Äntligen kan jag gå ut med det. Ny blogg – MåBra ❤️

Ny blogg hos MåBra. My står på en åker och har på sig träningskläder. Svarta med röda blommor.

Äntligen kan jag gå ut med det, jag går ihop med MåBra och börjar blogga hos dem! Jag är sååå taggad på detta. Nu ska ni följa min resa för att ”må bra” igen 😉 hehe!

Den nya bloggen kommer ligga på www.mymartens.mabra.com 🥰 Jag kommer fixa så att när ni skriver in mymartens.se så kommer ni till nya bloggen. Allt tekniskt kan ju ta sin lilla tid… 🙊

Skämtåsido. Ni som följer mig sedan länge vet att jag nyligen bekräftade att jag har lite hälsoproblem, en sköldkörtel som inte riktigt fungerar som den ska. Samt en diagnos som jag så småningom ska berätta om. 🙌🏼

Men det är just det som är viktigt för mig. Det är HELT okej, att inte alltid må så bra. Det är ingenting man ska behöva skämmas över. Därför känns det extra bra att med MåBra på min resa mot att, helt enkelt ”må bättre/ må bra”. ❤️

Men som sagt från och med idag, är jag en del av MåBra-familjen. Vilket känns magiskt bra och det passar mig verkligen som handen i handsken. ❤️

Det kan vara lite svårt att hitta in hit innan min gamla blogg tas bort, och trafiken pekas om. MEN jag lägger upp en länk i min Instagram bio, så att du enkelt kan hitta hit! =)

Hörs snart igen!
/ My Martens

8 Komentarer

  1. Hej My ❤ Jag har oxå blivit utnyttjad som barn å vet hur man mår, vet oxå att hjälpen är svår att få 😬 Detsom gett mig mitt liv tillbaka är traumabehandlingen Lifespan Intergration på Wonsa 🥰 Jag har oxå Ptsd, å ej fått någon hjälp från varken vanliga vården eller psykiatrin 🤔 Jag vill bara rekommendera dig att försöka få traumabehandling om du ej fått det redan 😍 Jag kände skillnad efter 1 beh. Många stora kramar från mig till dig 😘 Jag kan tillägga att jag tål ej medicinen för seretoninbrist, så jag äter saffran i kapslar, googla om du är intresserad, för mig funkar det å inga biverkningar 🤩 Det går att må bra igen 💖

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..