BCDBDFEF-262C-4731-A088-272EA7B7E88E

STRONG WOMAN, LIFT EACH OTHER UP 💪🏻👊🏻

Alltså hey, hey hey!

Vad händer bland mina kommentarer? 🙈😅🤦🏼‍♀️ Vad är det för nivå?! Jag är FÖR busy just nu, bpde privat & jobbmässigt! Jag har inte haft en chans att hänga med!😅 sorry för det❣️
Ärligt, vad händer? Jag tycker såååå synd om alla er genuina läsare som behöver förpestas med den ena sjukare kommentaren än den andra 😱

 Det mest komiska är samma personer har så många olika ”alias” att det är svårt att hålla isär dom. Från mitt & Admins håll så kan man klicka på ip-nr för att se alla *hens kommentarer…., Men vet ni, jag tycker ni precis som jag ska ignorera! Det är ingen idé att argumentera, eller ta en diskussion med troll som dessa! Jag är ledsen att jag inte svarar på era övriga kommentar. Men just nu så går jag inte in bland kommentarerna. Dels för att det är rena rama sandlådenivån just nu 😅 Men framförallt för att jag är busy på annat håll och i kombinationen med just det, så hinner jag inte sitta och ”sortera” . Men snart är ordningen återställd! Så fram tills dess…… -Kill them with kindness! Eller ignorera helt!

va faaaan, ärligt! Vi borde stötta varandra, lyfta varandra och sprida HÄRLIG energi! 💕🙏🏻💫 Lyft upp om någon gjort något bra, ge beröm, möt med ett extra leende ☺️

Våga tex, ge en främling en komplimang om du ser något du vill uppmuntra! Dessa små saker kan göra sååå stor skillnad ❤️

Livet är för kort för att ödsla på massa onödiga saker som att bråka i ett kommentarsfält 🙏🏻
/ My Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (34)
 • Mira

  Vad är det då som stoppar dig från att blockera detta Ip nummer om det är samma?

 • Doris

  Jag håller med!
  Det är väldigt låg nivå och utan respekt för varandra just nu i kommentarfältet.
  Så tråkigt!
  Ja du har helt rätt i att ignorera eller “kill them with kindness” är nog det bästa egentligen.
  Ibland är det dock svårt och man vill skriva någonting, helst om något ligger en varmt om hjärtat..
  Att säga att det är djurplågeri att ha innekatt tex, då vill man gärna skriva och diskutera när man verkligen inte håller med och berätta vad man tycker om det. Det är ok att tycka olika och bra att diskutera, men inte kul när det spårar ur.
  Trist att en del tror att det är ok att skriva vad som helst både till den som har bloggen och de som läser/skriver.
  Ha det bra mitt i allt stök!
  Det kommer bli bra.

 • st

  Hoppas ni kan stoppa de otrevligheter som kommer från ett och samma IP nummer. Jag gillade inte att bli omnämnd som ett av dessa alias. Jag skriver som den jag är och det vet du. Håller inte alltid med i allt som skrivs och du vet att jag av nyfikenhet ibland ställer frågor. som du väljer att svara eller inte svara på men när du svarar så gör du det med heder och ära.
  Så det behöver ingen annan göra åt dig.
  Det har ju fullständigt ÖVERSVÄMMATS av ett litet antal signaturer som ställt till det ordentligt. Men dessa har synts på andra bloggar och kanske är det för att det modereras på vissa ställen som de istället valt din blogg att slänga ur sig på.
  Hoppas det lugnar ner sig.

 • Lena 🦋

  Ja det är verkligen trist i kommentarsfältet. En tröst är ju att det ser ut så på många andra bloggar oxå ex Pernilla Wahlgrens blogg. Har man verkligen rätt att skriva vad som helst för att personen är känd ? Vad är det för behov en del har att skriva nedlåtande kommentarer? Det är för mig en gåta o dessutom ta utav sin tid att gå in på en blogg man inte gillar. Jag överväger om jag ska strunta i att läsa kommentarerna. Det ger ju ingen positiv energi precis.

 • Tian

  Då hoppas jag Moa försvinner, för om det är olika alias på samma IP nummer är det inte jag heller för det kan du också se My.

  Om man vill ha ett trevligt kommentarsfält ska man kanske inte kalla folk för otrevliga saker, och inte förvanska kommentarer för att göra dom värre.
  Du har medvetet låtit Moa vara otrevlig mot alla som ställt frågor till dig om rimliga saker, det vill jag gärna att du svarar på varför du gjorde så.

  • Helena

   Om jag inte minns fel så har väl my upprepade ggr skrivit att det inte går att stoppa kommentarer här på bloggen? Jag kan ingenting om sånt här men på Hannah Graafs o en och annan blogg så går det ju att stoppa ?

   Jag hade gjort allt för att försöka få bort trista kommentarer om de inte är konstruktiv kritik och det vet varje normal tänkande människa vad det innebär. Sen finns det människor som är upprepande och tjatiga men dock ej otrevliga som ändå inte ger sig, vad ska man göra med dem? My kan ju inte annat än visa då hon inte svarar dessa människor att hen går över gränsen. Det hjälper ju inte så dem får nog hänga här ändå, va göra åt dem liksom:/

   Vi får väl se vad som händer här framöver. Hoppas de lugnar ner sig en aning. 🌸

  • Petra

   Tian! Tyst!!! Var bara tyst!!!

  • Laila

   Precis som en trasig LP-skiva hackas det om Moa…. Jisses, släpp det och gå vidare! Men antagligen är det en och annan som känner sig träffade av Moas kommentarer, som dessutom är vettiga, jämfört med de de få stackare som svarar sina egna kommentarer, bara för att få det att se ut som om det är många som håller med……..

   Kan ni inte bara lägga ner?

 • Maja

  Och där har du helt rätt My. Men det borde gälla åt båda hållen. Kan väl också hålla med om att tonerna ibland är lite väl. Men vi som tex bett om att få mer info om tex Studion. Där får vi aldrig svar/återkoppling. Och när det bara kvävs i sin linda hela tiden. Och om vi får något slags svar så är vi troll. Att du också ber om feedback från dina läsare för att sedan om dom/Vi gör det så hamnar vi i troll facket igen. Även en liten släng av drev också. Varför inte sluta be oss om feedback. Vips så är ett problem borta. Sedan dom olika cliffhangers. Om jag ska vara riktigt ärlig så här man tillslut glömt vad du skulle droppa eftersom man blir så förvirrad. Sedan att vi kvinnor ska lyfta varandra. Självklart ska vi det. Men det handlar inte om att vi inte ska ifrågasätta och bara hålla med. Min fråga då My.
  Lever du som du lär?

  • Helena

   Jamen maja, det är ju precis detta jag menar med att gång på gång fortsätta fråga my varför hon inte svarar ang cliffhangers studion osv . Hon har för längesedan slutat att svara ang detta. Antingen blir man sne och byter blogg pga besvikelse från att inte få svar. Eller så bankar man pannan i väggen för ingenting liksom.

   Att my kastat ut frågor till läsarna och sen inte besvarar dem är dåligt, håller fullständigt med. Men det jag inte förstår är varför man inte ger sig efter ett tag utan bara fortsätter o mala på?

   Sen om jag inte minns fel så har väl my svarar för ett tag sen på frågor ang studion? Många verkar inte förstå konceptet heller utan verkar tro att det är ett öppet gym man bara ska kunna knalla in i. Hon har förklarar detta många ggr och förstår nånstans att hon tröttnar…

   Jaja, nu har jag iaf en trött tumme😂😂 mer kärlek åt folket ❤️

  • Maria

   Alltså Maja, ditt träningsbehov verkar vara enormt stort och du verkar i det närmaste vara desperat efter att få veta öppethållningstiderna för Mys gym. Du kanske skulle prova ett annat gym under tiden du väntar? Det finns väldigt många vet du, och för dem som har ett väldigt stort träningsbehov så finns det faktiskt de som är öppna 24/7. Bra va!?

   • My

    Hahahah! Ja… och ”maja” kommer då inte börja träna med mig eller någon av mina kollegor 😱😅

    • My

     Maja, det finns TRE maja här inne😅

     En är ett av trollen, som trakasserar, och återupprepat attackerar mig.

     OM, jag av misstag svarat dig, istället för henne….. Så ber jag om ursäkt för det.

     Men sanningen är att jag inte vill kommunicera ut mina tider via min blogg. Det känns fel. Det är tyvärr så pga av de troll som finns här emellanåt.

     Jag gav mina gamla pt-kunder första tjing, sedan mina ”stammisar” från träningsresorna.

     Jag har aldrig haft som ambition att ha kunder från morgon till kväll.

     Detta är ett komplement till allt jag gör, friheten att kunna ha event, workshops med kollegor.

     Att kunna träffa mina pt-online kunder då och då.

     Kostnadsmässigt behöver jag inte ha så mycket som en enda kund för att gå runt. Studion används även för fotografering och filmning till mitt och andras material.

     Jag är helt fullbokad som det är just nu….. Därför ser jag ingen anledning att skriva om den 🤗

     Jag har många järn i elden, men jag har ändå någonstans hittat min begränsning. Jag har mina klienter. Vissa kör 1/dag veckan. Andra två.

     Detta i kombination med Lohilo, bloggen, resorna osv. Jag kan inte ta emot fler….. detta har jag skrivit såååå långa gånger.

     Men ändå får jag svaret att jag svarar ”fel”. Att man inte kan respektera det jag skriver utan istället fortsätta leta fel, insuinera på konstiga saker…..

     Det är långt ifrån alla Pt/ gym-ägare som marknadsför sig genom sina sociala media kanaler, om dom ens har det.

     Kanske ändrar jag mig längre fram, kanske inte. Men just nu så är jag fullbokad, och jag väljer att inte blogga om konceptet mer än så… 🤗

     MEN, som sagt… har jag förväxlat dig med fel Moa, så ber jag om ursäkt för det!

     Kram kram / My Martens

 • Karin

  Stäng bloggen och/eller kommentatorsfältet tills du har tid med annat än reklaminlägg.

 • Mollan

  Bra formulerat Maja precis så är det huvudet på spiken.

  • Anonym för en gångs skull

   ”Maja” ”mollan” =same person, same shit!!

   • Mollan

    Där hade du fel igen jag är jag och Maja är Maja något mer du vill veta?

    • Maja

     Ja jösses Mollan. Vad säger man. 😄
     Vad ska vi schizofrena troll göra.😁
     Jag tror vi kastar pärlor för svin. Eftersom i denna blogg vill hon inte ha någon som frågar eller ifrågasätter. Tror inte heller bloggen blir mer spännande än så här. Reklam och cliffhangers som väldigt sällan infrias. Sååååååå trååååååkigt som My skulle sagt.
     Vi får läsa via Bloggbevakning om det händer något.

     Ha det bäst Mollan.🦋
     Du skriver åtminstone vad många känner.

    • Anonym för en gångs skull

     Är du göteborgare skithuvud? I så fall så kan jag en historia om dig.

     Törs inte ta den.

     • Mollan

      Du förstod inte heller innehållet i det My skrev i sitt inlägg, ditt beteende ”Anonym …..” nu är ju precis raka motsatsen. Göteborgare nej inte det heller inte många rätt du har idag.

     • Anonym för en gångs skull

      Väldigt väldigt att svårt att låta bli, du kommer att bli hittad bara så att du vet.

      Ditt elaka jäkla äckliga troll. Som du härjat/härjar här. Din tid är räknad.,

      Säg nåt mer och jag lägger till det….

     • Mollan

      Mer….. och välkommen

 • Anonym

  Jag tycker dom som skriver elakt är sjuka. Så jag tänker inte läsa kommentarerna. Dom borde gå att blockeras. För ingen vill läsa deras skit. Ha det fint.

 • Carina

  Läste i tidigare inlägg att Ludvig bytt skola, hoppas det blir bra nu då.

   • Maja

    Den kommentaren reagerade du på. Men inte på “anonym för engång skulls” inlägg och hot. Där borde du satt ner foten och kanske blockat eller tagit bort kommentaren. Men icke. Det är du My som lägger ribban på din blogg. Kill the with kindness?????

    • Amanda

     Men maja, det fattar väl du oxå att det sitter en fjant nånstans och låtsas skrämmas? Hur ska denna som nu hotat då veta vem mollan eller vad dom/hen är? Ingen rolig kommentar men kom igen…

     • Tian

      Det dröjer nog med svar från Moa/My/Anonym för en gång skull, för det är My själv som skriver. Hon sitter ju på flyget och hinner inte…

      Ribban på klimatet på denna blogg lägger My själv, hon vill ha lite bråk och oro eftersom hon tjänar på varje klick…

   • Lina

    My, tror det är denna kommentar som åsyftas:

    “Kris 7 oktober, 2019 on 00:52
    Lycka till med att landa på en plats & med att få bygga bo och komma in i en vardag som fungerar för dig & Ludwig.( förstår det kan vara utfodrande att byta skola etc men det kommer helt säkert gå väldigt bra) En spännande och fin höst ni går i mötes.🍁”

 • Lena

  Tycker inte Du svarat på frågor om studion. Va är webbadress så man kan boka tider? Så My skriv inte att du svarat på de. Bilder har vi önskat men nä de kommer inget. Du förstår väl att vi undrar??
  L

  • My

   Jag har svarat, och nej det finns ingen webbadress där du bokar 😅
   Precis som jag skrivit innan, man mailar mig, eller någon av kollegorna.

   Med vänlig hälsning, My

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *