Innehåller annonslänkar till Superfruit och recept på rawfood bollar med smak av pepparkaka. 🍪

Är det för tidigt att börja med julgodis redan nu?

Nej det tycker jag inte! Jag längtar så mycket till julen. Man kan börja lite smått eller vad tycker ni? 😆 Jag själv är ingen höjdare på att baka, det måste gå fort och vara enkelt, annars står jag gärna över. 😂😅

Men här kommer ett recept på nyttiga, enkla och supergoda pepparkaks rawfood bollar som ni bara måste testa! Jonas och lilleman är tokiga i dom. Supergoda till kaffet eller som mellis. ☕️

Pepparkaks Rawfood bollar

Detta recept räcker till ca 10 portioner (jag brukar dubbla det för att ha några extra i kylen).

Ingredienser

✔️ 1 dl havregryn

✔️ 1 dl Superfruit madelmjöl

✔️ 1 msk Superfruit organic protein pulver

✔️ 4 msk Superfruit nötsmör (så himla gott till mycket annat!)

✔️ 1 tsk kanel

✔️ 2 tsk Superfruit agavesirap

✔️ 1-2 msk nötmjölk

✔️ 0,5 tsk kardemumma

✔️ 0,5 tsk Superfruit ingefära

✔️ 1 krm mald kryddnejlika

Gör såhär:

Blanda och knåda ihop alla ingredienser för hand eller i en matberedare, om du har det, jag brukar göra det för hand. Forma bollar i den storlek du gillar och sedan rullar du dem i tex. kokossocker, madelmjöl eller kokosflingor. Psst! Man kan även doppa dem i choklad om man vill ha de extra smarriga, jag har själv inte hunnit testa det, men det låter ju supergott! Förvara dom i kyl eller frys och plocka fram dom precis innan servering, jag gillar dom bäst när de fortfarande är kalla. Klart! 👌✨

Ni hittar receptet på Superfruits hemsida HÄR!

Mandelsmöret som jag ej kan leva utan! 😍

Superfruit 20% rabattkod

Om ni vill handla hem lite godsaker till julbaket kan ni använda min kod “martens20” som ger 20% på allt hos Superfruit.

Här hittar ni också receptet på den supergoda Over night Snickers Jar som jag bara älskar och tipsade om i ett tidigare blogginlägg! 🌟

/My Martens

Posted in: Recept, Uncategorized
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *