Hej på er!

Vilken helg! Igår flyttade jag ur den gamla studion till den nya! -Vilken pärs! 😅 Jag var inte ensam…. Vid min sida, denna lediga lördag så stod David ( sigtuna -granne) , Malin ( @malinmallejansson) , Jonas, och Pt-Staffan.

-TACK UNDERBARA ni! Ovärdeliga! 🙏🏻❤️🌟

Vad det gäller just PTstaffan, så har just han gjort detta TVÅ gånger nu 😂 han var nämligen med och monterade upp i tidigare studion i gamla stan. Men som sagt, nu har jag köpt en lokal, i Vasastan, nära där vi bor, och Ludvigs skola.

Jag hade aldrig vågat ta detta steget utan erfarenheten från den förra studion som jag hyrde 🙏🏻🖤💪🏻

Alltså den där j*vla Smith-maskinen 😂 SÅ bred, tung, otymplig och irriterande maskin! 😱 Det var med nöd och näppe den kom ut genom dörren, upp på bilen, och in genom dörren… vi fick montrra lite hela tiden, för att komma ut, sedan ändra och montera lite till för att kunna köra den på bussen osv😅😂🤣

Nu är den på plats, och alla andra saker också. Det som nu fattas är ett golv, en spegel, måla och spackla över “fula” väggar. Lite trix & fix!

-Men snart så! 🖤👊🏻💪🏻

Igår var ingen vanlig dag! Igår var Lillemans födelsedag! Han firar med sin pappa, på Teneriffa!

Tror ni jag blev glad när jag fick dessa bilder på MMS 😍

Idag har jag fortsatt i lokalen. Städat, planerat, skissat på en hemsida.…. Började dagen med en sovmorgon. Solen tittade fram och jag fick min heliga morgonstund på Jonas balkong

Även om balkongen är liten, det är kallt ute och motorvägen ligger framför…. så trivs jag väldigt bra just där☺️❤️🙏🏻 Nu tidig kväll. Julpyntet ska ut, jag behöver vila lite extra efter denna helg 😅

imorgon kickar jag igång en utmaning! 30 dagar sockerfritt, Och 1 PW /dagen!

-Häng på om du vill!

Kram kram

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (11)
 • Lotta lennartsson

  Önskar dig lycka till och Grattis till Lilleman kramisar från doriz och mig ❤❤❤🎉🎉🎁🍰

 • Mari

  Åååhhh kul jag är på👍🏻❤️. Sa just till min sambo att jag inte gett nått nyårslöfte men vill börja med pw igen. Och sockerfritt perfekt 👌🏻

 • Gunilla

  Börjar med viktklubb den 7 Januari😁

 • Malin

  Du påbörjar kostschema väldigt ofta. Och måste väl således avsluta lika ofta. Men avslutar du efter så lång tid som schemat var tänkt att hållas? Tidigare? I så fall varför? Eller rinner det bara ut i sanden? Och är det därför du hela tiden måste börja om? Jag skulle gärna vilja höra en utvärdering när du följt ett kostschema, både hur det funkar rent praktiskt, lätt att laga osv, hur du kombinerar det med ludvigs mat, hur du mår när du äter det, resultat på kroppen osv.

  • mymartens

   Beroende på vad jag gör så kan det variera mellan olika tidsintervaller. Nu tex kör jag 12 veckor ….. och vissa gånger är det annat upplägg 🙂 jag har inte kört kostschema på flera månader, så jag hänger inte med vad du menar med just det? 😅

   Att börja om nu handlar om att jag varit sjuk tre gånger på kort tid. J*vla influensa tider… då blir det några tunga veckor innan man är ”tillbaka” igen 😄

   Utvärdering på
   Förra gången skrev jag på bloggen, positiva effekter, triggers, utmaningar i osv. Jag gick ner -5.5 kg, och byggde muskler. Efter det har jag inte kört kostschema utan haft som delmål att hålla kosten och vikten i 5-6 månader, sedan ska jag köra igång och jobba mot nästa delmål. Vikt, muskler, och funktionella mål 😄 men som sagt, skrivit mer utförligt i ett längre inlägg 😄 gällande utmaningen är den riktad till alla, sockerfritt 30 dagar, och en PW /dagen 😄

 • Ullis

  Varför citronvatten, sockerfritt och kickstart? Varför inte börja smått, vänja kroppen med en ny hållbar livstil som funkar for life. Vi behöver inga kickstarter…för ärligt vem håller i det i längden. Och om ett år är det en ny kickstart och strikt kostschema igen. Ni alla där ute…släng in några längre promenader, ta halva tallriken med grönsaker. Vi behöver inga fler sockerförbud och kickstarter. Börja i det lilla så håller det i längden. För vem orkar dricka varmt citronvatten hela tiden. Ska detta vara din livsplan vad gäller kosten…jag hoppas faktiskt MY:s läsare är klokare än så.

  • mymartens

   Jag skulle nog säga att det är “smått” . det är ingen diet, det är ingen kraftansträngning och någonting som är säte bra att göra emellanåt. Vi behöver inte sockret, det är nyttigt att påminna sig om det, och minska/hålla sig ifrån det emellanåt =) Så för min del så ingår just det i min hållbara livsstil, därför vill jag inspirera fler till att göra just det =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *