OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Poddinspelningen, lunch och bebismys 🎙🎧❤

hej fina!

Vilken händelserik dag igår.

Jag mötte upp Åza tidigt på Östermalm.  Allts¨klockan ringde strax innan 05:00. Jag är inte pigg just nu… för lite sömn, och för mycket drama sista veckorna. MEN, en dubbel kaffe i handen påväg in till stan. Sedan en kaffe med Åza innan vi åkte mot MTG och klev in i I LIKE Radio studion, där jag hällde upp YTTERLIGARE en kopp kaffe! 😉

Vi har fått en ny, charmig jätte trevlig studio. Innan låg vi brevid RIX FM och Star fm. Men nu har vi ett “eget” krypin i korridoren mitt emot för oss som poddar. MTG är ett av Sveriges största media hus. Första gången jag var där var när jag spelade in Ensam Mamma Söker. Galet vad fort tiden går, och SÅ mycket som hänt!!! 

IMG_2850 IMG_2851 IMG_2855

Vi tog en Lunchdejt med Kin.

Kin känner du igen sedan tidigare här inne. En riktigt genuin, äkta vän ❤

vi firande midsommar med henne, Alban och barnen. Det var första gången som jag fick se hennes home-town, sedan dess har Ludvig sagt att SÅ vill han bo, lugnt; tyst, med bryggan och sjön uta för dörren ☺️ så mysigt!

Kin jobbar uppe på MTG så nu får man chansen att luncha ibland 😉

Till lunch blev det liiiiite för många köttbullar, gräddsås och potatis. 

IMG_2853

Vi redde ute greppet Multi Mammorna med Robban. Robban trodde att vi hade mååååånga barn. Typ familjen annorlunda. Men vi korrigerade snabbt upp begreppet 😂 IMG_2861

Igår gav vi gett producenten huvudvärk. Vi blev trötta efter lunchen och hamnade i matkoma. Vilket ledde till Multi-skratt, tunghäfta, och en massa flams och trams. Men efter  göra korta “bryt” så kunde vi till slut hitta tillbaka till vårat vanliga vi igen 🙈😂

Jag skjutsade in Åza till Centralstationen, kramades hej då innan hon åkte mot Växjö.. 

IMG_2877

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åkte vidare mot Tess och lilla Milo för bebismys 💙 Sååååå söt liten kille! 

Man saknar Tess i studion, men hon är såklart mamma ledig ett tag till ☺️ Alltså denna STARKA, positiva mamma! Hon började inte mamma ledigheten på bössa sätt, då hon skadade handen. Men hon kämpar på! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen vidare mot Bromma för att hämta hem min lilla kille. Solna jämförelse med Milo plötsligt är min STORA kille ❤

 DEN känslan att ha honom hemma igen!

Nu ska jag strax väcka honom.. äta frukost och åka mot gymmet.

Men först vill jag be dig om en tjänst. Gå in på iTunes HÄR där kan du både prenumerera och BETYGSÄTTA podden om du vill 🙏🏻😀

tack på förhand! Vi hörs senare!

Kram /My Martens

Kommentarer (5)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *