Men alltså!!!! Steninge Slottsby, sigtuna kommun, postadress Märsta! – Ge er nu! Stor kram till alla MAMMOR, mormödrar och bonus mammor idag !

Jag är morgontrött…. Ändå ska jag väcka min matte vid 05:00 🙄😅😎 Nu är klockan 07:11 och jag vill gå ut igen 🐶/ @sveatheboston 🐾 .
( PS: Det är söndag….. och morsdag! 💗)

Min ÄLSKADE lilla Svea!!! ❤️ Hon växer så det knakar, och utvecklad varje dag! Mycket bus, och mycket god. Lite ”allt eller inget” på henne! 🐶

Vi är ute hos Jonas i Täby. Ludvig har varit hemma med feber sedan onsdag eftermiddag, torsdag, och fredag. Feberfri fredag dag. Han fick ont i halsen och har haft 2 dagar med feber ca 38.2. Men varit ganska okay ändå. I fredag försvann febern men vi tar såklart en lugn helt ändå. Även om det gått några veckor nu, så vet jag hur sjuk Ludvig varit! Hans immunförsvar är sååå nedsatt!🤒😥. Men nu har han varit feberfri. Från fredag förmiddag, så nu hoppas vi att det inte blir mer än så 🙏🏻

Imorse smet vi ut. Jag och Svea, medan killarna låg kvar.. ☺️ Jag skickade in Lilleman till ”min” plats i sovrummet så jag kunde skramla bäst jag vill i kök/vardagsrum 😅 Vi längtar till flytten! Vårat permanenta boende!!! Det känns som en dröm som jag inte riktigt fattar att det blivit av 🏡. Jag har kämpat så j*kla hårt ända sedan jag blev själv med Lilleman som då var ca 12-14 veckor. Sökt efter en plats att landa på. Livet har stormat och författningarna har förändrats. Jag har parerat smällar så som konkursen med Mys blommor tex, jobbat upp min ekonomi. Fått börja om på noll. Med ett enda mål i sikte! Ett litet hus för oss. En plats dom är vårat, där vi inte är beridne av någon utan där vi kan bygga bo 🏡

Många frågor om Jonas. Jonas kommer att följa med såklart…. Hjälpa till med flytten, välja möbler och vara delaktig i hela situationen och antagligen spendera hela sommaren där. Han kan ju inte jobba pga av Corona. Hela artistbranschen står i princip stilla . Dom har drabbats hårt.

Men vi vet inte om vi ska bli sambo. beroende på jobbsituation osv. Dörren står såklart öppen, plats finns det. Vi kommer att pröva oss fram. Vi är särbo idag. Vi bor i Vasastan, han i Täby. Så vi testar oss fram, han skulle tex kunna hyra ut sin lägenhet sålänge ☺️ Men just nu fokuserar vi på flytt från stan, och att ”landa”. Resten tar vi sen!

Men alltså!!!! Steninge Slottsby, sigtuna 🤣😂kommun, postadress Märsta! – Ge er nu! 🙅‍♀️

Jag har köpt ett Steninge slottsby. Som tillhör Sigtuna kommun. Precis så som både Valsta, Märsta, och Odensala gör 😅.

-VAD är grejen med det?? Vad är det ni tjafsar om i kommentarerna???

ALLA vet att det är extremt mycket kriminalitet och skit i just valsta, och även Märsta. Jag har bott i sigtuna, och dessutom jobbat på SATS Märsta, så jag VET av egen erfaret att det är vilda västern deluxe där ute!! Jag har medvetet valt att INTE bosätta mig där! 🙅‍♀️

Jag har köpt här i Steninge slottsby, som är ett bubbligt område som sakta men säkert börjar växa fram. . Vi har sonderat marknaden och jag har varit på visningar i Centrala Sigtuna, i Odensala, ( Ja, Där Anna Book bor, också helt fantastiskt mysigt! 🏡) . Vi har även varit i Täby ( Jonas område) , Gribban, Erikslund, vallatorp osv.

Men jag har VALT att investera i Steninge slottsby. Av flera anledningar. Dels för att jag förälskat mig i området och ser stor potential i hela satsningen just här. Jag får MYCKET mer för pengarna utanför stan, om man jämför med där vi bötnings. Jag fick erbjudande om att köpa lägenheten. Jag tittade även på en likande lägenhet på Rörstrandsgatan, ( intill våran lägenhet just nu) . Men jag landade i att för samma pengar, till och med X-antal hundra tusen billigare, så får vi mer än dubbel så stort, med en liten mini-trädgård och allt som jag uppriktigt vill ge Ludvig! ❤️😭🏡🙏🏻

Jag vill låta Ludvig landa och växa upp här, i Steninge slottsby, Med närhet till natur, skola, vänner, badplats, och där vi redan har ett stort umgänge 😅🙏🏻 Vi är i sigtuna ( OBS tätort) nästan varje vecka. Vi har flera av våra närmaste vänner där… Vi älskar området, och det känns som att flytta ”HEM” igen ❤️

Det är alltså Steninge Slottsby, sigtuna kommun och med Märsta som postades. Jag skrev i EN kommentar, av det var sigtuna postadress. Fel av mig 🙋‍♀️

Det är alltså Märsta adress. Jag har inte ens adressen ännu. Den finns inte på Google Maps ännu 😅 ( Pga av att det är helt nybyggt! )

Men till hösten så finns det såklart med på kartan. Hela området växer fram. Man ska bygga lummiga Allèr. Jag personligen ska sätta både häck, träd, och grönska på tomten. För just nu är det en utrullad gräsmatta, med en liten altan. Jag ska ta våran lilla mini-trädgård och göra en mysig oas. Litet, och alldeles perfekt för oss 🍃🌾🌱 Inflyttning den 15:e. Precis efter att Ludvig slutat skolan ☺️🙏🏻

Igår var vi där ute… Strosade i området. tog en fika i Stenladan. Med våra ”sigtuna grannar” Julia & David med deras tre små tjejer 💗

Vi är väldigt glada för detta. Kombinationen av Corona, isoleringen och rädslan att förlora Ludvig tre saker i ett annat perspektiv! 🙏🏻 Jag är ordentligt omskakad och trött av en sjukt obehaglig vår. Så att jag pausat nästintill allt, och får landa med min familj i vårat lilla mysiga radhus. Det känns som en dröm ❤️

Såååå till alla er underbara mammor, mormödrar, farmödrar och bonus mammor! Så just till er vill jag passa på att ta denna ”morsdag” som ett extra bra tillfälle att skicka ut styrkekramar till er alla Power Womans där ute 💪🏻💗

Jag som var ensamstående mamma från det att Lilleman var liiiten och i nästan 7 år. Så vill jag därför Skicka en extra mega-dunder-kram till alla singel-mammor som kanske känner sig liten ensamma en dag som denna om ni inte har barnen hos er…. kärlek till er ❤️

/ My Martens

37 Komentarer

 1. Åh vad mysigt med hörntomt 👍🏻😊
  Kommer bli perfekt för er.
  Kollade på bilder från byggbolaget som säljer, jättesnygga hus och bra planritning.
  Än en gång, grattis och lycka till 💖

 2. Men åh så fint! Postadressen? Petitess och för vem eller vilka bryr sig!?
  Hoppas ni kommer trivas. Härligt få en täppa både för er alla men tänker även på katterna och det blir ännu lättare för lilla Svea att bli rumsren!
  Flyttade med tonårsdotter och sambo till liten villa från lgh i höstas. Bott i lgh 3-4 år efter en vattenskada i f g bostad. Vi flyttade under vår semester 4 veckor. Jag är en hamster av rang vilket generade 2 turer till tippen med liten lastbil och 4-5 vändor med släp…😓 Flytta hel bostad med liten lastbil eller släp höll på att köra slut på oss. Äldre söner hjälpte till + ett par goda vänner. Sambon fick diskbråck i ländryggen! Troligen p g a otränad och sedan bära tungt varje dag utan återhämtning. Har flyttat så många ggr i livet att jag borde lärt mig- men nej då! Tänkte också-vi sparar de tusenlapparna. Dumsnålt beslut! När vi återvände t jobb efter ”semestern” var båda utmattade. Jag fick kotkompressioner ländryggen. Återhämtade inte mig fysiskt eller psykiskt. Upplevde inre stress efteråt, och orkade inte packa upp eller fixa. Fick stroke. Kämpar nu med rehab och återhämtning. Går långsamt då tidigare utmattning måste bearbetas först. Allt det där känner du till allt för väl.
  Var försiktig inför och under flytten! Boka flyttbil + gubbar! Flytta bara personliga tillhörigheter och djuren själv.När släkt & vänner flyttar och fixar är det svårt stå och titta på och man hugger i….
  Låt en firma göra jobbet! En investering med energivinst för kropp o själ kontra kostnad för flyttbil. Bakslag i rehab efter överansträngning kostar mentalt på energikontot.
  Förstår du är taggad inför nytt, fräscht och större boende.
  Var rädd om dig!
  Lycka till! 🌞

  • Taaaaack för att du delar med dig 🙏🏻❤️ du har sååå rätt! Det roligt är att jag inte bokat flyttfirma ännu… för att jag funderar på att fixa själv 😅😂🤣

   Men ärligt talat borde jag inte det… ☺️

   Men gud!! Vilken pärs du gått igenom!!!! Stor styrkekram till dig!!❤️❤️❤️❤️💪🏻 och du…. uppriktigt! TACK!

   Jag bestämde mig just för att be om hjälp , och anlita hjälp…

   Kram kram ❤️

 3. Åh, vad underbart det ser ut. Vilken lycka med hörntomt.
  Så fint du kan göra det där. Vilket underbart fik ni hittat på området.
  Här tror jag att du kan landa efter chocken av Corona.
  Ett stort lycka till.

 4. Fint med hörntomt.
  Litet staket så kanske du kan ha öppet ut utan att lilla vovven smiter.
  Kommer du låta katterna vara ute nu också?
  Med koppel kanske.
  Härligt att komma till nytt men fy för att packa ihop och komma iväg med allt.
  Men sen blir det bra.
  Kommer ni bara på plats har ni all tid i världen.
  Synd om gossen som fick feber igen.
  Hoppas han kryar på sig ordentligt

 5. Säger bara grattis och lycka till. Det här är du värd. Hoppas vi får följa din resa med flytt och inredning. Älskar sånt.

 6. Glädje att läsa detta! Lycka till nu hela familjen! I bland verkar det som om man måste prövas ordentligt för att just få stiga ombord och visa upp biljetten till Lyckans land!
  Ni klarar allt/ Kram tant H.

 7. Men guuuud så härligt! Precis vad jag tänkt hela tiden: flytta ut till Sigtuna och se till att du får en liten gräsplätt.
  Och drömmen vore väl att kunna driva din träningsverksamhet där också. Folk på landet behöver röra på dig de med vet du 😊😉 Du skriver att det byggs upp ett helt nytt område, skola, idrottshall. Det kommer alltså med åren bli fler som flyttar dit. Börja lite smått, kanske med nåt gruppass utomhus. Sen blir det ringar på vattnet. Och vips har du ditt gym runt knuten istället o slipper åka in till stan.

 8. Ser ju helt underbart ut. 👌 Så kul att få följa med till ert nya boende.😀 Hoppas Ludvig kryar på sig. Kram Sara 💕

 9. Ni kommer få det jättefint och mysigt oavsett postadress. <3 Funderar på om Vasastan skulle vara bättre? Östermalm? Lidingö? Bromma? Det har ingen betydelse i dag var man bor, våldet och drogerna når tyvärr överallt. Det handlar inte om vilken ort man bor i utan om värderingar, samtal, kärlek, som man ger till sina barn. 🙂 Har familj som bor väldigt bra de finare delarna av sthlm och har även vänner som bor i ett jättefint hus i Botkyrka, de har ungefär samma bekymmer och glädjeämnen med sina tonåringar. Den familjen jag känner som bor i Botkyrka, valde att flytta dig och bygga ett hus efter att ha bott i Sthlm innerstad. De fick närmare till arbete och barnen trivdes, det finns massor av aktiviteter för dem och det är klart att det finns problem, precis som för min syster med familj som bor i en fin villa i Bromma. Om det så är postadress Sigtuna, Märsta, Odensala? Bor inte Carola btw i Sigtuna Slottsby? Fråga henne om hon bryr sig om vad det heter istället för att klanka ner på My som fått en fin plats att landa på.

  • Sååå bra skrivet Tess 🙏🏻❤️

   Det är ju tyvärr så…. våran väninnans dotter blev jagad med kniv på Östermalm i vintras. En pojke på 11 rånad i veckan i Vasastan. Såå hemskt!! 😱.

   Men med sunda värderingar, och tydliga ramar så kan man bygga upp sin egen värdering. Sen kan man såklart inte skydda sig mot allt. Jag personligen skulle aldrig låta Ludvig ”hänga” i Märsta centrum tex. Men jag skulle inte låta honom vara ensam på söder heller 😅.

   Jodå Carola bor här ute. Jag träffade henne senast hos Bobby, och vi pratade om området. Hon stormtrivs!

   Förutom hon, så känner vi peter ( gladiator ) som också en en branschkollegan inom träningsbranschen , han bor där med sin familj och stormtrivs…

   Så jag har både hört mig för och känna efter ordentligt ☺️🙏🏻 det känns bra ❤️

 10. För nån vecka sen, var det ekonomiska problem bilen avställdes,märkes väskor såldes försäkringar omförhandlades och nu har man köpt hund och radhus???

  • Ja, varför skulle jag skulle INTE ställa av bilen, jag flyttade ut den från stan då jag suttit i isolering i nästan 3 månader😅
   Är det så konstigt?!

   Parkering i Sthlm kostar flera tusen / månaden.
   Ca 40% av alla andra innanför tullarna gjorde samma sak.

   Letat radhus har vi gjort i flera år 😄

   Väskan såldes för 25 000 :- och betalade en Boston för 25 000:- 😉

   Fiffiga va? 😉

 11. Grattis till husköpet!
  Gällande Märsta & postadressen blir jag bara ledsen över när folk som flyttar hit verkar skämmas över postadressen. Dra inte hela Märsta över en kam. Skitområden finns det överallt.
  MEN, att bara omnämna området man ska flytta till för stadsdelsnamnet är ju inte konstigare än att man säger att man bor på Södermalm, Vasastaden osv. Förstår inte varför det skulle vara konstigare & ”förbjudet” bara för att vi inte bor i innerstan.

 12. Stort grattis till nya bostaden kommer att bli fint. Känslan av att flytta in i något alldeles nytt där man är första person är en känsla som går utan på allt annat. Lycka till hela familjen,

 13. Stort grattis till er! Vindarna verkar ha vänt. Ludvig och du mår bättre, boendet är löst! Lycka till med allt nu!

 14. Steninge Slottsby ligger på kartan i södra Märsta, så då verkar det naturligt att säga att man bor i Märsta. Verkar jobbigt att säga att man bor i Märsta som tillhör Sigtuna kommun. Det är förstås upp till var och en.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..