Livsstilspodden My & Sabina. I LIKE RADIO Avsnitt 4 =) I n och lyssna nu!

 Reklam för våran egna podd, Livsstilspodden på I LIKE RADIO,  ☺️ Samt reklam för olika träningsresor och event i hälsans tecken 😃 bla, Sabinas träningsresa till Ajman, där även jag hänger på. Och en pusch för våran gemensamma träningshelg som vi har här nere på Öland i början av Juni på Hotell Skansen 🌟

475A3969

Hej fina!

Livsstilspodden My Martens & Sabina Dufberg ligger ute nu. Vi är redan inne på 4:e avsnittet.

I veckans avsnitt så pratar vi bla, om träningrsor, som är en trend som är här för att stanna. Vi diskuterar det ”dåliga” samvetet som stopper många från att ”våga” åka iväg ensam på en sådan resa där du verkligen investerar i dig själv och din egen lycka…

På tal om just resor… Det finns MÅNGA olika resor att välja på. Olika länder/destinantioner både inrikes och utrikes. Med olika upplägg och prisklasser.

Sabina har en lyxresa till Ajman, redan nu i mars som det finns några få platser kvar på.  Jag ska följa med på denna resa.

Så om DU också vill nypa någon av de sista platserna och hänga på oss till AJMAN, (Granne med Dubai där  vi landar)

så får du 1000:- i rabatt om du uppger koden MYMARTENS sista bokningsdag är 3 februari, så det är nu eller aldrig just gällande den ☺️

All info om just denna resan hittar du  HÄR.

Träningspass, 5 stjärniga hotell, ökensafari… Jag lovar att den kommer bli GRYM!💪🏻

Om ekonomin, tiden och kortvarsel gör att du inte kan hänga med på just denna… Spana in våran träningshelg som vi kör i börja på Juni nere på Öland.

Du hittar mer om det eventet HÄR Vore sjukt kul om DU följde med och ville hänga med oss ☺️

2D3F53CF-C5EC-45FF-94D3-85385C23E102

Men till veckans avsnitt av Livsstilspodden,kan du bara gå och in och lyssna HÄR 👈🏻

Vi har kortat ner avsnitten för att dom inte ska bl FÖR långa, utan för att du enkelt ska hitta en möjlighet att lyssna på våra tips, råd och förhoppningsvis hitta inspiration genom oss ☺️

Stor kram

/ My Martens 

 

55 Komentarer

 1. omg så härligt det ser ut !!
  en sån resa, så jädrans nice.
  Lyssnade på podden för nån dag sen, ashärligt att den var ute igen men för att ge lite konstuktiv kritik så får ni gärna pendla lite i vad ni pratar om. Så att det inte blir så enformigt och bara handlar om en enda sak.
  Men jag gillar er det gör jag. Kram!

 2. omg så härligt det ser ut !!
  en sån resa, så jädrans nice.
  Lyssnade på podden för nån dag sen, ashärligt att den var ute igen men för att ge lite konstuktiv kritik så får ni gärna pendla lite i vad ni pratar om. Så att det inte blir så enformigt och bara handlar om en enda sak.
  Men jag gillar er det gör jag. Kram!

 3. Hur har det gått med dina tentor som du gör på din märklarutbildning? Du skrev mkt om dina tentor men inte hur det gått på dem. Hur blev du fast anställd på firman innan du är färdig med utbildningen, berätta gärna.

  • Alla som går denna utbildningen MÅSTE vara fast anställda INNAN man får börja på denna högskoleväst utbildning =) Hur det går till… ja, som en ”traditionell” anställningsintervju, CV, rekrytering. Jag var på tre personliga intervjuer utöver detta =) Sen fick jag min anställning… Tog ca 3 månader för min del.
   Tack det går bra.. vad gullig du är Ann som så genuint bryr dig om hur allting går för mig =) Tusen tack! kram

 4. Hur har det gått med dina tentor som du gör på din märklarutbildning? Du skrev mkt om dina tentor men inte hur det gått på dem. Hur blev du fast anställd på firman innan du är färdig med utbildningen, berätta gärna.

  • Alla som går denna utbildningen MÅSTE vara fast anställda INNAN man får börja på denna högskoleväst utbildning =) Hur det går till… ja, som en ”traditionell” anställningsintervju, CV, rekrytering. Jag var på tre personliga intervjuer utöver detta =) Sen fick jag min anställning… Tog ca 3 månader för min del.
   Tack det går bra.. vad gullig du är Ann som så genuint bryr dig om hur allting går för mig =) Tusen tack! kram

  • Det är nya tentor hela tiden =) jag har bara skrivit om den första som var i typ oktober någon gång =) Tack, den klarade jag =)
   Många tyckte det var såååååå tråkigt när jag skrev om mina studier. Fick en hel del kommentarer kring detta. Jag har nu ca 1.5 år kvar så jag kommer såklart att nämna det då och då. Men det är långt ifrån intressant att varken läsa eller skriva om. jag gör mitt bästa för att inte trötta ut er kring detta =) Tack Marie för din fina omtanke =) Kramar
   PS: Mailen 0000@hotmail.com finns inte??? Förökte nämligen maila dig länken där jag skrev om just detta ?

  • Det är nya tentor hela tiden =) jag har bara skrivit om den första som var i typ oktober någon gång =) Tack, den klarade jag =)

   Många tyckte det var såååååå tråkigt när jag skrev om mina studier. Fick en hel del kommentarer kring detta. Jag har nu ca 1.5 år kvar så jag kommer såklart att nämna det då och då. Men det är långt ifrån intressant att varken läsa eller skriva om. jag gör mitt bästa för att inte trötta ut er kring detta =) Tack Marie för din fina omtanke =) Kramar

   PS: Mailen 0000@hotmail.com finns inte??? Förökte nämligen maila dig länken där jag skrev om just detta 😉

 5. Det är väl inte tröttande att höra om hur det gått för dig på tentorna, är väl bara skriva jippii! tentan jag gjorde gick galant! men förstår att om du inte klarat den, ja då vill du inte nämna den! Vad som är tröttande att läsa är din reklam om Bobbys hårkapslar, är ju med i vartannat inlägg om hur ditt hår växer och före å efter bilder det om nåt är tröttande…

  • Hej Ninni!
   ”Den” tentan… alltså hallå?! Vaddå, ”den” tentan?
   Tentorna avlöser varandra var 3-4 vecka =) Jiiiippii! =) haha! Alla REKLAM inlägg, markeras längst upp. Skrolla förbi dessa så tröttnar du inte =) Jag personligen får ”tack mail/kommentarer” dagligen ifrån nöjda Bobbys Super Hair användare. Då du uppenbarligen inte är en av dom. Så skrolla bara förbi dessa inlägg istället =)
   Alltså det finns inte en tv kanal, en radio kanal, osv utan reklam. Det hör till =) För att underlätta för dig som läsare så markerar jag alltså detta längst upp i inlägget, och rubriksättare dessutom så att du ska förstå vad själva inlägget handlar om =) Kram kram

 6. Ojoj vad du får förklara dig hela tiden.??, undrar om man är så nyfiken på sina vänner i verkligheten också. ? kan ju faktiskt vara att man genuint är intresserad men ibland känns det som att en del bara vill ”sätta” dit dig om du förstår hur jag menar. ? ? ha nu en fin dag hur du än väljer att använda den till. ? kram Sara ?

  • Haha! Du har en stark poäng här Sara <3 hihi! Många gånger saknas den "genuina" omstanken… utan bara för att sätta dit och trycka till ? Tack Sara…. Detsamma till dig =) Kram kram

  • Beror väl väldigt mycket på hur man tolkar det som skrivs man behöver ju inte alltid utgå från att det är elakt utan tvärtom någon som är genuint nyfiken frågor måste man väl få ställa tycker jag.

    • Verkligen Lena =) Synd bara när vissa läsare ENDAST ifrågasätter, gnäller och trycker ner om och om igen =) Spelar ingen roll hur positiv du och även jag än är… Deras negativa energi sk ändå in och förpesta mitt kommentarsfält =)
     Det finns gott om bittra, negativa och väldigt missunsamme människor tyvärr… Men det är bara att föröka föregå med gott exempel själv =) Visst?

    • Det är kanske inte det de menar utan så du tolkar det My, det skrivna ordet kan lätt missförstås precis som dina ibland syrliga och skarpa svar som kanske inte heller ska tolkas, man måste nog starta med att ta det för vad det är en simpel fråga och ett svar.

     • Absolut… MEN, det beror ju på vad samma person om och om och om och om igen frågar. Det jag/vi på admin kan se.. som du som läser bloggen inte kan se. Det är att när jag tex, klickar på just ditt IP nr (oavsett, mail du anger) så ser jag ALLA kommentarer bakåt som hen har skrivit.. Då kan man ganska snabbt se om det är en visst mönster där =)

 7. Det är väl inte tröttande att höra om hur det gått för dig på tentorna, är väl bara skriva jippii! tentan jag gjorde gick galant! men förstår att om du inte klarat den, ja då vill du inte nämna den! Vad som är tröttande att läsa är din reklam om Bobbys hårkapslar, är ju med i vartannat inlägg om hur ditt hår växer och före å efter bilder det om nåt är tröttande…

  • Hej Ninni!

   ”Den” tentan… alltså hallå?! Vaddå, ”den” tentan?
   Tentorna avlöser varandra var 3-4 vecka =) Jiiiippii! =) haha! Alla REKLAM inlägg, markeras längst upp. Skrolla förbi dessa så tröttnar du inte =) Jag personligen får ”tack mail/kommentarer” dagligen ifrån nöjda Bobbys Super Hair användare. Då du uppenbarligen inte är en av dom. Så skrolla bara förbi dessa inlägg istället =)

   Alltså det finns inte en tv kanal, en radio kanal, osv utan reklam. Det hör till =) För att underlätta för dig som läsare så markerar jag alltså detta längst upp i inlägget, och rubriksättare dessutom så att du ska förstå vad själva inlägget handlar om =) Kram kram

 8. Verkligen en härlig resa.
  Så duktig du är som fixar allt.
  Tennter och allt med utbildningen.
  Sedan ska du ju försvara dig trehundrasjtuioelva gånger varje dag.
  Men du fixar det också.
  Ändå hinner du vara en pendlade mamma.
  Ja just det du rör på dig för att må bra också. För din egen skull.
  Jag bara säger WOW.
  Kram L

 9. Ojoj vad du får förklara dig hela tiden.😂😂, undrar om man är så nyfiken på sina vänner i verkligheten också. 😊 kan ju faktiskt vara att man genuint är intresserad men ibland känns det som att en del bara vill ”sätta” dit dig om du förstår hur jag menar. 😊 😉 ha nu en fin dag hur du än väljer att använda den till. 😉 kram Sara 💕

  • Haha! Du har en stark poäng här Sara <3 hihi! Många gånger saknas den "genuina" omstanken… utan bara för att sätta dit och trycka till 😉 Tack Sara…. Detsamma till dig =) Kram kram

  • Beror väl väldigt mycket på hur man tolkar det som skrivs man behöver ju inte alltid utgå från att det är elakt utan tvärtom någon som är genuint nyfiken frågor måste man väl få ställa tycker jag.

    • Verkligen Lena =) Synd bara när vissa läsare ENDAST ifrågasätter, gnäller och trycker ner om och om igen =) Spelar ingen roll hur positiv du och även jag än är… Deras negativa energi sk ändå in och förpesta mitt kommentarsfält =)

     Det finns gott om bittra, negativa och väldigt missunsamme människor tyvärr… Men det är bara att föröka föregå med gott exempel själv =) Visst?

    • Det är kanske inte det de menar utan så du tolkar det My, det skrivna ordet kan lätt missförstås precis som dina ibland syrliga och skarpa svar som kanske inte heller ska tolkas, man måste nog starta med att ta det för vad det är en simpel fråga och ett svar.

     • Absolut… MEN, det beror ju på vad samma person om och om och om och om igen frågar. Det jag/vi på admin kan se.. som du som läser bloggen inte kan se. Det är att när jag tex, klickar på just ditt IP nr (oavsett, mail du anger) så ser jag ALLA kommentarer bakåt som hen har skrivit.. Då kan man ganska snabbt se om det är en visst mönster där =)

 10. Verkligen en härlig resa.

  Så duktig du är som fixar allt.
  Tennter och allt med utbildningen.
  Sedan ska du ju försvara dig trehundrasjtuioelva gånger varje dag.
  Men du fixar det också.
  Ändå hinner du vara en pendlade mamma.
  Ja just det du rör på dig för att må bra också. För din egen skull.
  Jag bara säger WOW.
  Kram L

 11. Är väl inte att trycka ner om man frågar hur det har gått för dig med tentorna….. Men om dom gått åt skogen och du inte vill svara att du inte klarat så vänder du direkt taggarna utåt och ger spydiga svar om att hur nättrollen är elaka…

  • Hej Ninni! Eller Marre (?) ? Nej, vem har sagt det? ☺️ Hänger inte med här????‍♀️
   Gällande tentorna så har jag svarat? ☺️ (Utan taggat utåt) men Vad har det med nättroll, och spydigheter att göra???
   Nu tror jag att du blandar ihop sak och sak ? men vad vet jag…. fattat noll av din kommentar?
   Det är väl ingen som påstått att man är ett nättroll för att man frågar om mina tentor? Inte jag iallfall ?
   Däremot så finns det dom som ifrågasätter allt jag gör. Dvs SAMMA IP nr som gång på gång ifrågasätter .
   Tex, när jag gick pt utbildningen. Då ljög jag om det.
   När jag var med i tough viking, så stämde inte det.
   När jag lägger upp en outfitbild, då är jag ful, tjock och pinsam.
   När jag fick anställningen på EO, då fantiserade jag ihop det.
   Jonas (min fästman) hittade jag på, han existerades inte alls..
   När skriver kärleksfullt om min Lilleman, då är jag en dålig mamma.
   Skriver jag om katterna. Då är jag inte ansvafull och borde inte få ha djur.
   Det är ett exempel på ett av mina, mossiga, bittra, ganska konstiga…. men framförallt obehagliga nättroll. När man år ut och år in fortsätter att följa mig, men bara letar fel och skriver både elaka, obehagliga och nedvärderande kommenterar.
   Då tycker jag att man har en skruv lös☺️
   Det var en mild beskrivning av ett av mina nättroll. Det du pratar om är ju något helt annat…

 12. Är väl inte att trycka ner om man frågar hur det har gått för dig med tentorna….. Men om dom gått åt skogen och du inte vill svara att du inte klarat så vänder du direkt taggarna utåt och ger spydiga svar om att hur nättrollen är elaka…

  • Hej Ninni! Eller Marre (?) 😄 Nej, vem har sagt det? ☺️ Hänger inte med här???🤷‍♀️

   Gällande tentorna så har jag svarat? ☺️ (Utan taggat utåt) men Vad har det med nättroll, och spydigheter att göra???

   Nu tror jag att du blandar ihop sak och sak 🤗 men vad vet jag…. fattat noll av din kommentar?

   Det är väl ingen som påstått att man är ett nättroll för att man frågar om mina tentor? Inte jag iallfall 😄

   Däremot så finns det dom som ifrågasätter allt jag gör. Dvs SAMMA IP nr som gång på gång ifrågasätter .

   Tex, när jag gick pt utbildningen. Då ljög jag om det.

   När jag var med i tough viking, så stämde inte det.

   När jag lägger upp en outfitbild, då är jag ful, tjock och pinsam.

   När jag fick anställningen på EO, då fantiserade jag ihop det.

   Jonas (min fästman) hittade jag på, han existerades inte alls..

   När skriver kärleksfullt om min Lilleman, då är jag en dålig mamma.

   Skriver jag om katterna. Då är jag inte ansvafull och borde inte få ha djur.

   Det är ett exempel på ett av mina, mossiga, bittra, ganska konstiga…. men framförallt obehagliga nättroll. När man år ut och år in fortsätter att följa mig, men bara letar fel och skriver både elaka, obehagliga och nedvärderande kommenterar.
   Då tycker jag att man har en skruv lös☺️

   Det var en mild beskrivning av ett av mina nättroll. Det du pratar om är ju något helt annat…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Tillbaka på fastlandet….

  Hej  finingar! Jag är tillbaka på land..... Denna resan tillsammans med Rosenserien och tidningen Hälsa...

Sista chansen inför helgen….. Häng på!

Godmorgon! Jag har precis lämnar ludvig i skolan.... Är på väg till hotell Skansen...

Vad har vi i våra kylskåp? My Martens, Sabina Dufberg, Livsstilspodden,

Inlägget innehåller reklamlänkar  Hej fina! Måndag morgon, ny vecka nya möjligheter. Jag har just kört en...