Boosta ditt egna hår med Bobbys Superhair! Sommarkampanj just nu!

I samarbete med Bobby Oduncu

Hej på er!

Tankarna snurrar, och förberedelserna ökar… Det är något i min kropp såhär inför flytt! Jag borde blivit rutinerad och härdad vid det här laget. Men i ärlighetens namn så känns det läskigare än någonsin!

Jag är glad att Ludvig är hon sin pappa❤️ Det känns skönt i mammahjärtat att han inte behöver se mig plocka ner vårat hem, och riva upp, allting… Är går tvättade jag upp nästan allt… Lakan, överkast, handdukar, sängkläder … Ja ni fattar! 😅 Jag rensade och slängde 2 säckar med skräp, och gamla kläder ( ni vet noppriga mjukisen jag gärna bor i när jag inte mår bra 🙄😝) . Jag gick ner med 1 säck kläder till ”tiggaren” på våran gata ☺️ . Det känns skönt!!

Kom på att jag helt glömt att skaffa hemförsäkring, men det hjälpte banken mig med när vi grejade med annat. Byter bank mitt i allt också 😅 att flytta förtaget var krångligare än jag trott, men sååå skönt! Adressändring check! En ny säng beställd. Jag sover som en kratta, och har haft en 120 säng nu i stan… Så det var dags för en riktig säng 🙏🏻

Jag åkte till Bobbys hårstudio!

Grejen är att jag kan inte färga/slinga utväxt nu. För min hårbotten och mitt ansikte har utslag… stress! 😝 Det gör sååå jävla ont och är verkligen inget kul alls!

Men tilda la en kur, en lugnande kur för hårbotten, och en inpackning för mitt egna hår!

När man har utsatts för en långa ord period med stress så brukar håret ta stryk! Jag började tappa hår som f*n i början av mars.

Bobby sa åt mig att dubbla Superhair dosen då. Jag hade ju opererat tand, och varit sjuk innan så jag hade inte ätit alls på 2-3 månader ca. Glömt bort det helt enkelt ☺️

Trygg med mig ❤️

Svea var med i min famn och somnade trots att tilda fönade! Hon är trygg med mig hon 🐶🙏🏻❤️ Däremellan busade hon, lekte och utforskade salongen ☺️

Bäst på marknaden

Saken är den att Bobbys Super hair är ingenting annat är ren hårnäring med högt biotin innehåll. Det gör att ditt egna nya går som växer ut är stark, friskt och fylligare 🙏🏻 Jag skulle säga att bobbys superhair är det bästa som finns på marknaden just nu 🔥👌🏻

Se mina före/efter bilder :

Fyll på håret med näring!

Mår man inte bra. Har man tex varit under stress, press eller sorg så far håret oftast illa…. Inget konstigt. Vi kvinnor med all våra hormoner kan behöver näring då och då. Mitt egna hår är jätte fräscht igen…. TACK vare superhair, så inga fler extensions på länge Göpfert min del nu… jag filmade mitt hår på min IG-story igår. Kika gärna där!

Man märker skillnad efter ca 12-14 veckor, men rekommenderar att äta det minst 6 månader upp till1 år får bästa effekt 👌🏻

Använd kod: my20 för 20%

eller kod: my3

Tre för två koden blir defensivt billigare i längden! ( tips från en smålänning 😉)

In och shoppa HÄR 👈🏻

Zübeyde pussades också med Svea 🐶

Nu Morgonmys med Svea 🐶

Snaaaart är denna innergården en egen trädgård istället 😭❤️🏡 -LÄNGTAR!!!

Nu tvättstuga, och fortsatt rensning här hemma….

hörs senare!

/ My Martens

13 Komentarer

 1. Bra kämpat. Snart är du framme. Tanka energi (mat, Jonas, hund) mellan passen bara. Du klarar detta! Snart kan du andas ut! I din egen trädgård! Visualisera framför dig hur du och Ludvig sitter i trädgården och äter frukost, huden leker och solen skiner. Kram i mass!!! 🧡🍡

 2. ”Tiggaren”?
  Är du helt från vettet människa?
  Hur uttrycker du dig egentligen?
  Jag tror inte att hen sitter där för att de är kul och gör sitt allra bästa för att överleva.
  Ta en ordentlig titt på dig själv i spegeln och börja respektera dina medmänniskor.
  Fyfan.

  • Men Znaaaaaark!

   Oavsett vem som står bakom denna ligan så tigger dom. Jag har kontakt med denna kvinnan, och en tyngre man som löser av henne sedan 1 år. Dom har fått värma sig, fått mat och kläder av Ludvig och mig….

   Vad tycker du att man ska kalla ”tiggarna”

   Kom med något riktigt bra förslag…

 3. My, det finns hjälp att få både för bl.a. immunförsvaret och din stress. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig för jag bor för långt borta. Jag har följt dig nu under våren och vill gärna hjälpa dig vidare så att du kan få hjälp.
  Jag lovar, jag är 100% seriös. Du kanske kan se min mailadress. Maila mig isf om du vill.
  Hälsningar från en annan mamma

 4. Till Z

  Vad gör det om My kallar han/hon för tiggare? Vad ska man annars kalla dom? Dom sitter ju där för att just det, tigga. Sen vet ju alla att det inte är frivilligt utan med tvång men fortfarande så är det tiggare. Och det är väl bra att My går ned med kläder till dom eller ska hon bränna upp dom framför tiggarna? Det är väl bättre att ge dom kläder istället för pengar. För pengarna får dom ju inte behålla utan det tar TIGGAR bossen av dom direkt.

  Och lycka till nu med flytten My och du ska se att det kommer att bli skitbra för dig och lilleman plus djuren.

 5. Det har ju tagits upp många ggr bland politiker om vi ska förbjuda tiggeri i Sverige. Tiggeri i folkmun alltså. Är väl ingen som inte respekterar dessa människor förutom en del trångsynta idioter då men att det är att tigga är solklart. Tänk efter lite Z.

 6. Jag har också gett kläder till ”tiggarna” dem blir så glada. Har också skänkt en hel påse garn till tanten som sitter och stickar. Kan man hjälpa nåt lite så gör man det väl.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..