Dagboksinlägg… Min dag i bilder. Bobby, rehabilitering och mitt lyckopiller Svea!

Inlägget innehåller reklamlänk 💫

Hej!

Ett vardagsinlägg från min dag. Klockan ringde. Jag blev förvånad att inte Svea väkt mig innan 😅 Katterna låg i sängen. Ludvig sov, och Svea sov i sin valphage…, Vi gick ut, hon kissade direkt och jag måste erkänna att det är den mysigaste tiden på dygnet just nu. Att gå ut, innan ”staden” vaknar 🙏🏻

Sen gick jag hem. Fixade frukost, och lämnade Ludvig i skolan 🏫 Sen Vidare till Bobby. Första gången på såååå länge som vi sågs ❤️

Han mötte upp mig på innergården med en kaffe. Bästa starten på dagen!!!! ❤️ Jag älskar min Bobby!

Vidare mot rehabiliteringen…


Jag är under pågående rehabilitering. Ett steg i taget. Fokus på att för omväxlingens skull göra så LITE som möjligt….. Fokus på att bryta mönster, och dåliga vanor, med omedveten stress…… Öva, reflektera, repetera.

Öka medvetenheten till nästa nivå. Vara i nuet och tillåta känslor…. Få ner stressnivåerna och återta kontrollen av mitt stresspåslag och min kropp som är HELT ur balans 😅

Såååå svårt😅 Mycket lättare att gasa och lägga i tre växlar till, än att bromsa…. Men, jag ska banne mig klara detta också 💪🏻

Ge mig lite tid bara !

Svea följer med mig överallt… Hon är liten, men trygg ❤️ Hon är redan en familjemedlem som jag älskar av hela mitt hjärta !!

Det är vackert i naturen just nu. Alla parker och planteringar står i sin fulla prakt 🌷 Jag LÄNGTAR efter trädgård!!! Alltså kolla dessa tulpaner 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

När Svea sover… Då kommer katterna fram 😅 När hon är vaken, håller dom avstånd! 🐾

Alltså ”den där” utväxten skojar man inte bort 👆🏻 Bobby tittade och sa att nu har du snart en ”gratis ombrè” 🤣🤣

Men allvarligt!!! Jag ORKAR inte! Inga naglar, fransar, bryn, inget piff eller fix!!!! Jag gick tom in såhär på banken idag! Jag gör lite förändringar i förtaget och behövde gå in fysiskt. Men inte ens DET gick mig att damma av sminkväskan! 😅

Men hörrni! Trots Corona tider och deppigheten så har vi ju iallafall väldigt bra väder!!!

Jag personligen mår kasst just nu. Sover som en kratta, ångest, och låg. Men vädret hjälper ju faktiskt till. Och Svea. Svea är ett riktigt lyckopiller! ❤️ Alla borde ha en Svea i sitt liv!

Hörrni! Nårnjag var hos Bobby så gick jag hans nya balsamspray, som även innehåller värmeskydd!

Doften var fantastik! Och konsistensen 💫 Bobby har ju ett ”lyx paket” med både schampo, balsam, hårspray och torrschampo. Dessa använder jag redan, och gillar dom skarpt! 😍

Man kan köpa lyx-paketet för ett kampanjpris till 499:-

MEN, med koden my15 så får du YTTERLIGARE 15% 💫💯 Sen kan du såklart köpa varje produkt för sig OM du hellre vill det. Men den där kampanjen är RIKTIGT prisvärd! 🙏🏻

-in och shoppa HÄR 👈🏻

Nu ska jag gå ut och kvällskissa SVEA 🐾💗 På Instagram har jag just nu en grym tävling. Till ett värde av nästan 8000:-

In och tävla om en plats för online coachningen med ett medföljande hälsopaket💪🏻

-Gonatt, hörs imorgon!

/ My Martens

13 Komentarer

 1. Men alltså Svea vilken sötis och det ska bli härligt att se när dina katter ”mjuknar” upp mot henne.
  Kul att du köpte en vovve den kommer hjälpa dig på din väg att få ihop dig själv. Du kommer i din rehab lära dig nytt beteende som du kommer må så mycket bättre av. Ge det tid du kommer att bli hel. Stor kram till dig

 2. Konstig rehab där man får ta med hunden in, det ser snarare ut som massage. De med hundallergi kan ju inte få behandling i det rummet.

 3. Mysig att träffa dig med din UTVÄXT 😂😂😍 och sötaste Svea 💕💕💕 okej nu förstår jag vad du mena med bebis valp 🐶 vi som motarbeta att du ska skaffa hund senaste året 🙈😂😊💚

 4. Måste erkänna … hon är gudomligt söt eran lilla Svea och det känns faktiskt som att det var meningen att hon skulle komma till just er. Hon ser så nöjd ut så! Tar på mig skämskudden, ber genuint om ursäkt … för jag tyckte du hade lite väl många järn i elden för en liten hundvalp som kräver så mycket … men ack jag hade ju fel för du ska ju ha mindre järn i elden ett tag framöver och ta hand om dig själv istället. Vad passar då bättre än en hundvalp! Att ni kanske flyttar till ett radhus gör mig också glad, för det hade ju varit drömmen. För er alla då eran familj växer uppenbarligen 😉 Ta hand om dig! ♥

 5. Malin, jag var och är fortfarande lite emot att skaffa hund när man bor mitt i stan. Nu kanske de kommer att flytta, men det är ju som sagt bara kanske.
  En valp är inte en valp så länge, men vilken tur att hon trots allt skaffat en relativt liten hund. Som kommer att fortsätta vara liten.
  Hoppas bara att hunden får mer gräsytor att gå på framåt sommaren för usch ocg fy så varn asfalt kan vara mot små tassar.
  Men hursomhelst så ser My ut att må bra av hunden och det är ju det viktiga. Även OM det är ett pass både nu och senare, för tyvärr kommer hon märka att man inte kan ta med hunden överallt även om det kan verka så nu.
  Men mår de bra, Mår hon bra, så är allt OK.

 6. Så glad att du fortsätter dela som du gör trots mående och ”kaos”.
  Det är ju faktiskt det som är verkligheten.. Allt är inte skimmer och glamour.. Oavsett vad man nu än hoppas på!
  Lycka till, fina du. Med att skala ner, att rehaba, att hitta trygghet, radhus och vad än som måste göra dig glad och lycklig!
  Kram!

  • Det Vill jag inte tala om… Känns lite läskigt att svara dig, som jag inte känner annat än som ”blogg läsare” på vart jag fysiskt går på rehab 😅

   Hopppas du inte tar illa vid dig!

   Det finns många olika rehabiliterings upplägg där även hunden ingår. Men det kommer man överens om från början ☺️

   Så om man som jag har hund tex, så är just min behandlare alltså inte allergisk….

   Det finns ”hund rum” och icke ”hund rum” precis som på hotell….

   Så om du själv har hund och går i behandling så kan jag varmt rekommendera dig att ta upp frågan på just din klinik. – Lycka till !

 7. st, det finns bil och fina områden man kan åka till. My har ju haft hund tidigare och hon verkar vettig nog att ge hunden det den behöver. Tror faktiskt inte vi behöver oroa oss mer. 😉

  Men vi tänker ju på hundens bästa för att vi är sanna djurvänner, inte för att vara taskiga ♥

 8. Det var inte meningen att du skulle tycka det var läskigt. Reagerade mest ur allergisynpunkt och tänkte att du kanske kan tipsa om något privat ställe, eftersom landsting har strikta regler gällande allergiframkallande dofter mm.
  Jag bollas själv just nu mellan FHV och familjeläkare och hamnar hela tiden mellan stolarna gällande min utmattning och har tyvärr ingen klinik att vända mig till i dagsläget. Jag hade gärna velat ha liknande upplägg som dig gällande rehab men vet inte vart jag ska söka så hade gärna fått tips, men respekterar att du inte vill dela med dig såklart.

 9. Till Åsa: jag kan varmt rekommendera https://www.bragee.se/. Jag har själv gått där på rehab i åtta veckor. Blev min räddning! De tar emot även på egenremiss och är anslutna till landstinget. De jobbar i team med flera olika personalkategorier.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..