Få poäng för varje steg som du tar… shoppa sedan för poängen! Stepler, för en rolig och aktiv vardag!

I samarbete med STEPLER 😄💪🏻👊🏻

Hej! Hoppas att helgen har varit bra… och att du haft möjlighet att njuta av solen, och den friska luften även om du kanske är i karantän 🙏🏻

Vissa av er läste i ett tidigare inägg att jag hittat en gryyyymt rolig app som heter STEPLER !!

( Du kan ladda ner den HÄR 👈🏻 )

Jag personligen älskar att vara ute och gå. Dels för att det är mitt sätt att ”ladda om” batterier. Mitt sätt att komma ner i varv. Alla VET att det finns otroligt många hälsofördelar med att röra på sig. Speciellt nu i dessa tider är det nästan ÄNNU viktigare att uppmuntra sig själv och andra att röra på sig! 🙏🏻

När jag satt isolerar med Ludvig så rörde jag knappt på mig överhuvudtaget. Så en av de saker jag uppskattar mest just nu… Är just att proverna morgon och kväll. Varje dag🙏🏻

Då jag vet att både jag och många andra är ute och promenerar varje dag, och har som mål att gå tex minst 10 000 steg/ dagen. ( vissa har såklart lägre och andra högre mål, det är såklart individuellt)

-Då är denna appen perfekt!

För oavsett vad just din målsättning är så får du poäng för stegen som du tar 😄👏🏻🌟👌🏻 Du kan dessutom samla extrapoäng när du värvar en kompis 👍🏻 Du får 10 poäng för varje kompisar du ”bjuder in”. -Ju fler, ju roligare! 😄

För dessa poäng kan du sedan shoppa grejer. Samt ta del av rabatter och erbjudanden! Några saker man kan använda sina poäng till är tex katt/hund saker, skönhetsprodukter, smink och hudvård. resecheck eller varför inte träningskläder från ICIW , som jag har på bilden ovan 👆🏻

Nytta med nöje! Man pushar sig själv till en aktiv vardag, och byter stegen mot prylar , erbjudanden och annat skoj 😄☺️👍🏻

Så…. ladda ner appen ( som dessutom är GRATIS) , bjud in dina vänner och samla poäng! 😍👌🏻

Jag menar alla går vi. Till affären. Med hunden, eller barnvagnen…. tex 😊

Varmt tips från mig till dig! 💪🏻💪🏻

kram kram

/ My Martens

14 Komentarer

  1. Lite otydlig reklam. Man byter väl inte stegen mot prylar? Har inte varit in på deras hemsida men kan inte tänka mig att de ger bort något gratis mot steg, oavsett hur många? Man kanske får köpa prylar med rabatt för sina steg/poäng men det är något annat och inte ovanligt. Eller är det jag som inte förstår reklamen? Lite otydligt som sagt.

  2. Stegmätare finns ju i telefonen, duger gott. Prylar har vi väl nog av.
    Men kära My, som vanligt när du skrivit ” imorgon ska jag berätta en hemlighet” så gör du det inte. Eller var stegmätaren nyheten ?? Skäms på dig, vi, dina följare börjar bli så trött på att du förhandsinformerar om nåt som ska komma men sen kommer inget. Slarvigt.

  3. Till Marie, tycker inte att man ska behöva gå in på företaget hemsida för att kunna förstå reklam som My gör, tycker reklamen var otydlig som jag skrev. Min erfarenhet är att låter det för bra för att vara sant så är det ofta det. Ingen vill väl bli vilseledd?

  4. Jättebra app som jag använt ett tag! Det finns en blandning av produkter (som man faktiskt får gratis) samt presentkort. Min erfarenhet är att de kommer och går, så det gäller att vara beredd om det kommer något gratis då de tenderar att försvinna ganska fort.

  5. Hej! Jag använder också Stepler sedan några månader tillbaka. Det är så mycket bra erbjudanden/gratis prylar att hämta ut att jag inte orkar hålla mig att spara mina poäng! Appen motiverar mig helt klart att gå mer varje dag, vilket är viktigt i vardagen att påminnas om. Blev så glad när du skrev om denna app, för jag tok-gillar den!! 💞

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..