Uppackning av flyttkartonger. Lunch i sigtuna, och hudanalys på Kroppskliniken

Inlägget innehåller reklamlänk till Kroppskliniken 💫

Godmorgon!

Sommarlovsmorgon och mys med Svea, och katterna. ( som inte syns på bild) . Så börjar vi nästan varje morgon ☺️ Det är så mycket som är nytt. Flytten, rutinerna, omgivningen osv. Jag har börjat ”landa” här ute. Men har ändå inte riktigt kommit in i mina egna rutiner ännu 😅 Ni är jätte många som frågat varför vi sover i vardagsrummet och inte i sovrummet i min nya säng…. anledningen är enkelt 😅 Jag ha är haft ca 20-25 kartonger kvar att packa upp i sovrummet 🙈😅 Det har helt enkelt blivit det rummet som fått vara det ”röriga” rummet så resten kan vara okay ☺️ Vill också understryka att bäddsoffan är mjuk och skön….

Men, igår fick jag hjälp av min Tilda… 💞 Jag hämtade henne på förmiddagen, och vi höll på hela dagen 😅

Vi tog en paus för lunch… och jag visade henne charmiga Sigtuna ☺️

Skumt väder igår. Varmt och kallt om vartannat. Solen sken, men endast 16 grader emellanåt 😅🙈 Jag vill inte gnälla på våran svenska sommar, men det är liiite för kallt!

Lilleman beställde Köttbullar 😅

Det var den minsta barnportion jag sett 😂 Nu ser man inte det på bilden, men det är en mini-talrik dessutom… Så Lilleman beställde två portioner 🙈 Det blev dyrt, men då vet vi det till nästa gång. Det får bli en vuxen direkt istället 🤣 Vi var på valvet, som är ett av favorit ställena i sigtuna, som jag såklart vill visa tilda ☺️

Men igår var det kaos där. Det var den stressigaste stämningen jag möts av. Korta svar, tjurighet, NOLL service och när Salladsbuffén, brödet, drickan OCH efterrätten som ingår till ”dagens” var slut.. och vi då vänligt säger till om det, sa till möttes vi av ett otrevlig svart tillbaka… Lite konstig mitt i lunchen med 1.5h kvar tills det stänger 😅 Då vi precis köpt lunch, och skulle ta tillhörande sallad osv. Det var helt enkelt inte deras dag igår 😅🙈 Det var det och massa småsaker som verkligen var irriterande.

MEN, Det kan ju även hända den bästa… 😅 Men lite pinsamt för mig när jag ena stunden berättar för min väninna hur bra dom är, mysigt, god mat, och hela grejen. Och nästa stund möts av det vi möttes av igår…. Hoppas verkligen att det bara var en ”engångs grej” och att det inte är så i fortsättningen… 🙏🏻

Nu har jag kommit tillbaka från morgonpromenad med Lilla Svea. Hon växer så det knakar ☺️❤️. Världens goaste lilla valp!

Vänner….. Nu ska vi prata om min hudvård. Detta är Kroppskliniken i Sigtuna. HUR mysigt 👆🏻 På en liten egen gård, med tillhörande trädgård där man helt anonymt kan gå in och ut. Galet mysigt😍

Jag har på min IG-story pratat mycket om att jag fått hjälp med min Rosacea. Precis som med allting annat så hänger det ju ihop. Rosacea kan man ju inte bli av med. Men målet är att minimera utbrotten och få ordning på det i längden.

Ni är Såå många som frågar om det, så i nästa inägg ska jag förklara vad jag har gjort, hittills. Lena har många, många års erfarenhet i branschen. Hon är känd för sin spetskompetens och jag själv kom i konkat med henne genom rekommendation. Hon jobbat såklart inte ”bara” med roscaea. Utan med hudvård generellt, och på hennes hemsidan kan du se behandlingarna.

Det roliga är att jag var påväg att kontakta henne för några år sedan. För att göra en hudanalys och en konsultation. Men då flyttar jag från Sigtuna så det blev aldrig av.

Nu när jag gjorde min och konsultation så tappade jag hakan! VARFÖR har jag inte gått till henne innan? 🙈 Jag har ju banne mig provat nästan allt. Olika hudvårds kliniker, medicin, behandlingar osv .

Ni som också har rosacea vet hur desperat man kan bli . Hur som. Jag fick ett starkt förtroende för Lena och bestämde mig för att lita på henne och låta henne göra vad hon vill. Hon förklarade att det är individuellt och att hon utgår ifrån mig och min behov. Att det visst går att göra någonting åt det, och att vi ska jobba långsiktigt. På första behandlingen så gjorde hon en ansiktsbehandling med Ultraljudsteknik . Alltså DEN skillnaden direkt efter behandling . Wow! 🙏🏻😭💫 Går knappt att beskriva lyckan med ord!

Men som sagt, ska skriva mer om det i nästa inägg… Så länge för du själv gå in på hennes hemsida och läsa mer om kliniken. Lena har dagligen telefon konsultation, då majoriteten av hennes kunder inte är ifrån just Sigtuna ☺️ Jag förstår att man åker till henne ifrån hela landet! Rosacea kan ju slå väldigt olika. Jag får sår och rodnader tex. Medan andra får extrema rodnar och är röda i ansiktet nästan året runt… Hon har en separat behandling mot just det som ger effekt omgående och hållet i flera månader. Så dessa kunder kanske kommer 2 gånger / året. Tar en utflykt till vackra sigtuna och gör sin behandling osv. Ja ni fattar! Det finns hopp för oss ” Rosacea – systrar ” 🙏🏻❤️

In och kika på hemsidan HÄR 👈🏻 som sagt, du kan alltid höra avvisa via telefonen för en konsultation innan du bokar …. ☺️ Varmt tips från mig till dig! ❤️

Nu ska jag göra frukost, fortsätta röja här hemma och försöka få ordning 😄 Idag kommer Jonas syster med familj hem till oss för första gången. Mysigt! 😍 – Hörs sen !

/My Martens

1 Kommentar

 1. Tråkigt att det inte blev någon fin upplevelse hos valvet.
  Men det kan ju faktiskt vara något positivt som gjorde att det blev fel.
  Alltså att de har fått ett sånt uppsving i gäster att de helt enkelt inte var förberedda och kunde hantera det. Kan vara tack vare all fin reklam du och Anna har gjort.

  Med det sagt så är det absolut ingen ursäkt för dåligt bemötande.
  Är det slut på något eller att man inte hinner med då kompenserar man direkt.
  Med att ge något extra vid detta besök eller kommande besök. Eller helt enkelt ger ett mycket proffsigt bemötande och ursäkt.
  Tyvärr kan man förlora många kunder genom att vara stressad och inte uppmärksamma sina kunder.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..