LIVSSTILSPODDEN Gästas av Håkan Wahlström som pratar hudvård!

020E92B4-C32F-4A22-8FAF-47C1EC6D6427

Hej på er!

På tal om gårdagens inlägg om hudvård, behandlingar och krämer…. 

För någon vecka sedan så hade vi hudvårdsproffset Håkan ifrån, Mimass i studion! Dom är bla huvudsponsor till Stockholm Beutyweek som närmar sig med stormsteg!

När Sabina och jag spelar in podd så försökar vi att ha varierande innehåll, med både roliga, inspirerande men också lärorika avsnitt. Tillsammans med Håkan Wahlström så pratade vi om hudvård. Håkan är nämligen specialist på detta området. 

Hur viktigt är det att ta hand om sin hud? När är det för tidigt att börja vårda huden? Är det för sent att ”börja” när man är lite äldre? Hur viktigt är det med solskydd tex? Blir man brun ändå? Kan man göra någonting om åt sin tex solskadade hud? Frågorna blev många och Håkan hade svaren!

Mina och Sabinas erfarenheter är otroligt olika. Jag som i nästan hela mitt liv kämpat med roscacean har både läst på och intresserat mig för detta i många år! Jag är extremt noggrann med min hud och förökar så gott jag kan att hålla den i schakt. Medan Sabina först börjat använda solskydd, NU i vuxen ålder 40+ och klokare än någonsin! hehe!

Det är ju inte så lätt att veta… Så både jag och Sabina grillade Håkan med en massa frågor och fick otroligt intressanta svar, som jag verkligen tror att DU kan ha nytta av! 

Detta är ett väldigt intressant OCH viktigt avsnitt! Jag tycker att du ska in och LYSSNA HÄR

D009C5F3-7BE7-42C5-858A-6ACFF9668358

Håkan var ingen ”van” roddare, men skötte sig utmärkt i studion ändå! =) Avslappnad, rolig och med SÅ mycket bra info kring hur vi kan ta hand om oss själva… Huden är ju trots allt vårat största organ. Värt att tänka på!

  4BBD6B2D-7971-49C4-B250-E05388563CCF

Tycker du om podden så blir vi me rån glada om du tipsar dina vänner, och kanske delar den på din Facebook! =)

475A4014

Vill du dessutom följa med mig och SABINA på en träningsweekend på Hotel Skansen på Öland. Då är det hög tid att anmäla sig. In och boka HÄR 

Kram kram

 /My Martens 

6 Komentarer

    • Karin…Du vet ju vid detta laget att My har dyslexi precis som jag har… Så VARFÖR kommentera hennes stavfel? Du förstår väl vad där står i texten? SÅ ALLA KAN SLUTA GNÄLLA ÖVER DETTA NU EN GÅNG FÖR ALLTID….!!! Ha en skön Onsdag/Annika

    • Karin…Du vet ju vid detta laget att My har dyslexi precis som jag har… Så VARFÖR kommentera hennes stavfel? Du förstår väl vad där står i texten? SÅ ALLA KAN SLUTA GNÄLLA ÖVER DETTA NU EN GÅNG FÖR ALLTID….!!! Ha en skön Onsdag/Annika

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Tillbaka på fastlandet….

  Hej  finingar! Jag är tillbaka på land..... Denna resan tillsammans med Rosenserien och tidningen Hälsa...

Sista chansen inför helgen….. Häng på!

Godmorgon! Jag har precis lämnar ludvig i skolan.... Är på väg till hotell Skansen...

Vad har vi i våra kylskåp? My Martens, Sabina Dufberg, Livsstilspodden,

Inlägget innehåller reklamlänkar  Hej fina! Måndag morgon, ny vecka nya möjligheter. Jag har just kört en...