesum ?

Jag fick i dagarna hem den här ljuvliga korgen ? Med tillhörande receptbok.

Idag tänkte jag passa på att visa er lite hur det ser ut inuti Lifesum-appen. Tidigare har jag visat att man kan lägga in egna recept. Men har jag visat er hur ”dagboken” ser ut? Jag visar er lite enkelt och smidigt här under.

När du går in på dagbok kan du fylla i allt du äter under dagen. Tex idag åt jag chiapudding med frysta hallon och blåbär (tinade) till frukost + en kopp kaffe. Då lägger jag in det under kategorin ”frukost”. Du kan aktivera stegräknare direkt i appen samt ha koll på hur mycket vatten du dricker på en dag. ??

Lifesum app

Hur du lägger till måltider

Det är superenkelt att lägga till dina måltider i appen.  Gå in på den måltid du ätit/ska äta. Här tex registrerar jag min lunch.

  • Tryck på lunch
  • Sök på det du ätit, tex ”kyckling”, ”potatis”.
  • Under varje ”produkt” du lägger till kan du läsa om näringsvärdena.

Lägga till mat i Lifesum appen

Receptbanken

När du använder Lifesum premium kan du ta del av de fantastiska recepten som jag tidigare pratat om. Här är en liten sneak peek på vilka frukostar och luncher du hittar i Lifesum’s receptbank. Blåbärsmuffins är jag väldigt sugen på att testa till helgen kanske. Tror Lilleman och Jonas skulle gilla dem, och jag med. ?

Frukost och lunch recept från Lifesum

Middagstips och mellanmål

När det kommer till mellanmål kan jag ha riktigt dålig fantasi… Det blir ofta lite kaffe, mandlar eller en bar. ? Därför tycker jag att det är extra kul att scrolla in på Lifesums receptbank och gå in på ”mellanmål”. Där hittar man många goda och nyttiga mellanmål. ?

Middag och mellanmål recept från Lifesum premium

Gå in ? HÄR så får ni 30% rabatt på ett årsprenumeration på Lifesum Premium.  ?

Endast 30 kr/mån (350 kr/år) om du använder min rabattkod.

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Recept Chokladtryffel – Perfekt som hälsosamt julgodis

i samarbete med Svensk Hälsokost Hej på er! Ni inför alla advents helger vill...

HEALTHWELL – Proteinmuffins

I samarbete med Healthwell / Svenskt Kosttillskott  Jag vill tipsa om ett grymt enkelt och...

HEALTHWELL – Dadlar med jordnötssmör

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ? Det här med snacks... Det är lätt...