Flyttkaos dag 2… tack PANDY!

FLYTDAG dag 2

Först och främst TACK❤️  Ni är ju bara för snälla😌❤️ Jag hinner inte svara på alla kommentarer, men vill att ni ska veta att jag ser dom 🙏🏻

 

// Här kommer HALVA inlägget från gårdagens inlägg upp… Jag valde att ta bort och mörka inlägget här inne på bloggen och på instagram… Av respekt mot Jonas. Han kom ut hit serent igår kväll. Med katterna. Han skulle lämna dom då han vet att dom tröstar mig när jag är ledsen. Vi pratade länge. gick och la oss på varsitt håll, och ska fortsätta prata idag. // 

Detta inlägget innehåller både glädje och sorg💔❤️

Jag har inte bloggat på några dagar, förutom mitt tidsinställda Revolutionrace inägg. ( Grattis till er som nyttjade koden, världen bästa kläder 😍)

Ska försöka backa några dagar… Lastbilarna blev inte en, utan två 😅 som kom kom ifrån Birkagatan i stan 😌 ( hade mer grejer än väntat! )

Pandy arrangerade allt. Snabbt, smidigt och välorganiserat -TACK gänget! 🙏🏻 Jag kan varmt kommendera just PANDY 👈🏻

Förstår inte att det skulle ta mig ett Tio-tal flyttar att inse att det är MYCKER smartare att anlita proffesionell hjälp. Det spar på både kropp och själ…. 🙏🏻

Två bilar med grejer…. Fattar inte hur jag fick plats i lägenheten i stan 😅🙈 MEN, till mitt ”försvar” så är det också ett förråd ifrån stan, och grejer hemifrån Jonas 😎 Hur som…. detta skall nu alltså packa upp!!!

Detta är David. Den manliga delen av mina ”Sigtuna grannar” . Ni vet dom som jag lärde känna i min mörkast tid 2016. Vi har kommit varandra sååå nära och idag är dom några av mina närmaste. Detta är alltså min bästis man 💞.

Han stod vid min sida vid flytten strax efter 10:00 när jag hade tillträde och mötte upp hus entreprenör, strax efter 10:00. ( men minstingen med sig 💞) .

Då Jonas var kvar i Täby och väntade på flyttbil, och dom blev lite senare än tänkt inifrån stan, så sa David att nu, åker vi till Plantagen. Han vet hur det får mig att må. Växter, grönska, osv.

Vi skrev en inköpslista. Med vad jag skulle köpa. Pinnar att förankra kompostgaller med. En mindre gräsklippare. Osv. Sagt och gjort. Vi åkte dit, och mitt floristhjärta slog dubbelvolter 💚

Dom som känner mig VET vad jag tjatat om. Att jag ska köpa en Bambu första dagen jag flyttar in!!! Jag har genom min tid på My’s Blommor sålt tusentals bambu genom åren, och alltid velat ha en egen 🎋🎋🎋 Sagt och gjort 👆🏻

Plus massa andra saker! Jag menar en pachira på nästan 190 cm måste väl alla ha?? 😜 – LYCKA 😭❤️

Sen kom vi tillbaka…. Strax efter så kom flyttbilarna. Då dök Anna & Roberto upp 😭🙏🏻❤️ Alltså SÅ UPPSKATTAT! -Tack älskade vän!!!! ❤️

( OBS: med tanke på förra inläggets kommentarer, INGEN ger sig på Anna eller hennes familj inne på MIN blogg! Behåll era åsikter för er själva, och kommentar vad som är relevant för mina inlägg, mig, min familj, min flytt, mina djur osv) !! ALLT annat tas bort, blockerad och går rakt ner i ”skräpposten” ! )

Anna och Roberto hade tagit med sig flyttlunch till alla och det gjorde susen för energi nivån mitt i detta flyttkaos 📦 🚛 – TACK!

( plus en fiiin inflyttnings present som kom till användning direkt ☕️😌❤️) Då jag inte hittade glas/koppar så blev detta kaffe glas!!

Sen började det skruvas, montera osv. Jonas dök också upp och kavlade upp ärmarna och högg i! 💪🏻💪🏻

Alla hjälptes åt!!! Svea njöt för fullt!! Vi fick ganska bra på altanen direkt ☺️ ( fler bilder kommer sen)

Några bilder!!! 😄

Min 120 cm säng går inte upp för trappen 🙈 Så därför sover vi i bäddsoffan i väntan på min nya säng. ( borde komma om ca 1 vecka😅)

Thaimat på kvällen…

Flyttmiddag på nya utebordet , Julia ( den kvinnliga hälften av mina ”sigtuna grannar” kom direkt efter att hon slutat jobba 💞

Vi fick inte heller in min byrå eller Ludvigs våningssäng gick inte heller in genom trappen 🤣😂🙈 SÅ, David och Jonas fick in allt genom fönstret till övervåningen 😅 #Dreamteam

Alltså det där fönstret 👇🏻

Sedan stannade David ( och Jonas) till ca 02:00 tiden på natten för att montera ihop Lillemans säng….. Det är kärlek det 😭🙏🏻❤️

Mina vänninor hade plockat blommor ifrån deras trädgård…. Vilken lyx💞 blir sååå glad!! ( Tack J & N)

Mycket känslor nu, försöker dela med mig av mina senaste dagar…. Men här får ni iallafall ett axplock av bilder. Dessa dagar har varit intensiva, tunga och utmattande. Min kropp värker ordagrant 😂 🙈

MEN, det har varit dagar med såååå mycket omtanke och kärlek från mina vänner🙏🏻 Både dom som varit på plats, och dom andra jag har runt omkring mig… ❤️ ( Ni vet vilka ni är ❤️)

Fina Nette kom till mig i förrgår och hjälpte mig att plocka upp nästan hela köket… och hade med sig nyttiga go-saker 😌

….. och fläder från hennes trädgård. 💞

Jag har inte sovit många timmar inatt… Men nu ska jag duka upp en frukost och inviga utemöblerna på baksidan… Jag ställer in allt vad Midsommarplaner heter. Men vill verkligen passa på att önska dig en riktigt SKÖN midsommar!

 

/ My Martens

20 Komentarer

 1. Kreativa kultursjälar är mycket drivna och fantastikts duktiga i sitt skapande. Vardagliga förändringar smått som stort är mycket svårt och kaosartigt att ta in för dom. Det skapar för dom ångest på deras sätt som dom då får utlopp i sitt skapande. Jag har flertal i min vänkrets som är musiker och konstnärer. Ingen av dom sover, äter eller gör vardagliga ting som vi ”andra” Det gör dom sköra på sitt sätt. Några av dem har fått diagnos asperger men att tillrättalägga deras liv till ”vårt” är samtidigt att döda deras kreativitet. Kulturmänniskor lever helt enkelt inte som vi ”andra”. Vi älskar dom för deras allster och vi kan älska dom just för vilka dom är också, annorlunda.

 2. Glad midsommar till dig. Ta hand om dig själv, L, kissekatterna o mysiga Svea.
  Landa i ditt fina hus. Få ordning, packa upp. Var ”särbos” och låt det vara så. Stärk dig själv. Ta det lugnt, planera inte för mycket och ta en dag i taget. Stor kram till dig.

 3. Vad härligt att du kommit till ditt egna hus nu. Vad glad Ludvig ska bli när han kommer hem. Jag säger som någon innan sa. Var särbo med Jonas om han inte kan bestämma sig. Huset är ju ditt. Trevlig midsommar 🇸🇪🌺

 4. Åh vad fint ni får det! Härligt med så fina vänner! Jag önskar er all lycka med allt, vad som än är jobbigt just nu så löser det sig. Kom ihåg att kommunicera med varandra i allt för det gör under med alla typer av relationer. Kärlek över vinner allt!

 5. Önskar dig vilsam midsommar!
  Unna dig ta det lugnt och inte fatta beslut när du är slutkörd, kanske stressar inombords och vill fixa allt direkt!
  Ät gött, vila och återhämta dig!
  Någon skrev- särbo funkar! Absolut! ❤
  Låt dina vänner få avlasta dig och skämma bort dig!
  Katterna & SVEA är energigivare!
  Huset ser fantastiskt ut med härlig altan. Ser toppen ut.
  Lycka till!

 6. Finaste unga kloka kvinna! Ta det nu lugnt med allt! Så fint det kommer att bli för Er alla och lugnet kommer nog det med.
  Hoppas midsommaren blir bra/ tant H

 7. Fina Anna Toledano Book, som får oförtjänt mycket skit! Inte OK.

  Säg till Anna att hon blockat mig på hennes instagram, fast jag aldrig någonsin skrivit ett enda elakt ord. Svär på min morfars grav. Jag som älskar hennes instagram och blev SUPER chockad. Hon måste läst fel någonstans där bland alla kommentarer. Väldigt tråkigt!

 8. Malin. Jag blev tyvärr också blockad av Anna och jag har aldrig skrivit ett ont ord.
  Jag skrev en enda kommentar om ”varför löshår”?
  Vad som sen hände vet jag inte.
  Jag ville säga att var och en gör som de vill och att det KAN finnas många orsaker till detta. Men har man ett så fint hår som hon ( och många andra ) så tycker jag väl inte det är så konstigt om man frågar ?
  Jag har alltid gillat Anna och tyckte det var så synd att hon slutade blogga.
  My, du ville inte att vi skulle skriva om Anna här men även en ”vanlig” människa som jag ( som du vet inte alltid tycker likadant men ändå stort gillar dig och annat) kan bli LEDSEN för sånt, att man inte förstår varför man blir blockad. ❓
  Lycka till i nya huset nu.
  Jag hoppas du får tid att själv finna dig tillrätta och att du snart kommer kunna njuta av hur fint du har det.
  Ps. Jag har skrivit till Anna från min Mail för ett tag sen och hon får gärna skriva till mig och förklara vad som gjort henne ledsen, arg, eller vad det nu var som gjorde att hon blockade mig. Ds

  • Hej ST! 🙂

   Vad du har gjort eller inte gjort mot Anna, eller varför hon har blockerat eller inte kan jag inte svara på …

   Förstår såklart att du kan bli ledsen . Men det får helt enkelt stå för just Anna….

 9. St o Malin mfl.

  Alltså tror ni verkligen Anna kommer att unblocka er? 😂😂
  Kommer aldrig att hända

  Anna gör som Anna vill. Lättkränktare människa får man leta efter…

 10. Majsan: nääääh, men ville bara få fram buskapet typ!

  Mitt liv går vidare ändå vet du…, ha ha 😆

  Jag överlever utan Anna Books instagram, finns så många bra konton att skriva POSITIVA kommentarer och där man INTE blir blockad utan orsak men kände mig lite lättkränkt! 😜 LOL!

 11. Först och främst hoppas du haft en bra midsommar även om jag förstår att det inte blir så mycket firande. Flytten i sig är väl fantastisk och jag hoppas ni kommer trivas i ert fina nya hem. Bra att prata, det finns inget dåligt med att inte alltid tycka lika så länge man reder ut det och det är jag säker på att ni gör!! Tvärt om så tror jag att dom som vågar vädra och diskutera sin känslor är dom som vinner i längden!
  Stor kram från mig och stort lycka till med ert nya boenade!!!
  //Berith

 12. Som enda man här i fältet så kan jag säga till dig My att många förhållanden fungerar bättre om man är särbos! Jag tror att det blir bättre för er. Lycka till med allt.

 13. Majsan, Anna är inte lättkränkt. Det är Malin som känner sig lättkränkt vad jag kan utläsa av hennes kommentar. 🤔

 14. Majsan: Jo, jag läste allt detta i ditt svar. Just därför skrev jag att jag också var lättkränkt för att skoja till det lite bara. 😉

  Ha det bäst! 😀

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..