Personliga tränings & kostupplägg

Hej fina!

Är du redo att investera i dig själv, och ett starkare & friskare liv? 💪🏻👊🏻

Kickstarta nya året tillsammans med mig… Bryta (o)vanor och skapa nya vanor , mot en hållbar livsstil? 😄 Inga osunda dieter med enformig kost …. Utan kosttillägg som visar att det INTE behöver vara tråkigt att äta nyttigt!

Jag skräddarsyr personliga kost och träningsupplägg för att DU ska nå dina mål👊🏻🔥

Jag kommer inte att kunna göra jobbet åt dig…. Men jag förser dig med verktygen du behöver för att ta dig hela vägen fram🌟

Men, DU måste BESTÄMMA DIG!

-Nu har jag möjlighet att släppa på några nya klinter…. Så om du vill vara en av dom, anmäl ditt intresse på min hemsida, så hör jag av mig inom kort för en telekonsultation 😁

In och anmäl dig HÄR 👈🏻

Tävling på min Instagram @mymartens

Just NU pågår en generös tävling i samarbete med Rosenseien. Du hittar tävlingen i mitt senaste inägg på Instagram .

Detta är mina personliga favoriter ifrån just Rosenserien. I denna tävlingen har du chansen att vinna alla produkter du ser på bilden 👆🏻 Till ett värde av 1570:- 😍 Body scrub, Body Butter Shaping, deo, hand & fotkräm, tinted moizturizer.

Den som vinner får även ge bort samma uppsättning till någon man bryr sig lite extra om…

-Hur bra?! 😍 In och tävla med er nu….

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *