Lämnar stan för en helg i Täby hos Jonas…

Hej på er! Just nu känns det lite som om luften har gått ur. Jag är frustrerad över hela situationen 🙁

Vi fortsätter att ta en dag i taget…. Lillemans feber kommer och går, men ger inte med sig. Han äter lite bättre nu ( TACK och LOV🙏🏻) På måndag morgon har vi tid hos doktorn igen… Då får vi provsvaren också . Igår facetimade Ludvig med sin klass, det var SÅ kul att se 😭❤️

Han blev verklige glad och vinkade med hela kroppen! 😍 Han sken upp, skrattade och var riktigt glad en stund!

Jag har varit på min morgon promenad. Efter min promenad gör jag min hemma gjorda lattè. Letar upp solen, och sätter mig en stund. Idag är det kallare igen, igår var det ju riktigt skönt.

Vi lämnade stan igårkväll. Jonas hämtade oss. Så vi ska spendera helgen i Täby 🙏🏻❤️ Lugn och ro. Beronde på Ludvigs feber så ska vi försöka få ut honom i friska luften en gång om dagen… Han har läxa att göra. Både matte, lösning, evans ord och skrivbok. Han kämpe på 👊🏻💪🏻

Guuuud vad jag saknar våran vardag. Och mina, ack så tråkiga med underbara rutiner 🙏🏻 Vill passa på att önska dig en trevlig helg!

/ My Martens

15 Komentarer

 1. Vill bara ge er lite hopp ang. Skolan. Vårt barn hade feber i 13v. H*n var hemma först i 3v, sen börja hen i skolan igen då de hade uteslutit smittsamma grejer så läkarna ansåg hen skulle tillbaks. Utredning fortsatte o skolan blev någon form av deltid. Började senare eller slutade tidigare. Med tiden blev de att barnet fick ringa när orken var slut. Så höll vi på i ca 1,5 år 😲😬 problemet för barnet i verts fallet var att tröttheten blev enorm pga småinfektioner som visade sig uppstå pga immunbrist. Barnet klarade ändå sina mål o tig sug vidare. Så va inte allt för orolig över att Ludwig behöver gå om. Skolan är skyldiga arg hjälpa er med en separat plan när L orkar göra bitar av skoljobbet. Att de missar undervisning o kunskaper e omöjligt att komma ifrån vid längre sjukdom, men de kan klara sig ändå. Ville bara ge hopp till er!

 2. Förstår din oro och saknaden efter vardagen. Själv kommer den tidigare vardagen att kännas som lyx när vi får ttillbaka den, SOM jag ska njuta.

  Vår 6-åring har inte kunnat vara i skolan eller träffat kompisar på snart åtta veckor p.g.a. dunderförkylning som han inte blivit symptomfri från.
  Ens mammahjärtat brister när man ser bilder på hans kompisar som leker och har det kul på fritids. 💔
  Försöker tänka att det här är ett halvår / år i våra liv och att det ”snart” är som vanligt igen.

 3. My var är hans pappa i allt detta, känns som han inte bryr sig. Han kan väl avlasta dig, finnas hos er nu när han inte smittas.

 4. När det här e över står ni starkare än någonsin, jag tycker Ni är riktiga kämpare alla tre (å duktiga Ludwig 🧡)! Ta hand om varandra. Kram i mass!

 5. Hej My! Jag är mamma till barn i Ludwigs klass. Vilken fruktansvärd situation ni är i! Barnen berättade om att de hade pratat med Ludwig och att de tycker så synd om honom. Hoppas, hoppas att ni får svar på måndag så att Ludwig kan återhämta sig. Ta hand om er ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..