Godmorgon…. Idag är en speciell dag…

Godmorgon! Full fart här hemma idag 😅 smoothie med extra allt till oss båda 😅 En grön drink till mig med Super booster 😍 Dubbla äggmackor till Lilleman och en kaffe på G till mig ☕️ – Vad äter du till frukost?

Jag har smugit mig ner till min studio😭❤️ Ni vet den där träningsstudio jag lagt en förmögenhet på 💸 Jobbat dygnet runt för att flytta, få klar och öppna! SAMMA vecka som jag öppnade och i princip var fullbokad framåt… med både klienter och event. Då kom Corona 😂🤣. Jag är inte ensam, och jag klagar inte. Men jag har nästan glömt bort att jag har en stegen studio. Så jag blev lite tårögd när jag kom in….. 😌

Nu… nu sitter jag med en kaffe i solen. Med lång distans till människor runt omkring. Jag ska möte upp Jesper. ( Vi ska håll avstånd). Ni vet. Jesper, min fotograf, och kollega. Vi jobbar ihop på olika konsultuppdrag på marknad. Han är även min fotograf, som hjälper mig med content. Jesper är oftast med på våra träningsresor och mina event. Nu när ALLT är inställt en tid framåt så ska vi försöka hitta på andra kreativa högar för närmaste halvåret! Dessutom har Jesper blivit en vän, så det ska verkligen bli kul att ses! 😍. S

Sen ska jag vidare på äventyr. Hämta Ludvig och En ska han och jag göra en sak som vi längst låååång efter 😉 Under sjukperiodem var vi oroliga att denna dagen skulle ställas in. Men inte 😍. Mer om det vid senare tillfälle…..

-önskar dig en fin dag! Njut av solen, tvätta händerna, HÅLL avstånd och var positiv ! ❤️

/ My Martens

6 Komentarer

    • Och varför skulle det vara så konstigt? 😅

      Jag har haft hund hela mitt liv, fram tills Tezz gick bort för 3 år sedan..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..