Tacksam, min älskade Svea!

Livet ❤️ visst är det fascinerande hur vissa saker bara kommer till en…. Hur vissa saker händer av en mening. ( ja, jag vet hur klyschigt det låter 😂) . Men ändå!


Situationen med Ludvig sjuk i så många månader och all den ovissheten när vi åkte in och ut på sjukhus har påverkat mig enormt. Den tacksamhet jag känner över vardagliga saker jag innan taget för givet är enorm ❤️


Jag njuter av varenda sekund, lever för stunden HÄR & NU🙏🏻


Jag skulle egentligen köpt en valp i höst/vinter, av en annan uppfödare … Men när det blev som det blev med Ludvig, coronan, och att jag plötsligt ville bort från stan. Ville höja livskvaliteten och leva det liv som båda jag och Lilleman förtjänar… med naturen runt hörnet, lugnet, och en egen liten trädgård.


Då kom hon, @sveatheboston ❤️🐶🐾. Sista valpen i hela landet, en valp kvar, en hona, och det var lilla Svea!


Det sjukaste var att Ludvig visste inte att vi inte skulle få välja valp… När han fick se första bilderna innan vi fick hälsa på, så pekar han ut henne direkt! Nr 2 😅. Ödet? Kanske…..


Hon är iallafall alldeles , alldeles underbar och kompletterade oss på ett fantastiskt sätt ❤️

Jag känner mig så TACKSAM 🙏🏻❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *