Skön lördag…

Hej på er!

Lördag “morgon” 12:11 och vi har bara tagit det lugnt….. En skön sovmorgon, vaknade och lade mig på soffan och tittade på film. Sötsuget består, och jag skämmer bort mig själv med min favvo gröt! 👆🏻 Åt min frukost lååångt innan Lilleman behagade att vakna 😅 Han är en riktig sjusovare just nu. Men jag antar att det hänger ihop med hans stora omställning med nu skola, nya rutiner, nya kompisar osv. Så jag låter honom sova. Det tar på krafterna med alla nya intryck…

Stina och Sture har hela lägenheten att mysa i. Soffan, sängarna, plädens, stolarna…. ändå ligger dom i denna 😂

Första fången som dom tycker om en korg/säng som jag köpt åt dom. En lång, skön morgon PW! Tid för reflektion och mindefullness 🙏🏻

Sockerfritt fritt dag 5, inne på dag 6 😅

-Hur går det för dig?

Nu ska jag strax ut till Täby. Behöver handla med Jonas innan han ska iväg på gig.

Vi ska ha kalas för Ludvig imorgon som fyllt år…. Så imorgon utmanar jag mig själv när jag skämmer bort gäster med tårta och fikabröd 😅 Tänkte att jag skulle göra ett smaskig fruktfat som alternativ 😉

-Vi hörs senare!

Kram kram

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (13)
 • Sofie

  Tack för ditt låååånga svar (som alltid när frågorna är lite känsliga) härom dagen. Tack men nej tack jag vill inte anlita dig som PT som du frågade bara så du vet 😉.

 • Elisa

  Här lämpad det på, femte dagen. Hur gör du gröten?

  • mymartens

   heja dig =)

   Jag gör gröten på spisen. 1dl havregryn, 2 dl vatten, låg värme. lite salt. Sedan osötad mandelmjölk och sedan krispiga äpple bitar och kanel =) Mums

 • Ann

  Du skrev ett långt inlägg om din nya ptonline och att du slutat på Lohilo. Vart tog det inlägget vägen? Är tanken nu att du kommer att hålla fast vid att vara pt framöver och jobba med ditt företag. Eftersom du påbörjat än hel del och sedan slutat med det hela ganska snabbt så känns det lite så där med detta.

 • Maria

  Här kämpas det också på! Det är inte klokt vad man kan bli frestad av allt möjligt sockersött. Tycker just nu att alla godisar vid kassorna i affärer ropar efter just mig. Måste i princip ALLA affärer ha de där jäkla Gott&Blandat påsarna vid kassan??? Mitt favoritgodis, och det finns överallt! Förstår dock inte varför det måste finnas i teknikaffärer och verktygsaffärer också?!
  Men nu ger jag mig inte!! Jättekul att kämpa ihop, det blir lite lättare då att veta att det är fler som slåss mot flirtande godispåsar i affärerna! 🙂

  • mymartens

   Jag veeeeet! känner verkligen igen mig =) Kämpa på! det blir läsare efter några vecka. Citronvattnet hjälper även mot mot sötsuget =) -hejja dig!

 • Eva

  Va, har du slutat på Lohilo???? Det har jag fullständigt missat. Det verkade ju så bra.

  • mymartens

   Jag pausade större delen av min studio/pt verksamhet när jag tog mig an uppdraget på LOHILO. Det behövdes för jag har under detta halvåret byggt upp en mqrändsolan, rekryterat 3 tjänster, gjort event, och allt det andra som jag beskriver i mitt blogginlägg =) Nu när grunden är lagd , och jag gjort det jag ska så kommer jag att satsa mer på mitt. Sen precis som jag skriver så kanske jag komme rkonsuta eller då och då kliva in deltid i liknande uppdrag. men inga mer 60/veckan =) Jag högg i när det krävdes, men nu är det dags att gå tillbaka till min egen verksamhet. Sen har både jag och LOHILO flyttat tillsammans… så vi båda har bytt lokaler och ligger numera grannar med pågar hundra meter emellan =) Så det blir ju smidigt vid liknade uppdrag då och då… =)

 • Christina

  Vem kan fixa ett nytt heltidsjobb o samtidigt starta upp en studio samt ta emot PT-kunder ? Verkar inte det bästa kombon.

  • mymartens

   Vad menar du Christina? Vilket är inte en bra kombo =)

   Jag pausade större delen av min studio/pt verksamhet när jag tog mig an uppdraget på LOHILO. Det behövdes för jag har under detta halvåret byggt upp en mqrändsolan, rekryterat 3 tjänster, gjort event, och allt det andra som jag beskriver i mitt blogginlägg =) Nu när grunden är lagd , och jag gjort det jag ska så kommer jag att satsa mer på mitt. Sen precis som jag skriver så kanske jag komme rkonsuta eller då och då kliva in deltid i liknande uppdrag. men inga mer 60/veckan =) Jag högg i när det krävdes, men nu är det dags att gå tillbaka till min egen verksamhet. Sen har både jag och LOHILO flyttat tillsammans… så vi båda har bytt lokaler och ligger numera grannar med pågar hundra meter emellan =) Så det blir ju smidigt vid liknade uppdrag då och då…

 • Mollan

  Såg också ditt inlägg om att du slutat på ett jobb igen och startat din PT online service varför är det borta nu?

  • mymartens

   Jag slutar inte helt, men går ner i tid för att prioritera mitt egna mer =) Det har varit min tanke från första början och jag investerade i min träningsutrustning och studie redan innan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *